reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

To widzę że szalejesz:)
mój ma dopiero jakieś 11-12 kg a ma 18 mcy, Aniez gdzieś pisała że jej Kuba ma koło 15 na 2,5 roku prawie, także sporo czasu przed Tobą, ale oczywiscie różnie to bywa i niektóre dzieciaczki szybciej rosną/tyją a inne wolniej

Dziekuje :tak: Przestraszylam sie jak przeczytalam w instrukcji x-landera, ze jest tylko do 15kg i myslalam, ze po poltora roku juz trafi do piwnicy...
;-)

reklama
pewnie na parasolkę wymienisz bo są dużo wygodniejsze dla mamy:-) ja moją spaceróweczke 2w1 zostawiłam tylko na najgorsze zakupy jak mały miał rok i tak sobie czeka na 2 bobasa...

oj pisanie pracy to sama radość... właśnie utknęłam, muszę się ruszyć do buiblioteki a z Jerzem ciężko więc praca czeka na lepsze czasy:-) też chcę się do końca roku wyrobic, zobaczymy...

oj skąd ja to znam :sorry:. żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce :sorry:.

W ogóle to jestem jakaś zmęczona, ciągle bym spała. A jak mam się uczyć to już w ogóle masakra. W akcie desperacji chciałam sobie tigera kupić, ale się opamiętałam. I tak wystarczająco dużo niezdrowych rzeczy jem/piję :zawstydzona/y:.

pewnie na parasolkę wymienisz bo są dużo wygodniejsze dla mamy:-) ja moją spaceróweczke 2w1 zostawiłam tylko na najgorsze zakupy jak mały miał rok i tak sobie czeka na 2 bobasa...

po miescie mala parasolka na pewno bedzie o niebo wygodniejsza, ale na weekendowe wypady do lasu chyba jednak bedziemy zabierac x-landera
:-D

W akcie desperacji chciałam sobie tigera kupić, ale się opamiętałam. I tak wystarczająco dużo niezdrowych rzeczy jem/piję :zawstydzona/y:.

hehe ja tak podchodzę ileś razy dziennie do kawiki, a piję jak musze:-) ale nastruj sobie czekoladą poprawiam i na chwilę mam ochotę coś poczytać:-)

po miescie mala parasolka na pewno bedzie o niebo wygodniejsza, ale na weekendowe wypady do lasu chyba jednak bedziemy zabierac x-landera
:-D

nio baaa:-)

olapolap pokaż jakiego x-landera kupiłaś bo mnie też interesuje ten wózek. Może napisz na zakupowym wątku by już nie mieszać tutaj, by znowu bedą draki ;-)

reklama
Do góry