reklama
toola
Fanka BB :)
a bo jakis nie moge uwiezyc i wolalabym zeby to lekarz mnie upewnil ze jest i jest ok, a tak mam tylko test i mega stresa
toola
ja na razie nie rozglaszam, wie tylko pare osob najblizszych po wyzycie u lekarza powiem oficjalnie, ale jakos mi sie nie spieszy
Ilona1985
Czesc dziewczynki...
Ja robilam test juz tydzien po zapoldnieniu...i pozniej kilka dni po i nic i znow kilka dni a dokladnie 3 dni przed spodziewana data miesiaczki i bęc!!!
Ja jeszcze nie mowilam nikomu z rodziny!!!
Jeszcze za wczesnie.
Za to powiedzialam najblizszym kolezankom z pracy, dokladnie trzem.
Dziekujemy za gratlacje od Kwietniuweczek 2009!!!
Trzymajcie kciuki!
Pozdrowionka...
Dziewczynki teraz to jakos nie czuje sie jeszcze zmeczona.Nie mam tez napadow głodu, ale musi byc dobrze wiec nie bede sprowadzac zlych mysli!!!
Ja robilam test juz tydzien po zapoldnieniu...i pozniej kilka dni po i nic i znow kilka dni a dokladnie 3 dni przed spodziewana data miesiaczki i bęc!!!
Ja jeszcze nie mowilam nikomu z rodziny!!!
Jeszcze za wczesnie.
Za to powiedzialam najblizszym kolezankom z pracy, dokladnie trzem.
Dziekujemy za gratlacje od Kwietniuweczek 2009!!!
Trzymajcie kciuki!
Pozdrowionka...
Dziewczynki teraz to jakos nie czuje sie jeszcze zmeczona.Nie mam tez napadow głodu, ale musi byc dobrze wiec nie bede sprowadzac zlych mysli!!!
reklama
Ilona1985
Mazia , super lista kwietniuweczek!!!!!
A propos tego zaswiadzeczenia to ja wlasnie chodze do polskiego lekarza-ginekologa!
Pozdrowionka...Tak wiec poprosze jego o napisanie mi tego zaswiadczenia
A propos tego zaswiadzeczenia to ja wlasnie chodze do polskiego lekarza-ginekologa!
Pozdrowionka...Tak wiec poprosze jego o napisanie mi tego zaswiadczenia