reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mnie 9 miesięcy to się wydaje tak mało... Ale już przy jednym dziecku czas strasznie szybko leci, aż się boje pomyśleć, co będzie przy dwójce. Chociaż zapewne w zgodzie z tym, co Aniam napisała na innym wątku, człowiek się uodparnia i skórka mu twardnieje hehehe.

Podobno gorzej zawsze ma to mniejsze , bo więklsze wymusi jak coś chce i się leci i robi. A młodsze jak chwilkę popłacze świat się nie zawali bo przeciez nie powie co chce

reklama
czesc dziewczynki, glowa mnie dzis znowu boli, to wlasnie przez ta wariacka pogode, raz cieplo, raz zimno, to pada, to slonce, nie cierpie takiej pogody, kolezanka dala mi jakies nowe filmy co w kinach leca to sobie zaraz jakis ogladne, milego wieczorku wam zycze:tak:

Witam -przespałam większość dnia i tylko się dziś witam.

Dziewczyny będziemy super mamami -brzdące będą różowiutkie, najedzone i wyspane a my wszystko sobie tak poukładamy:tak::tak:

Miłego wieczoru

Witam serdecznie nowe Kwietnioweczki (i "stare" oczywiscie tez) :tak:
nie bylo mnie przez weekend, bo uczylam sie do egzaminu:-( pisalam Wam kiedys, dawno temu ze oblalam ostatni na 5tym roku i kazali mi semestr powtarzac, a przeciez pod koniec stycznia nie bede lecice do Pl samolotem, bo juz troche pozno bedzie na to i nie chce wyrykowac. No wiec dali sie uprosic, zebym jeszcze raz do tego egz podchodzila i mam w czwartek (a powiedzialm sie w piatek ze bede miec, a wczoraj ze wlasnie we wtorek) wiec nauki mam wiecej niz duuuzo a czas nieublaganie leci:-( a tu jeszcze do pracy trzeba chodzic:-(.
No nic, trzymajcie za mnie kciuki w czwartek wieczorem jak nie zapomnicie :tak:.

Acha, jesli chodzi o te pogrzeby, to ja tez kiedys to slyszalam, ale nie do konca rozumieme... jesli to byla bliska osoba, to chyba lepiej isc i sie pozegnac, niz siedziec w domu i myslec jak to wyglada i dlaczego sie nie poszlo. No nie wiem, ale ja bym poszla.

wczoraj odkryłam, że mój powiększający się brzuch zmienił mi już kształt pępka... :-)
w końcu zaczynam się czuć jak ciężarna.
A ja dopiero pare dni temu to dokrylam. Jakos jak mylam nie zwrocilam uwagi, i dopiero pare dni temu dotarlo do mnie, ze moj dotychczasowo dosyc gleboki pepek juz sie w polowie zmniejszyl :-D:-D

Ano codziennie tak wstaję, idzie się przyzwyczaić. Ale za to już o 14 mam wolne:-)
No i tu masz duzy plus... Ja pracuje do 17.30 az, i z dnia nie mam wogole nic. Przychodze, obiad, chwile odpoczac i juz praktycznie do wanny i spac. I tak mija tydzien za tygodniem :no:

No nic, trzymajcie za mnie kciuki w czwartek wieczorem jak nie zapomnicie :tak:.
Bede trzymac.
A teraz jestes w Dublinie? i potem lecisz tylko na egazamin? Ty sie nalatasz ;-)

Jakiej muzyki słuchacie Wy i Wasze dzidzie?
Ja maluszkowi puszczam ulubiony przeze mnie jazz. Czytalam, ze powinno sie muzyke klasyczna, i pare razy probowalam... Ale, ze sama za nia nie przepadam, i musze miec odpowiedni nastroj by jej posluchac, zauwazylam ze gdy mi sie nie chce to sie irytuje jak jej slucham, i w sumie bez sensu to bylo, bo przeciez maluch ma miec z tego pozytek.
Wiec wlaczam jazz, czasem muzyke swiata - glownie jakies afrykanskie melodie, czasem muzyke relaksacyjna.

Ja dzis pranie, i powoli przygotowywanie sie do piatkowego wyjazdu. Az sie boje tej jazdy, bo caly czas mam problemy z jezdzeniem samochodem, i czesto robi mi sie w aucie niedobrze. Mam nadzieje, ze w piatek tak nie bedzie....

Bede trzymac.
A teraz jestes w Dublinie? i potem lecisz tylko na egazamin? Ty sie nalatasz ;-)
niestety nalatam sie troche, ale przyzwyczajona jestem, bo juz 3 lata tak studiuje na odleglosc:-p Troche tylko boje sie o Kropka za kazdym razem jak lece, czy mu nie zaszkodzi, ale jak narazie jest ok (a lecialam juz 3 razy z Malenstwem w brzuszku) wiec mam nadz ze i tym razem bedzie ok :-)

Podziwiam Cie, ze decyzujesz sie na podroz samochodem, ja nie wytrzymalabym:no: mi juz po 2-3 godzinach sie dluzy i chce wysiasc, a co dopiero podroz tego typu :szok: Uwazaj na Was oboje i mam nadz, ze snieg Was nie zastanie w pl, bo rodzice mowili, ze dzis juz u nich niesmialo sie pojawial nad ranem :szok::szok::szok:

reklama
Witam -przespałam większość dnia i tylko się dziś witam.

Dziewczyny będziemy super mamami -brzdące będą różowiutkie, najedzone i wyspane a my wszystko sobie tak poukładamy:tak::tak:

Miłego wieczoru

I tak ma być :) Jedno dziecko to dla mnie sielanka , szczególnie jak była malutki nic tylko jadł i spał .. Modlę się o drugie tak samo grzeczne:tak::-D

Jakiej muzyki słuchacie Wy i Wasze dzidzie?

Ja tego co w radiu leci :tak: Teraz tez piosenek dla dzieci , bo małemu puszczam .

Do góry