reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

lekarz powiedział, że dziewczynka ale gwarancji nie daje więc imienia jeszcze nie wybieramy.
za dwa dni mamy USG 4D więc może tam będzie więcej widać

reklama
elvie3,słodkie już wypróbowałam-do przedwczoraj działało...gdy kładę się na pleckach coś niby się tam dzieje,ale po taaakich kopniakach jakie serwowała cały grudzień,jest bardzo spokojnie...ale ważne ,że się rusza w ogóle:tak::tak::tak:

aaaaaaaa,zauważyłam wzmożony ruch,gdy zasiądę na kibelku i jestem taaaka pochylona trochę-pewnie niewygodnie księżniczce:-)

ja tam nie zauważyłam aktywności dzidzi pod wpływem muzyki. Może dlatego, że to chłopak.. pewnie będzie podpierał ściany na imprezach jak tatuś :-(.

moja dzidzia wiergoli sie prawie non stop i nie ma na to zadnych wytłumaczen:-)

oby tylko nie szybko nabierala wielkich sil w swoich malych nózkach, bo oj beda biedne wszytkie moje narzady:-D

Kochane ja się tylko przywitam bo dzwoniłam do ginki i dzisiaj do szpitala jade wiec trzymajcie kciuki.mam nadzieje że długo mnie tam nie będą trzymali. Buziaki
Trzymam kciuki, mysle cieplo. daj znac jak najszybciej jak sie czujecie!

Witam
Jestem tu po raz pierwszy - mam termin na 30 kwietnia 2010 roku :)
Witaj serdecznie!

katik, ja też się rozleniwiłam...jutro muszę stawić się o 9 na wspaniałym badaniu glukozy:szok: i nie mam pojęcia jak to zrobię...od 2 tygodni nie ruszam się z łóżka przed 11...:tak::tak::tak:...wychodzą nam te ''nocki filmowe'';-)!
Zebys wiedziala... Codzien chodzilismy spac 2-3 w nocy :szok: Wczoraj mowie do Ł- dzis idziemy wczesniej spac, by wczesniej wstac i sie przestawic... i co? i do 1.50 ogladalismy film :no::-D:-D

aaaaaaaa,zauważyłam wzmożony ruch,gdy zasiądę na kibelku i jestem taaaka pochylona trochę-pewnie niewygodnie księżniczce:-)
Moja tez niecierpi takiej pozycji, i zaraz zaczyna sie wiercic :tak:

ja tam nie zauważyłam aktywności dzidzi pod wpływem muzyki. Może dlatego, że to chłopak.. pewnie będzie podpierał ściany na imprezach jak tatuś :-(.
buahahaha, fajny tekst :-D:-D:-D:-D

Dzis zauwazylam, ze 3/4 sasiadow zdjela juz swiateczne dekoracje z domow :no::no::no: Tak mi smutno, ze powoli trzeba sie zegnac z choinka na caly rok :-(

Dzis zauwazylam, ze 3/4 sasiadow zdjela juz swiateczne dekoracje z domow :no::no::no: Tak mi smutno, ze powoli trzeba sie zegnac z choinka na caly rok :-(

Nooooo masakra :-(. U moich rodziców już w sylwestra choinka została rozebrana i pocięta :-(. Święta święta i po świętach. Teraz trzeba wrócić do szarej rzeczywistości i czekać na Wielkanoc...a w tym roku od Zajca dostaniemy suuuuuuper prezenty :tak:

A tak abstra****ąc od powyższego tematu to chciałam nadmienić że mój ukochany ma podobne zdanie na temat forumowania i wkręcania sobie różnych rzeczy co Katikowy mąż.

Mój T. tez mi tylko powtarza żebym tyle nie czytała bo później przeżywam, panikuje itp. ;-)

Kochane ja się tylko przywitam bo dzwoniłam do ginki i dzisiaj do szpitala jade wiec trzymajcie kciuki.mam nadzieje że długo mnie tam nie będą trzymali. Buziaki

Karola kciuki mocno zaciśnięte. :-) Daj znać jak będziesz mogła co wyszlo.

Witam
Jestem tu po raz pierwszy - mam termin na 30 kwietnia 2010 roku :)

Witamy witamy :-) i zapraszamy do dyskusji :-D

heeeeeeeeeeeheheeeeeeeeeeeeeeehheeeeeeeeeeeeeeeee
normalnie prawie z krzesla spadłam :-D:-D:-D

Co do brania leków, ja tam też nie jestem zwoleniczką brania czegokolwiek na własną rękę, głupiej nosy bałam się wziąc a leżąc w szpitalu faszerowali mnie nospą 3 razy dziennie i paracetamolem :szok: przez 2 tygodnie.
Mi strasznie drętwiały ręce w nocy więc zbadałam sobie potas, wyszedł poniżej normy więc pani gin poradziła branie asparganu czy jak to tam się nazywa, póki co ręce nie drętwieją ale co jakis czas skurcze w łydce mam.

Witam serdecznie nate:). Ale objedzona jestem, spagetti carbonara - pychota. Ale niestety zważyłam sie po świętach - w sumie od początku ciaży aż 7 kg na plusie.

reklama
Do góry