reklama
elvie3,słodkie już wypróbowałam-do przedwczoraj działało...gdy kładę się na pleckach coś niby się tam dzieje,ale po taaakich kopniakach jakie serwowała cały grudzień,jest bardzo spokojnie...ale ważne ,że się rusza w ogóle
aaaaaaaa,zauważyłam wzmożony ruch,gdy zasiądę na kibelku i jestem taaaka pochylona trochę-pewnie niewygodnie księżniczce:-)
aaaaaaaa,zauważyłam wzmożony ruch,gdy zasiądę na kibelku i jestem taaaka pochylona trochę-pewnie niewygodnie księżniczce:-)
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
waniliowa u mnie np. po goracych lub zimnych napojach Mala wariuje a przy muzyce mega densuje , dzisiaj to nawet w rytm basikow sie bawila..... :-):-):-)
sospettosa
Fanka BB :)
ja tam nie zauważyłam aktywności dzidzi pod wpływem muzyki. Może dlatego, że to chłopak.. pewnie będzie podpierał ściany na imprezach jak tatuś :-(.
Katik
...jestem mamą...
Trzymam kciuki, mysle cieplo. daj znac jak najszybciej jak sie czujecie!Kochane ja się tylko przywitam bo dzwoniłam do ginki i dzisiaj do szpitala jade wiec trzymajcie kciuki.mam nadzieje że długo mnie tam nie będą trzymali. Buziaki
Witaj serdecznie!Witam
Jestem tu po raz pierwszy - mam termin na 30 kwietnia 2010 roku
Zebys wiedziala... Codzien chodzilismy spac 2-3 w nocy Wczoraj mowie do Ł- dzis idziemy wczesniej spac, by wczesniej wstac i sie przestawic... i co? i do 1.50 ogladalismy filmkatik, ja też się rozleniwiłam...jutro muszę stawić się o 9 na wspaniałym badaniu glukozy i nie mam pojęcia jak to zrobię...od 2 tygodni nie ruszam się z łóżka przed 11......wychodzą nam te ''nocki filmowe'';-)!
Moja tez niecierpi takiej pozycji, i zaraz zaczyna sie wiercicaaaaaaaa,zauważyłam wzmożony ruch,gdy zasiądę na kibelku i jestem taaaka pochylona trochę-pewnie niewygodnie księżniczce:-)
buahahaha, fajny tekstja tam nie zauważyłam aktywności dzidzi pod wpływem muzyki. Może dlatego, że to chłopak.. pewnie będzie podpierał ściany na imprezach jak tatuś :-(.
Dzis zauwazylam, ze 3/4 sasiadow zdjela juz swiateczne dekoracje z domow Tak mi smutno, ze powoli trzeba sie zegnac z choinka na caly rok :-(
sospettosa
Dzis zauwazylam, ze 3/4 sasiadow zdjela juz swiateczne dekoracje z domow Tak mi smutno, ze powoli trzeba sie zegnac z choinka na caly rok :-(
Nooooo masakra :-(. U moich rodziców już w sylwestra choinka została rozebrana i pocięta :-(. Święta święta i po świętach. Teraz trzeba wrócić do szarej rzeczywistości i czekać na Wielkanoc...a w tym roku od Zajca dostaniemy suuuuuuper prezenty
A tak abstra****ąc od powyższego tematu to chciałam nadmienić że mój ukochany ma podobne zdanie na temat forumowania i wkręcania sobie różnych rzeczy co Katikowy mąż.
Mój T. tez mi tylko powtarza żebym tyle nie czytała bo później przeżywam, panikuje itp. ;-)
Kochane ja się tylko przywitam bo dzwoniłam do ginki i dzisiaj do szpitala jade wiec trzymajcie kciuki.mam nadzieje że długo mnie tam nie będą trzymali. Buziaki
Karola kciuki mocno zaciśnięte. :-) Daj znać jak będziesz mogła co wyszlo.
Witam
Jestem tu po raz pierwszy - mam termin na 30 kwietnia 2010 roku
Witamy witamy :-) i zapraszamy do dyskusji
ja tam nie zauważyłam aktywności dzidzi pod wpływem muzyki. Może dlatego, że to chłopak.. pewnie będzie podpierał ściany na imprezach jak tatuś :-(.
heeeeeeeeeeeheheeeeeeeeeeeeeeehheeeeeeeeeeeeeeeee
normalnie prawie z krzesla spadłam
Co do brania leków, ja tam też nie jestem zwoleniczką brania czegokolwiek na własną rękę, głupiej nosy bałam się wziąc a leżąc w szpitalu faszerowali mnie nospą 3 razy dziennie i paracetamolem przez 2 tygodnie.
Mi strasznie drętwiały ręce w nocy więc zbadałam sobie potas, wyszedł poniżej normy więc pani gin poradziła branie asparganu czy jak to tam się nazywa, póki co ręce nie drętwieją ale co jakis czas skurcze w łydce mam.
studjujacamama
Witam serdecznie nate. Ale objedzona jestem, spagetti carbonara - pychota. Ale niestety zważyłam sie po świętach - w sumie od początku ciaży aż 7 kg na plusie.
reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
7kg na + to tak jak ja tydzien temu - przed dieta... to duzo?? myslalam ze wiecej przytyje....
Kochana a ile chcialabys przytyc?? :*
Kochana a ile chcialabys przytyc?? :*