P
Paulka90
Gość
wronka ja Ci napisze jutro bo narazie jeszcze nie wiem co mam....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje, u mnie w porzadku, rzadko pisze, czesciej czytam, jakos nie mam zwykle weny... lozeczko kupione, wozek tez... Ewa... Ty na pewno wiesz... w jakim wieku dziecko osiaga 15kg???
Drugi synek - to tez fajnie, przynajmniej ubranka sie nie beda marnowac ;-)
Dzieki dobra Kobieto za slowa otuchy... Bo juz myslalam, ze to taki urok i zostanie tak na zawsze...
Swoja droga kurcze zawsze w gazetach jak pozuja jakies gwiazdy w ciazy to sa sliczne, zgrabne, bez rozstepow i cellulitu... Czlowiek sie napatrzy a potem widzi siebie i
Nadia ma prawie 3 lata i waży tylko 13kg
Póki co ja ją robie, ale mam dane dopiero od 9 dziewczyn
Póżźniej Was poczytam bo spadam na basenik
Ja też nie nadążam z czytaniem - nie ma szans Rano w pracy, po południu gary, wieczorek z mężem. Kiedy was tu czytać...A zaraz wyślę .. kurde ale naklikałyście .. kiedy mam to przeczytac jak mnie cały dzień nie było w domku co ?
O właśnie, a że jeszcze tak z ciekawości zapytam - pracujecie w ciąży? Do kiedy macie zamiar? Ciekawam bo mnie wszyscy w pracy wysyłają na L4
Hihi to maluch od razu studia będzie miał zaliczone - mały mądrala :-)ja studiuję i zamierzam chodzić na zajęcia do końca. Ale wiadomo, to szkoła więc zawsze można iść na wagary...nie to co w pracy