Dzieńdoberek :-)
Jak dobrze wstać ze zdrową nogą, jupii :-)od razu mi się humor poprawił i postanowiłam na wesoło wczorajszą dyskusję zakończyć zwłaszcza tą nagankę a nie nagonkę ( to mnie S uświadomił że to jest nieprawidłowa nazwa a że on prawie myśliwy więc pewnie ma rację ;-)) znalazłam coś specjalnie dla nas to tak w ramach rozwoju osobistego
Czytanie ze zrozumieniem
Tak więc Wronka, Nata,Filonka, Agnieszka,Isabela,Dorotka,Anna,Aniez ( nie wiem ty w sumie po filologii więc chyba taki kurs jest ci zbędny ;-)) ale może się skusisz, Zielona ty znowu pokrzywdzona, musisz się bliżej przeprowadzić bo za dużo cię imprez omija ;-) i która jeszcze chętna ? Zapowiada się kolejny zjazd czarownic ;-)
Ella spokojnie daje słowo zucha że na spotkaniu nadmorskim będę grzeczna
poza tym ośrodek jest duży, plaża szeroka i ostatecznie można się we własnym domku zaszyć ;-)Super że dziewczynki już zdrowe i niech tak zostanie
Basia fajnie się czyta o tym jak Wiktor przełamuje bariery, widać że rehabilitacja i twoja ciężka praca przynoszą efekty
Kuriera z trolem wysyłam
No i padłam czytając że Wiktor na jednym nocniku siedział a ty na drugim, fotkę mógł wam małż strzelić
Kici jak nic pójdę na PIS głosować bo tyyyyyyle obiecują dla rodzin wielodzietnych ;-)
z Gadżeciaża się uśmiałam ;-)
Elvie a widzisz nawet ja potrafię cię zaskoczyć ;-)i zobacz jakie teraz popularne to określenie stało się na forum
W sprawie bramki nie pomogę bo takowej nigdy nie posiadałam.
Aniam, Kittek jak tam głowy dzisiaj i buzie was nie bolą? ;-):-)
Isabela mam nadzieję że randkowanie udane
i teściowej nie przybyło siwych włosów;-)
Anna ja to zawsze do nich gadam
ale może tym sposobem szybciej rosną ;-)Zdrówka dla Wiktorka i super że tak ładnie się rozwija
Zielona tośmy się dogadały ;-)musisz jakoś tolerować moje zapędy matczyne w stosunku do ciebie ;-)
mnie już Aniez z Aniam i Wronką na tego fb naciskają ale ja twarda sztuka jestem;-) no chyba że mnie czymś przekupią
Wronka to teraz odpoczywaj ( jak prosto to brzmi ;-)) w domu i naciesz się dzieciakami i małżem
No i zakazuję ci przechodzenia w tryb offline
starszych musisz się słuchać, pamiętaj że twój adres znam;-)
Agnieszka co się odwlecze to nie uciecze , dzisiaj sobie pączka kup
Nata mądrze prawisz
Elaborat zakończony, co złego to nie ja ;-)
Proszę o trzymanie kciuków dzisiaj za Mateusz bo aparat zakładamy.
Miłego dnia