reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
no troszeczkę ;-) ale siostra powiedziała, że nie bedzie miała tego za złe :-) a jak nie przyjdę to i owszem się wkurzy.
a moze juz bedziesz po ;) moj kacper urodzil sie 6 dni przed terminem jaki opisali z USG :) roznie to bywa ;)

pogoda jest beznadziejna... taka przygnębiająca... tesknie za słoneczkiem... pozdrawiam wszystkie kwietniówki ja mam termin na 11 kwietnia...:-)
witamy serdecznie ;) i zyczymy spokojnych 9 miesiecy ;)

już chciałabym mieć to za sobą... jest to moja pierwsza ciąża więc troche się boję czy sobie poradzę itd...chociaż do kwietnia jeszcze sporo czasu pozdrawiam...:-)

już chciałabym mieć to za sobą... jest to moja pierwsza ciąża więc troche się boję czy sobie poradzę itd...chociaż do kwietnia jeszcze sporo czasu pozdrawiam...:-)

oj ja sie tez nie moglam doczekac pierwszego malca... bylam wszystkiego ciekawa ale jak poraz pierwszy dostalam go na rece to mialam wrazenie jakby te 9 miesiecy trwalo miesiac ;)

reklama
U nas bez większych zmian... No może poza pogodą, bo ta jest już na progu zimy (śnieg i grad padał dziś koło Wrocka). No ale nie ma co narzekać, na Grenlandii mają gorzej.
A ja tymczasem będę zwijać się do domu, a potem do mojej mamci z wizytą i na leniwe pierogi (mniam)!:-D

Mnie 9 miesięcy to się wydaje tak mało... Ale już przy jednym dziecku czas strasznie szybko leci, aż się boje pomyśleć, co będzie przy dwójce. Chociaż zapewne w zgodzie z tym, co Aniam napisała na innym wątku, człowiek się uodparnia i skórka mu twardnieje hehehe.

Do góry