reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

dziekuje kochana... może i straszą, ale jak słusze, że znów ktos na nia zmarł to aż się trzęse...
szczepic sie napewno nie bede co to to nie !!! zobaczymy moze to wypoce z siebie :)

Czosnek , czosnek i jeszcze raz czosnek i siedziec na dupie w domku . Będzie dobrze ja tez uważam że świńska grypa jest deczko przereklamowana.
Jakbys miała kaszelek jakis to syrop z cebuli zrób , nie zaszkodzi także miodek z cytrynką i wodą . Hebarka z sokiem malinowym itp.

reklama
Jejku, człowieka nie ma tu 24h i tyle do nadrabiania :shocked2:.

Dzisiaj będzie w punktach :-)

1. Przeraża mnie mój apetyt. Zwłaszcza wieczorami nie mogę sama siebie z tym ogarnąć, nie wspominając już o tym, że najzwyczajniej mi wstyd przed moim facetem, bo jem o zgrozo tyle co on a chwilami czasem więcej. A ten tylko by się ze mnie śmiał :zawstydzona/y:.

2. Od jakiegoś czasu nęka mnie dziwna dolegliwość. Nie wiem czy to normalne czy nie. Aż zaczynam się martwić. Dobrze, że jutro wizyta u lekarza :sorry:. A teraz do rzeczy:
otóż czuje ruchy Maleństwa w pochwie!! Tak głęboko..pewnie to samo dno macicy. Nie mówię, że tak jest cały czas, ale czasem jak siedzę, to nie czuje Małego przez brzuch tylko właśnie tam na dole. No i taki ucisk czy tępy ból, nie wiem nawet jak to zdefiniować, tam czuję :sorry:. Ma to któraś z Was?

3. No właśnie! Też miałam pisać do/o jestesaniolkiem. Gdzie się dziewcze podziało?? Czyżby się obraziła? Ale na co?? Jakoś nie zauważyłam żebyśmy ją skrzyczały :sorry:.

kochane a ja dzis byłam w szkole rodzenia, miałam 1 spotkanie, jeszcze bedzie 4 spotakania po 2 godziny. Dzis nie udało sie obejrzeć porodówki, bo wszystkie 3 były zajęte. Ale dowiedziałam sie co nieco o szpitalu, niedawno był remont i jest naprawde dobrze. Prowadzaca jest wporzo, troche gadżetów i ulotek, książeczke dostaliśmy, troszke poćwiczyliśmy, napewno to mi sie przyda, było sympatycznie, teraz zmykam spać

ticker.php

dzieki dziewczyny za rady...chyba na te cukierki imbirowe sie skusze , bo co do lokomotivu to staram się brac leki tylko w bardzo wyjatkowych sytuacjach....

Kochana Locomotiv to sproszkowany korzeń imbiru dla tego najlepiej działa ten w kapsułkach:tak: Jest bezpieczny nie ma w nim chemii:no:

Kuruj się kuruj, ehhh te przeziębienia teraz.

Co do Sylwestra to jak Nadia miała niecały rok to zrobiliśmy impreze dla młodych rodziców i najmłodsze bobo miało chyba ze 2 miesiące a impreza była fantastyczna:tak:

No to ja się trzecia melduję:-)

Dzisiaj moje kochane mam równe 4 miesiące do planowanych narodzin mojej Nikolki:-)Ale ten czas leci, a dopiero co test ciążowy robiłam:-)

Mnie dzisiaj spore wydatki czekają, moje dwie kumpele mają jutro urodzinki a dzisiaj urodziny ma mój tatuś:-)Także zaraz lecę na małe zakupy, trzeba dla każdego coś wybrać. Powiem wam, że grudzień to pod względem wydatków bardzo kiepski miesiąc:-)

I dzisiaj z dwiema kumpelami wybieramy się posiedzieć do kawiarni w której podają najlepsze w mieście mieście desery lodowo-owocowe. Już się nie mogę doczekać, ślinka mi już leci:-D:-D:-D

Wczoraj dowiedziałam się od siostry mojego męża, że nie muszę kupować laktatora, bo ona mi da:-)Używała go tylko dwa, trzy razy i bez sensu żebym ja kupowała, wydatek rzędu 200 zł. I jeszcze ma dla mnie podgrzewacz do butelek:-DStrasznie się cieszę, bo dużo zaoszczędzę:-D

Chyba tyle na teraz, przechodzę do następnego wątku bo nigdy nie nadrobię:-)

Miłego dnia ciężaróweczki:-)

No coz, przynajmniej w domu bedzie bardziej "cywilizowana" w czerwieni i zlocie ;-)

to tak jak u mnie

Kwiatuszek ja jestem dokladnie z Wardynia koło Choszczna.
W Gryfinie w szpitalu lezalam przez 2 tygodnie.Fajny szpital.pozdrawiam

o to akurat tej miejscowości nie znam, ale Gryfino to mój ogólniak i suoer basen :)

też tak miałam, mój gin powiedział, ze jest ok

Hej! dziewczyny mam pytanie- co z uaktualnieniem listy/ nową listą kwietniówek... bo jak w tym tempie będziemy się zbierać, to trzeba będzie zrobić od razu listę z narodzinami, bo nas kwiecień przy robocie zastanie :tak:

Ja wczoraj 'przytuliłam' słoiczek bigosu od mamusi i dziś cierpię, mimo że słoiczek był malutki i zjedzony na spółkę z mężem, ale mój woreczek żółciowy nie lubi bigosu w przeciwieństwie do mnie :-( No cóż... za grzechy trzeba płacić...:sorry:

reklama
Ja sie tylko witam -dziś nie mam czasu czytać co u Was bo urwanie głowy...

Generalnie chciałam się tylko podzielić wczorajszymi słowami S -siedzimy sobie rozmawiamy jedząc kolację, ja coś zawzięcie opowiadam, S kiwa głową po czym wstaje kuca przy mnie odsłania brzuch i mówi "Kochanie -gdyby nie Ty to mamusia by taka głupiutka była... dobrze że tam siedzisz i pracujesz na takie mądre wypowiedzi":eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: zamurowało mnie... muszę być przygotowana na to ze w kwietniu cała wena mnie opuści wraz z narodzinami naszej córuni:confused2::confused2::confused2:

Kingunia
straszne bzdury jakieś z tym 25tc -u nas tego nie ma

Sospettosa
ja też mam takie wrażenie "ruchu w pochwie" jak mała ma nóżki u dołu -myślę że to tylko nasze odczucie -ale zapytaj -zobaczymy co Twój gin na to...

Pozdrawiam dziewczyny -do wieczorka:-)

Do góry