reklama
sospettosa
Fanka BB :)
ja nie chcę przekroczyć 60 kg, a wiem że to nieuniknione...zwłaszcza że pewnie przez święta się rozrosłam :-(. Przy moim wzroście (152 cm) zaraz będę kwadratowa :----(
studjujacamama
No chciałabym przytyć max 12, bo przed ciążą miałam bmi 24,6 czyli tuż przy granicy nadwagi.
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
a ja bym chciala tak dla odmiany przytyc z jeszcze jakies 10-12kg ale wiem ze to nie mozliwe.... nigdy nie mialam cialka i baaardzio bym chciala zeby chociaz cos mi zostalo po ciazy ....
wiecie 10kg niedowagi... moze uda mi sie zatrzymac wymagana wage po ciazy??...
Dobra Mamuski to ja wam z calego serduszka zycze by wasze wagi zatrzymaly sie na tych chcianych numerciach :*!!!!
wiecie 10kg niedowagi... moze uda mi sie zatrzymac wymagana wage po ciazy??...
Dobra Mamuski to ja wam z calego serduszka zycze by wasze wagi zatrzymaly sie na tych chcianych numerciach :*!!!!
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
Oj Kochana ales ty niziutka , ale jak to sie mowi: male jest piekne !!!ja nie chcę przekroczyć 60 kg, a wiem że to nieuniknione...zwłaszcza że pewnie przez święta się rozrosłam :-(. Przy moim wzroście (152 cm) zaraz będę kwadratowa :----(
Forget-me-not
Ja na początku ciąży bardzo się przejmowałam moją wagą i tym, ze tak szybko tyję. Myślę, że na pewno dojdę do +20 kg, ale coraz mniej się tym martwię. Dlaczego? Po pierwsze moje BMI na początku ciąży było bardzo prawidłowe, w dolnej granicy prawidłowej wagi. Po drugie - co miesiąc badam cukier, robiłam też krzywą cukrową, zamierzam za miesiąc zrobić kolejną. Wyniki mam w tym zakresie idealne.
Lekarz mówi, że na jego oko moje tycie związane jest z kiepskim metabolizmem i dopóki nie mam zagrożenia cukrzycą ciążową wszystko jest ok.
Poza tym, na Boga, jestem w ciąży!!! Mam prawo przytyć i mieć duże dupsko.;-)
Nie dajmy się zwariować - jasne, trzeba mieć umiar, ale nie można dokładać sobie dodatkowych stresów bo się przytyło. Odchudzać się będę od kwietnia.
Lekarz mówi, że na jego oko moje tycie związane jest z kiepskim metabolizmem i dopóki nie mam zagrożenia cukrzycą ciążową wszystko jest ok.
Poza tym, na Boga, jestem w ciąży!!! Mam prawo przytyć i mieć duże dupsko.;-)
Nie dajmy się zwariować - jasne, trzeba mieć umiar, ale nie można dokładać sobie dodatkowych stresów bo się przytyło. Odchudzać się będę od kwietnia.
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ja jakbym przytyla +20kg to na wyjciowej bym wazyla 62kg.... i oddalabym wszystko za taka wage !!!!!
Katik
...jestem mamą...
Dobra, dobra, wystarczy o tych kilogramach, bo mam dola... Przed swietami mialam +10, do teraz na wage nie stanelam, bo mam stracha.
Wlasnie rozmawialam z mama na skype i tez mnie pyta ile przytylam. U mnie to rodzinne przytyc duzo - mama z siostra w ciazy przytyla 28 kg, ze mna 34.
Wychodzi na to, ze jak sie zamkne w +20 bedzie sukces
Wlasnie rozmawialam z mama na skype i tez mnie pyta ile przytylam. U mnie to rodzinne przytyc duzo - mama z siostra w ciazy przytyla 28 kg, ze mna 34.
Wychodzi na to, ze jak sie zamkne w +20 bedzie sukces
Katik
...jestem mamą...
Madrze piszesz!!!!!!!!!!Poza tym, na Boga, jestem w ciąży!!! Mam prawo przytyć i mieć duże dupsko.;-)
Ostatnio tez sie zaczelam tak nastawiac.
U mnie tez nadal BMI w granicy, i jeszcze troche nawet "zapasu" jest, wiec moze nie jest tak zle.
W ostatecznosci - kupie taki tshirt i tyle
Zobacz załącznik 193153
reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
hahaha t-shirt pierwsza klasa !!!