reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

olapolap gratuluje dziewczuneczki :tak::tak::tak:

rany dziewczyny chyba zaczne odliczac czas do jutra do 18 bo juz nie moge wytzymac z ciekawosci

reklama
witam kwietnioweczki!!!!!!!!!!!!!!111

czy ktoras z waszych dzidz jest odwrocone glowkowo...
plosie o odp
milego dzionka!!!!!!!!!!!!!!!!!1:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ilona, moja córeczka tak była ustawiona na ostatnim usg, ale lekarz powiedział, że to się może jeszcze wiele razy zmienić - ma teraz na tyle miejsca, że może się swobodnie obracać.

trzymaj się i bądź dobrej myśli :tak:

13x13 wena już mnie opuściła:zawstydzona/y: miewam tylko takie artystyczne napady jednodniowe;-) źle się dziś czuję i to może dlatego.pocę się okropnie i jakaś taka słaba jestem.a co do actimelka-już myślałam,że mam sposób na grypę i że lęki już się nie pojawią,ale teraz to sama nie wiem co robić...
Ilona1985 23 będzie twoim najcudowniejszym już tygodniem.wróżka nie jestem,ale z całego serca ci tego życzę
karola322 ,muzo ma...piszesz???prześlij no trochę natchnienia...bo u mnie dziś susza umysłowa:-)
olapolap gratuluję serdecznie... u mnie nikłe chyba szanse na dziewczynkę...
paulka90 ja do usg mam jeszcze całe 11 dni:-:)-:)-( i też ciekawość mnie zjada już.masz jakieś przeczucia?ja myślę,że u mnie mężczyzna mieszka:tak:

mam dziś paskudny nastrój i słaba jestem taka...puls powyżej 100,męczę się jak mam wstać i do kuchni iść...a ciśnienie i temperatura w porządku...może dziś serduszko moje zmęczone jest...:-(

waniliowa jutro to ja mam nadzieje ze przy okazji się dowiem bo ide do jakiegos nowego lekarza a normalnie terminiowe usg to ja mam dopiero na 9 grudnia..ale mam nadzieje ze jednak powiedzą mi jutro...ja na poczatku czułam że chlopak , pozniej nic nie czułam a teraz znów ze chłopak i nawet mówie do brzucha jako Antoś...a ze wszystkich tych chinskich kalendarzy , wrózb itd wychodzi ze dziewczynka a mój R jest świecie przekonany że to dziewczynka i mi mówi żebym tak na córke nie mówiła bo to Zosia....:szok: troche się boje bo on sie tak nakręcił na tą dziewczynke...już gdzięś pisałam ze nawet się załozylismy o pierwsze kompanie dzidziulka, jak bedzie chłopak to ja kompie a ja dziewczynka to on haha
a Ty jakie masz przeczucie?

waniliowa jutro to ja mam nadzieje ze przy okazji się dowiem bo ide do jakiegos nowego lekarza a normalnie terminiowe usg to ja mam dopiero na 9 grudnia..ale mam nadzieje ze jednak powiedzą mi jutro...ja na poczatku czułam że chlopak , pozniej nic nie czułam a teraz znów ze chłopak i nawet mówie do brzucha jako Antoś...a ze wszystkich tych chinskich kalendarzy , wrózb itd wychodzi ze dziewczynka a mój R jest świecie przekonany że to dziewczynka i mi mówi żebym tak na córke nie mówiła bo to Zosia....:szok: troche się boje bo on sie tak nakręcił na tą dziewczynke...już gdzięś pisałam ze nawet się załozylismy o pierwsze kompanie dzidziulka, jak bedzie chłopak to ja kompie a ja dziewczynka to on haha
a Ty jakie masz przeczucie?

Ja i mój P od początku ciąży przeczuwaliśmy że będzie chłopak. Ani razu nie zwróciliśmy się do brzucha inaczej niż synku , Antosiu itp.....i okazało się że mamy rację!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:Tzn mam nadzieję że od ostatniego USG mój Antoś nie zamienił się w Lenke:-)
Życzę Wam moje drogie żeby Wasze dzieciątka pokazały czy są upragnionymi synkami czy córeńkami....ale najważniejsze żeby wszystkie nasze dziecinki były zdrowiutkie!

reklama
Ale mam sajgon w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Przygotowuje się do weekendowej przeprowadzki. Układam wszystko powoli w kartony żeby nie robić tego na wariata.
Achhh powiem Wam że energia już nie ta, plecy bolą jak diabli ale staram się powolutku i spokojnie wszystko robić :-)Chociaż na tyle się przydam !
Głodna jestem jak diabli- upiekłam kurczaka, ale już się nawąchałam jak się piekł i nie mam chęci nawet na niego spojrzeć....:crazy:czekam aż mi mój kochany z pracy wróci i mi mleko przywiezie ze sklepu to zjem płatki czekoladowe- 3 dzień mam na nie jazdę!!

Do góry