reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ale z gondolą ten wózek ?? Bo mnie się wydaje że w kwietniu to i tak już ciepło się będzie robić to opyla się zakupić tylko spacerówkę i fotelik .w sumie to w gondoli to z jakieś 6 miechów tylko pojeździ i to jeszcze przez same upały w sumie.
Ja z własnego doświadczenia wiem że gondola na upał to kiepski pomysł bo mój mały to się strasznie pocił i w ogóle. No i jeszcze o ile taniej wyjdzie wózek bez tej gondoli ,a za tą pozostałą kasę można coś innego kupić.Ja tam kupię spacerówkę tylko i też mi się bardzo podoba ten wózek :-)

reklama
Ale z gondolą ten wózek ?? Bo mnie się wydaje że w kwietniu to i tak już ciepło się będzie robić to opyla się zakupić tylko spacerówkę i fotelik .w sumie to w gondoli to z jakieś 6 miechów tylko pojeździ i to jeszcze przez same upały w sumie.
Ja z własnego doświadczenia wiem że gondola na upał to kiepski pomysł bo mój mały to się strasznie pocił i w ogóle. No i jeszcze o ile taniej wyjdzie wózek bez tej gondoli ,a za tą pozostałą kasę można coś innego kupić.Ja tam kupię spacerówkę tylko i też mi się bardzo podoba ten wózek :-)

a ja mam pytanie innej natury bo się nie znam za bardzo- czy takie wożenie maleńkiego dzieciatka od razu w spacerówce nie zaszkodzi na kręgosłup maluszka??Jednak w takiej gondoli dziecko leży na płasko i ma tam chyba wygodniej niż w spacerówce zapięty w jakieś dziwne pasy:-(
Jak myślicie?

no ja na bank kupuje gondole, a nie tam spacerowke... spacerowka dla mnie jest tylko wtedy jak dziecko zaczyna siadac. mysle ze dziewczyny tez tutaj maja na mysli spacerowke ale taka co sie moze rozklada calkowicie i tam sie cos chyba przyczepia po bokach i taka gondolka wychodzi...nie wiem dokladnie ale jest jakies takie cudo...przeciez zadna nie bedzie tygodniowego dziecka w spacerowce wozila jeszcze na siedzaco:szok:;-)

dzisiaj jestem jak ten kot na pustyni który mówi "nie ogarniam tej kuwety" jakaś wypompowana jestem, na niczym nie mogę się skupić nie wiem co się dzieje czy to coś w powietrzu :confused2: zaczęło się od mojego porannego zaspania chodzę jak lunatyk przyszłam z pracy zjadłam i znowu poszłam spać no i dopiero wstałam :confused2: i dalej nie mam pomysłu co ze sobą zrobić może macie jakieś propozycje na miłe spędzenie wieczoru?(dodam tylko że M w pracy do 22);-)

Dziewczyny co do cellulitu - niestety jest on normalny w ciaży, raz ,że tyjemy, a dwa ,że woda w organizmie sie zatrzymuje i niestety nic nie da sie z tym zrobic:-(. Żadne kremy nie pomogą. Pamietam jak w ciąży z córką zrobił mi sie okropny cellulit, bioroąc pod uwage jeszcze grubosc moich nóg przy mojej strasznej wadze 95kg (+35kg), wygladalo to strasznie. Miałam same dziury na udach i byłam załamana, ale naszczęście po porodzie wszystko zaczęło samo znikac, także nie martwcie się ten cellulit poźniej zniknie:-D
Dzieki dobra Kobieto za slowa otuchy... Bo juz myslalam, ze to taki urok i zostanie tak na zawsze...
Swoja droga kurcze zawsze w gazetach jak pozuja jakies gwiazdy w ciazy to sa sliczne, zgrabne, bez rozstepow i cellulitu... Czlowiek sie napatrzy a potem widzi siebie i :szok:
U mnie podobno coreczka :tak:
Super, coreczki gora ;-)

Dziekuje :tak: Przestraszylam sie jak przeczytalam w instrukcji x-landera, ze jest tylko do 15kg i myslalam, ze po poltora roku juz trafi do piwnicy... ;-)
A juz sie zastanawialam, po co Ci wiedza kiedy dziecko ma 15 kg hahahahha

olapolap pokaż jakiego x-landera kupiłaś bo mnie też interesuje ten wózek. Może napisz na zakupowym wątku by już nie mieszać tutaj, by znowu bedą draki ;-)
ale rezim :-D:-D:-D:-D

Okej kochane, podsumujmy: ile mamy dziewczynek jak dotąd ilu chłopców i ile bliźniąt?
bo w tym caly jest ambaras... ze chyba nikt tego nie wie :-D:-D:-D

Dziewczynki, sprezcie sie , bo kazda marudzi o liste, a Wronka dostala raptem kilka pw z danymi!

U nas zimno, wieje i jest do du.... Wczoraj juz o 20.30 bylam wykapana i w lozeczku ksiazke czytalam, dzis chyba bedzie to samo... Oj zapadam cos w sen zimowy i len mnie ogarnia na maxa.

Witajcie kochane ja dalej siedzę i pisze pracę chyba mam jakąś wenę normalnie. Najgorzej jest zacząć a dalej jakoś pójdzie mam nadzieję. A mnie od dwóch dni męczą mdłości co zjem to muszę to odchorować i zaczyna mnie szlak trafiać bo już myślałam że minęły. A tu niespodzianka
kochane miłej nocki życzę kolorowych snów

reklama
Do góry