reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witajcie,
dziś niestety zaczynam smutno, bo umarł dziadek mojego męża :(((
??

Przykra sprawa , dla dziadka
[*]
[*]. Na pogrzeb powinnaś iść jak masz siły . A przesądy to głupota i ściagaja pechya na łeb tym co w nie wierzą .:tak:

Witam kochane dziewczyny właśnie wróciłam od swojej ginki powiedziała że wszystko ok ale idę na podszycie szyjki która z was była jak to wygląda i ile się w szpitalu leży?
Boję się przeokropnie zebym nie poroniła po tym zabiegu .:-(

Ten zabieg jest po to abyś nie poroniła , dlaczego masz po nim poronić ?:eek:

witam bardzo
mam na imię Joasia i za namową siostry - kwietniówki 2007 - postanowiłam również czas oczekiwania do narodzin spędzić z Wami
mogę?

Witammy , witamy .. pewnie czym nas wiecej tym lepiej:tak:

Witam
Nie odzywalam sie przez weekend bo moj mlodziak sie rozchorowal,wystraszylismy sie i to bardzo,wczoraj o 6 rano pojechasmy do szpitala bo w nocy bardzo ciezko oddychal.
Dostal antybiotyk i mamy go obserwowac,takze nie mam czasu nawet do was zajrzec,bo ciagle cos sie dzieje.Juz mam dosc.Musz leciec bo teraz tez placze bo kaszel go dusi.Odezwe sie jak to wszytko sie uspokoi.
Buziaki i trzymajcie sie

Biedak .. Kładz go żeby miał główke wyżej i zdrówka dla synka

To była szczepionka na półtora roku (błonica, tężec, ksztusiec) + Polio + HiB

Ja teraz ide na odre , świnkę , rózyczkę i robię tez ospe .

Ja dziś u kolezanki byłam . No i u gina i tak mi cały dzionek zjeciał:tak:

reklama
akaata - no Macius to piekne imie, i jakie fajne chlopaki te Maciusie :-D:-D:-D

ewka - jak Ci sie tak chce, ja od kuchni jakbym mogla to bym sie trzymala z daleka, a jutro bede cosik gotowac pierwszy raz od hmmmmm..... lipca jakos, mam nadzieje, ze te zapachy mnie nie wykoncza

Joasia - witamy

sandrahaha - przykre co spotkalo Twoich znajomych, i jeszcze brat, ale niestety za innych nie da sie wziac odpowiedzialnosci, to, ze Ty jedziesz ostroznie nie gwarantuje Ci, ze inni tak jezdza

Wlasnie wrocilam z weekendu w gorach. Pierwszy raz poczulam, ze jestem w ciazy... Mam na mysli to, ze juz nie jest mi tak latwo robic rozne rzeczy. Udalo mi sie z wielkim wysilkiem zejsc 50 metrow, a pozniej podejsc tyle samo pod gorke. W miedzyczasie dostalam zadyszki. Tragedia... W zyciu nie czulam sie taka slaba. Fakt, ze mieszkam nad oceanem, a wybralismy sie na wysokosc 2800 nad pozim morza, wiec stad te klopoty kondycyjne. Niewazne. Rzecz w tym, ze spedzilismy cudowny weekend na lonie natury, z dala od halasu, smogu i wszechobecnego kurzu oraz ludzi. Bylo super!

no mój poranek też senny... ta pogoda jest mało pobudzająca.

wczoraj odkryłam, że mój powiększający się brzuch zmienił mi już kształt pępka... :-)
w końcu zaczynam się czuć jak ciężarna.

Dzisiaj moja siostra cioteczna poinformowała mnie że bierze ślub 17 kwietnia... a ja mam termin wg USG na 19 :-| no cóż najwyżej z wesela pojadę na porodówkę ;-)

Wlasnie wrocilam z weekendu w gorach. Pierwszy raz poczulam, ze jestem w ciazy... Mam na mysli to, ze juz nie jest mi tak latwo robic rozne rzeczy. Udalo mi sie z wielkim wysilkiem zejsc 50 metrow, a pozniej podejsc tyle samo pod gorke. W miedzyczasie dostalam zadyszki. Tragedia... W zyciu nie czulam sie taka slaba. Fakt, ze mieszkam nad oceanem, a wybralismy sie na wysokosc 2800 nad pozim morza, wiec stad te klopoty kondycyjne. Niewazne. Rzecz w tym, ze spedzilismy cudowny weekend na lonie natury, z dala od halasu, smogu i wszechobecnego kurzu oraz ludzi. Bylo super!

Ale Ci fajnie:-), napewno odpoczęłaś;-)

witam serdecznie wszystkie ciezaroweczki ;)

u mnie niestety pogoda fatalna za oknem ciemno szaro i ponuro.... jak mi teskno za latem oj....

a jak wam poranek mija??? :)

U mnie nawet słoneczko świeci, ale ja jakieś lenia dzisiaj mam chyba:zawstydzona/y:

no mój poranek też senny... ta pogoda jest mało pobudzająca.

wczoraj odkryłam, że mój powiększający się brzuch zmienił mi już kształt pępka... :-)
w końcu zaczynam się czuć jak ciężarna.

Dzisiaj moja siostra cioteczna poinformowała mnie że bierze ślub 17 kwietnia... a ja mam termin wg USG na 19 :-| no cóż najwyżej z wesela pojadę na porodówkę ;-)

hihihi takie wyjscie po angielsku ale inaczje ;)
oj pogoda do niczego widze ze chyba wszyscy narzekaja na brak sloneczka...

reklama
Do góry