reklama
szczesliwa
Fanka BB :)
Gratuluje wam bardzo
my kwietnówki 2009 patrzymy na was z sentymentem rok temu o tej porze też sie dowiadywałysmy o naszych ciążach...cieszyłysmy sie...czekałysmy na nasze dzieci
teraz WY
GRATULUJE:-)
my kwietnówki 2009 patrzymy na was z sentymentem rok temu o tej porze też sie dowiadywałysmy o naszych ciążach...cieszyłysmy sie...czekałysmy na nasze dzieci
teraz WY
GRATULUJE:-)
To ja też się przyłączam :-))
Wczoraj ujrzałam wymarzone dwie kreseczki :-))
Termin porodu 12 kwiecień wg moich wyliczeń ;-))
Wczoraj ujrzałam wymarzone dwie kreseczki :-))
Termin porodu 12 kwiecień wg moich wyliczeń ;-))
Witam was dziewczęta:-)dzisiaj byłam u ginekologa, zrobił mi normalne badanie ginekologiczne i potwierdził, że rzeczywiście wygląda to na wczesną ciążę. Kazał mi przyjść 11 sierpnia na usg:-)
A co do objawów to nadal nic, tylko bolące piersi i częściej sikam;-)
A co do objawów to nadal nic, tylko bolące piersi i częściej sikam;-)
Marlenka 2233
Cześć dziewczynki:-).
Mazia śliczna ta nasza lista kwietnióweczek:-).
MeKlaudia ja robiłam test 29 dc a cykle mam 27- 29 dni:-).
Małgosiek1986 ogromniaste gratulacje:-).
A ja jestem ostatnio bardziej zmęczona i mogłabym spać przez cały dzień z przerwami na jedzenie. No i piersi leciutko pobolewają ale tylko przy dotyku. Pozostałych objawów brak. Pozdrowionka.
Mazia śliczna ta nasza lista kwietnióweczek:-).
MeKlaudia ja robiłam test 29 dc a cykle mam 27- 29 dni:-).
Małgosiek1986 ogromniaste gratulacje:-).
A ja jestem ostatnio bardziej zmęczona i mogłabym spać przez cały dzień z przerwami na jedzenie. No i piersi leciutko pobolewają ale tylko przy dotyku. Pozostałych objawów brak. Pozdrowionka.
toola
niesmialo sie zapisuje, wg moich obliczen termin to 9 kwietnia, ale czeka mnie wizyta u lekarza zeby to potwierdzic, tryzmajcie kciuki!!
reklama
aniolek20k
witam jestem kwietniowką 2009 chcialam wam tylko pogratulowac i zyczyc spokojnch i bezproblemowych miesiecy z waszymi brzuszkami:-)