reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

To się impreza rozkręciła :-) wszystko przez te hormony ;-):-D

Maonka ten napis mówi wszystko czy się to komuś podoba czy nie;-) Zdrówka dla mamy.

Aniam tak szybko twoje dzieciaki padły nie wierzę ;-):-D

reklama
aniam i kittek - bawcie się dobrze!
isabela - udanego kinowania, my w weekend byliśmy na "Zimowej opowieści" i nawet mi się podobała.
annaoj kce - powodzenia w poszukiwaniach! Wieczorna niania to super sprawa, z naszą wynegocjowałam jeden wieczór w tygodniu, ale nie mieliśmy jeszcze okazji korzystać.
Ella - fajnie, że wreszcie udało Ci się pobiegać. Niech dziewuchy wyzdrowieją to te 9kg zgubisz na spacerach. A co do nagonki to ja już kilka razy złapałam się na tym, że albo mnie pisanie słabo wychodzi albo innym czytanie;-)
maonka - zdrówka dla mamy! Ja na zapas butów nie kupuję, bo młodej noga stoi w miejscu a później w ciągu chwili o 2 rozmiary w górę, więc ciężko trafić.
sonia - spokojnej nocki i zdrówka dla dziewczynek. To się u Was porobiło..
gosienko - o takim określeniu nie słyszałam, ale faktycznie pomysłowe.

Randkowanie wszystkim polecam. My praktykujemy. No i oczywiście nawet w kalendarz takie nasze dni wpisane mam:-p:-D
Nam wieczór minął na skręceniu nowego łóżka Leny, ale niestety ono białe i świeżo malowane musiało być, bo śmierdzi farbą potwornie, więc zamknęliśmy pokój a młoda dziś śpi z nami. Maciek dostał poprzednie wyrko Leny, ale spać w nim nie chciał, a że ja już z sił opadłam to do szczebelkowego go włożyłam przed 22:00 i lula. Jutro kolejną próbę robimy.

Czy któraś z Was miała może bramkę zabezpieczającą z lidla? Kupiliśmy i nijak tego zamontować nie umiemy. Tak jakby tych elementów rozporowych w niej nie było:/

coś mi się przeglądarka zepsuła i mi tekst zlewa... dobrze, że jeszcze kodowanie html pamiętam :-) Mój chłop gadżeciaż wczoraj przeciągnął mnie przez pół Warszawy żeby pojechać sprzedać jego iphona i ipada... dojechaliśmy do domy to padałam na ryjek... a przed 20 uznał, że może skoczymy do EURO zobaczyć jakie mają tablety... to może sobie nowy kupi... faceci i ich zabawki :-)

Gosieńko - Home Manager bardzo mi się podoba :-) powinno jeszcze Państwo za to płacić.

Ja tez sie witam z rana :) wczorajsze bieganie porawilo mi nastroj i mam nadzieje ze juz tak zostanie na troche (przynajmniej do nastepnej fali chorob ;))

Maonka ja tez na zapas butow nie kupuje dzieciom bo zaskakuja te male stopki ;)
Elvie pokaz to nowe loze krolewny :)
Gosienka i jak imprezka z winkiem udana? :) oj jak ja luuuubie wino :)
Kittek i Aniam udanego spotkania :) fotki pokazuja ze jest super :)
Sonia bardzo wspolczuje sajgonu chorobowego. Wiem co przechodzisz bo dopiero z tego wypelzam po 3 tygodniach :/
Agnieszka mnie tez glowa wczoraj rozbolala. Wspolczuje. A jak dzisiaj?

Zycze milego dnia i jako rasowa home manager oddam sie porannym codziennym obowiazkom z moim zespolem rozbisurmanionych podopiecznych :p

witajcie
dzisiaj trochę mi się zaspało wyłączyłam budzik i poszłam dalej spać:-D wstałam pół godziny później niż normalnie.
Strasznie się cieszę bo w poniedziałek moje dziecię ruszyło kotleta mielonego - obgryzł go jak chomik na około tam gdzie nie przypieczony był i oblizał go całego:szok: wczoraj też nadgryzł i oblizał, a wieczorem zjadł cały jogurcik morelowy JUPIIIII !!!!!!! ( do wczoraj jadł tylko serek waniliowy i tylko jednego producenta) nawet nie wiecie jak ja się z tego cieszę - durna baba wiem na mózg mi padło :-D
A wczoraj wieczorem całe pół godziny przesiedziałam z dzieckiem na nocniku ja na jednym on na drugim i tłumaczyłam dziecku że kupę robimy do nocniczka:-D:-D:-D a nie pieluchy

kitek
dwa tygodnie mam luz blues i zapraszam
żeby choć trochę bliżej było:-D Odpocznij sobie kobieto

maonka jak tam już choć trochę lepiej się czujesz?
Aniam udanych ferii:tak: czekam na opinię co do autostrady. Zdrówka dla dzieciaków
Dojechalam w miare szybko , dzieciaki super sie bawia pogoda cudna
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif
tylko pozazdrościć

Gosieńko
Może ja ci podeślę jednego mojego trola co ? kawkę ci rano zrobi, pizzę na obiad
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
oj przydał by mi się taki troll:-D
Zaszalałam dzisiaj i szafy ogarnęłam, tak tak mam ich kilka
to tak z rozpędu zapraszam i do mnie :-DWspółczuję bólu nogi - może ja przeforsowałaś przy tych szafach
Idę puzzle z dzieciakami układać bo się okazało że kilka pudełek wymieszanych i nie wiadomo czy wszystkie elementy są a że ja uwielbiam puzzle układać i mnie odstresowują ( a muszę się wyciszyć po rewelacjach jakie tu dzisiaj przeczytałam ) bo inaczej podobnie ja Aniez przejdę na tryb offline
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
Ja tez uwielbiam puzzle wyciszam się przy tym ale przy Wiktorze nie mam szans bo puzzle zwyczajowo fruwają na wszystkie strony:-D

Aniez
no faktycznie niezły maraton u nas na chwilę oddech mamy i w marcu za to zaczynamy znowu bieganie

Sonia zdrówka dla Oleńki

mamusiu super że z Jasia taki grzeczny chłopczyk ucałuj go od e-ciotki

zielona
bido nasza współczuję, co do małża dobrze cię rozumiem mój w sobotę odkurza mieszkanie i co 2 tygodnie myje podłogę i to całe jego zajęcie w domu oprócz wynoszenia śmieci, ale ile się nasłucham jak on ciężko się napracuje :wściekła/y: a jak mały po odkurzaniu naśmieci to awantura na całego bo przecież nie szanujemy jego pracy:zawstydzona/y: U nas niestety wypadek przy myciu okna nie wchodzi w grę bo niestety mieszkamy na parterze ale chętnie czasami wysłałabym go w kosmos ;-)

mamoPaulinki
jak tam się czujesz? Co do priorytetów masz rację czasami chciałoby się inaczej często człowiek pyta dla czego mnie to spotkało ale idzie dalej i walczy o dziecko bo to najważniejsze, też mam czasami tak że chciałabym wyjść i nie wrócić odciąć się od wszystkiego . Czasami aż mi się marzyło aby zasnąć i się już nie obudzić, ale to takie chwilowe kryzysy, wypłaczę się i zbieram z powrotem do kupy i dalej walczę.

monia
...wiem jedno - jakbym miała w domku 6 córek - to tylko prozac mi zostaje
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
padłam:-D ale widać że dziewczyny dobrze się bawiły

kici
maść tfu tfu pomaga
super że w końcu coś działa na te krosty

elvi użalanie się nad kimś a współczucie to dla mnie dwie różne rzeczy. A pocieszenie często jest nam po prostu potrzebne, choćby miało być zwykłe przytulenie i zazdroszczę tym które mają oparcie w partnerach w sferze emocjonalnej ja takiego nie mam, często jestem bardziej zmęczona zachowaniem mojego męża niż dziecka

filonka remont beze mnie nie ma mowy:-D

nata to chyba z was wszystkich ja jestem najgrubsza go noszę 42/44 rozmiar ( przy bardzo niskim wzrostem) ale sama jestem sobie winna i ta moja miłość do słodyczy:-D

Agnieszka jak tam sprzątanie zabawek poszło?

Annaoj
super że wszystko super z Wiktorkiem brawa dla maluszka

Ostatnia edycja:
Basia - super że W robi takie postępy! nie głupia baba, a dumna mama!!! :-D cieszę się razem z Tobą :-)

Dzieńdoberek :-)

Jak dobrze wstać ze zdrową nogą, jupii :-)od razu mi się humor poprawił i postanowiłam na wesoło wczorajszą dyskusję zakończyć zwłaszcza tą nagankę a nie nagonkę ( to mnie S uświadomił że to jest nieprawidłowa nazwa a że on prawie myśliwy więc pewnie ma rację ;-)) znalazłam coś specjalnie dla nas to tak w ramach rozwoju osobistego :-D
Czytanie ze zrozumieniem

Tak więc Wronka, Nata,Filonka, Agnieszka,Isabela,Dorotka,Anna,Aniez ( nie wiem ty w sumie po filologii więc chyba taki kurs jest ci zbędny ;-)) ale może się skusisz, Zielona ty znowu pokrzywdzona, musisz się bliżej przeprowadzić bo za dużo cię imprez omija ;-) i która jeszcze chętna ? Zapowiada się kolejny zjazd czarownic ;-):-D:-D:-D

Ella spokojnie daje słowo zucha że na spotkaniu nadmorskim będę grzeczna :tak: poza tym ośrodek jest duży, plaża szeroka i ostatecznie można się we własnym domku zaszyć ;-)Super że dziewczynki już zdrowe i niech tak zostanie:tak:

Basia fajnie się czyta o tym jak Wiktor przełamuje bariery, widać że rehabilitacja i twoja ciężka praca przynoszą efekty :tak:Kuriera z trolem wysyłam :-D No i padłam czytając że Wiktor na jednym nocniku siedział a ty na drugim, fotkę mógł wam małż strzelić :-D:-D:-D

Kici jak nic pójdę na PIS głosować bo tyyyyyyle obiecują dla rodzin wielodzietnych ;-):-D z Gadżeciaża się uśmiałam ;-)

Elvie a widzisz nawet ja potrafię cię zaskoczyć ;-)i zobacz jakie teraz popularne to określenie stało się na forum:-D W sprawie bramki nie pomogę bo takowej nigdy nie posiadałam.

Aniam, Kittek jak tam głowy dzisiaj i buzie was nie bolą? ;-):-)

Isabela mam nadzieję że randkowanie udane :tak: i teściowej nie przybyło siwych włosów;-)

Anna ja to zawsze do nich gadam :zawstydzona/y:ale może tym sposobem szybciej rosną ;-)Zdrówka dla Wiktorka i super że tak ładnie się rozwija :tak:

Zielona tośmy się dogadały ;-)musisz jakoś tolerować moje zapędy matczyne w stosunku do ciebie ;-):-D mnie już Aniez z Aniam i Wronką na tego fb naciskają ale ja twarda sztuka jestem;-) no chyba że mnie czymś przekupią :-D

Wronka to teraz odpoczywaj ( jak prosto to brzmi ;-)) w domu i naciesz się dzieciakami i małżem:tak: No i zakazuję ci przechodzenia w tryb offline :no: starszych musisz się słuchać, pamiętaj że twój adres znam;-)

Agnieszka co się odwlecze to nie uciecze , dzisiaj sobie pączka kup :-p

Nata mądrze prawisz :tak:

Elaborat zakończony, co złego to nie ja ;-)
Proszę o trzymanie kciuków dzisiaj za Mateusz bo aparat zakładamy.

Miłego dnia

Witamy i my (zieeeeew ;-) )

Zaspałyśmy, zaspaliśmy właściwie. Wczoraj wróciliśmy po 24, teściowa przeżyła, ale oczywiście usłyszałam, że się dziecko rzuca po łóżku (ja też i w niczym mi to nie przeszkadza) ;-) W każdym bądź razie przeżyła ;-)
Tosia więc odstawiona do przedszkola z ubraniem i dojazdem w 15 minut, a ja bez makijażu ... ;-)

O filmie co by tu, mi się nie podobał, może pora zbyt późna, przekaz jakiś tam jest, ale nie potrafili go zawrzeć, jedyne co biorę bez zastanowienia to soundtrack :tak::tak: i sceny z Mozilem, ale jego to kocham, to nie obiektywna jestem ;-)

Basia super, że Wiktorek postępy robi, brawo :-)

Maonka będziesz zadowolona z butków, Tosia ma i są super, a po górach i strumykach też chodziły i żyją, mają się dobrze i już planuję zakupić następne, większe :-)

Gosieńka &&&&&& trzymamy :tak:Co do czytatnia ze zrozumieniem, to u mnie na socjologi właśnie czytania nie tyle ze zrozumieniem, co między wierszami uczyli, i może dlatego ja tu spaczony pogląd mam ;-) :-D

Kici mój teraz laptopa szuka, i będzie czytał o nich jeszcze z miesiąc ;-) Co do terminu musimy się zgadać jakoś, tylko coś bliżej kwietna , koniec marca ;-)

Annaoj super, że Wam się wszystko układa ;-) Czy my się widzimy 1.03 we Wrocławiu ?

Nata jasne, że nie o rozmiar, ale jak miałam fazę, że od wszystkich jestem dalej grubsza i to dużo, to Wiktor mi tym do głowy zapukał bo kazał mi na metkę spojrzeć i pomyśleć, czy może być mniejszy... i się ocknęłam, choć i tak na siebie mam spaczony pogląd :-) Ale jest lepiej :-)

Lecę bo mi głowa pęka.
Miłego dnia :tak:

Zmobilizowałam się co by rano zajrzeć, bo potem mi jakoś zegar przyspiesza:sorry:
Alicja dzisiaj poszła do przedszkola, nawet nie protestowała, chyba troszkę się za dziećmi stęskniła. Wiktor ma się dużo lepiej na szczęście. Cały czas robię wziewy, ale widzę poprawę.
Z racji faktu, że dzieciaki jedzą obiady poza domem postanowiłam zrobić fasolkę po bretońsku. Jeszcze nigdy nie robiłam, ciekawe jak wyjdzie.
Sonia zdrówka dla dziewczyn.

S mi winko nalał coby hormony uciszyć ;-):-D która chętna do toastu?
ja bardzo bym chciała. Liczę, że w czerwcu już troszkę się zalkoholizuję z Wami:-)

Idę dzisiaj do przedszkola, wysłuchać co tam moje dziecko wyczynia;-)

reklama
Dzieńdoberek :-)

Jak dobrze wstać ze zdrową nogą, jupii :-)od razu mi się humor poprawił i postanowiłam na wesoło wczorajszą dyskusję zakończyć zwłaszcza tą nagankę a nie nagonkę ( to mnie S uświadomił że to jest nieprawidłowa nazwa a że on prawie myśliwy więc pewnie ma rację ;-)) znalazłam coś specjalnie dla nas to tak w ramach rozwoju osobistego :-D
Czytanie ze zrozumieniem

Tak więc Wronka, Nata,Filonka, Agnieszka,Isabela,Dorotka,Anna,Aniez ( nie wiem ty w sumie po filologii więc chyba taki kurs jest ci zbędny ;-)) ale może się skusisz, Zielona ty znowu pokrzywdzona, musisz się bliżej przeprowadzić bo za dużo cię imprez omija ;-) i która jeszcze chętna ? Zapowiada się kolejny zjazd czarownic ;-):-D:-D:-D
Gosieńka dla mnie ten kurs zdecydowanie niezbędny;-) Weszłam na linka i co pierwsze co mi wpadło w oczy to "Dubaj" i se myślę o Emiraty Arabskie. Dopiero cena spowodowała, że dokladniej się wczytałam;-)

Annaoj super, że Wam się wszystko układa ;-) Czy my się widzimy 1.03 we Wrocławiu ?
jeśli tylko Wiktor się wykuruje i pozostała Dwójka w zdrowiu będzie, to mam w planie. Jeszcze będę musiała z Aniez się dogadać, bo się zaoferwoała nas przygarnąć na nocleg:-)

Do góry