zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
hehehe, Agnieszka, to wlasnie ta cholerna karma ;-)zielona błaha hahaha ha ha mnie się wyświetliło i tu i tu FROZENnie mogę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehe, Agnieszka, to wlasnie ta cholerna karma ;-)zielona błaha hahaha ha ha mnie się wyświetliło i tu i tu FROZENnie mogę
Gosieńka głaskaj i gadaj do nich:-)Monia niestety na razie mięcha nie mam na stanie, znaczy się mam ale ma dopiero 3 tygodnie więc musisz trochę poczekać, no chyba że kaczkę chcesz? Generalnie teraz mięcho zaznaczam markerami, kilka sztuk ma już literkę W to dla Wiktorka Asi więc teraz zaznaczę literką M czyli dla was
Filonka ja planuję wybyć na czas remontu, tylko wszystko wcześniej ustalimy i pokupujemy.Teraz co raz czesciej sie zastanawiam na dwyjazdem na 2 tyg na Ślask w czasie remontu, ale znowu z innej strony chce miec jakis wglad na to co sie będzie działo. beze mnie nic sie nie załatwi.
Zielona - ja to ci napisze jedno . Trzymam babo za Ciebie kciuki i tyle Szkoda ze zyjesz po czesci w zawieszeniu , bo madra kobitka z ciebie
Ja tam nic nie napisze jako obecna kura domowa nie robiaca nic
Pozdrawiam wiec serdecznie znad goferta u Kittek
Dojechalam w miare szybko , dzieciaki super sie bawia pogoda cudna
właśnie to chciałam napisać, mówili w DDTVN:-) i od razu dumnie brzmiMoja rehabilitantka mnie ostatni uświadomiła że nie mam nazywać siebie kurą domową tylko HOME MANAGER jak ładne to brzmi :-)