reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

a ja zawsze marzyłam o zosi,poli,heli,hani...ale od kiedy jestem w ciąży,a właściwie od kiedy dowiedziałam się,że jeden z zarodków się nie rozwinął,bo pewnie został''wchłonięty''przez ten drugi,pomyślałam-FACET wchłonął moją zosię;-);-);-)...i nawet mówię do cudaka tak jakoś w rodzju męskim...bruno,iwo...:-)
mój mąż też ,jak ja ''wie''że to synek...ale bym się zdziwiła gdyby 8 grudnia okazało się,że to panienka...hihihihihihi

reklama
a ze wszystkich tych chinskich kalendarzy , wrózb itd wychodzi ze dziewczynka a mój R jest świecie przekonany że to dziewczynka i mi mówi żebym tak na córke nie mówiła bo to Zosia....:szok:

haha a mi wychodzilo z chinskiej wrozby, ze synek ;-)
Zobaczymy czy na usg 9.12 lekarz nie zmieni zdania co do plci i naszej coreczce wyrosnie siusiak ;-)

u mnie w 14 tygodniu na usg też lekarz powiedział,że według niego to może być facecik,ale zbyt wcześnie na przepowiadanie płci...
według chińskiego kalendarzyka-będzie chłopak:tak:
co się dzieje z jestesaniolkiem?

gratuluję, co sie z Tobą działo, tak dawno Cie nie było...

u mnie wszędzie wychodziło że dziewczynka, ja też się tak nastawiałam, a na usg od razu było widać siusiaka

Dziekuje, u mnie w porzadku, rzadko pisze, czesciej czytam, jakos nie mam zwykle weny... lozeczko kupione, wozek tez... :-D Ewa... Ty na pewno wiesz... w jakim wieku dziecko osiaga 15kg???

Drugi synek - to tez fajnie, przynajmniej ubranka sie nie beda marnowac ;-)

U mnie podobno coreczka :tak:

No to gratulacje. Kolejna księżniczka :-)

i po obiadku, mężul poszedł na drzemkę to ja na forum :-D:-D:-D:-D
eh ja jeszcze do czwartku musze czekać, i może maleństwo wtedy pokaże co tam skrywa między nóżkami. Ja do brzucha mówię Maciejka, mąz Maciuś; myślę że to jednak chłopak, bo za bardzo pragnę córci, oby zdrowe to najważniejsze.
A wczoraj miałam półmetek i spędziłam go w łożku właśnie sobie to uświadomiłam, niezłe święto... :confused2:

Dziekuje, u mnie w porzadku, rzadko pisze, czesciej czytam, jakos nie mam zwykle weny... lozeczko kupione, wozek tez... :-D Ewa... Ty na pewno wiesz... w jakim wieku dziecko osiaga 15kg???

To widzę że szalejesz:)
mój ma dopiero jakieś 11-12 kg a ma 18 mcy, Aniez gdzieś pisała że jej Kuba ma koło 15 na 2,5 roku prawie, także sporo czasu przed Tobą, ale oczywiscie różnie to bywa i niektóre dzieciaczki szybciej rosną/tyją a inne wolniej

reklama
Grudniówki tez mają ładną:tak:

Spisałam sobie przed chwilą ile Nas jest, bo ta lista się troszkę zmieniła od poczatku. Wyszło mi 39 dziewczyn, a spisywałam z grupy spolecznościowej, bo tam są chyba wszystkie z Nas, ktore udzialają się na forum. Jak chcecie mogę powertowac i postarac się równiez dopisac plec do każdej z Nas. Na razie robie sobie w Wordzie. Jak się Coyote odezwie to wtedy jej przesle i ona to wklei na listę. No chyba ,że do tego czasu ktoś inny zostanie moderatorem to jej to wyśle. Jak macie inne propozycje to wlacie:tak:, ale coś z tym zrobic trzeba bo taka bida u Nas.
jak masz czas to fajnie by bylo gdybys sie tym zajela, 13x13 moglaby ci moze pomoc bo ma pojecie o tym, moze we dwie mialybyscie ochote to zrobic - zajac sie ta lista, coyote pisze prace magisterska...to pewnie dlatego nie ma czasu....a nie sorry ona ma remont w domu czy cos...mam nadzieje ze wszystko oki

czy ktoras z waszych dzidz jest odwrocone glowkowo...
plosie o odp
milego dzionka!!!!!!!!!!!!!!!!!1:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
moje dziecko bylo tydzien temu tak odwrocone glowkowo, a dzis na badaniu juz calkiem na odwrot lezy... to sie teraz jeszcze szybko zmienia, i nic sie nie martw! przejdziesz do 40 tygodnia i bedzie wszystko super!!:tak:

olapop - serdecznie gratuluje dziewczynki! ja tez bede miala coreczke -tak bardzo sie ciesze:happy::happy:

Ostatnia edycja:
Do góry