reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam spod zasnieżonego Białegostoku.
Awiec później nie mogłam wpaśc bo mały juz nie dał,
Wczoraj dzień również marudny dzieciaki dokazywałyi masa obowiązków.
Nie wiem czy u Was tez tak jest ale przy Kacprze umiałam utrzymac porządek w domu na dłużej, teraz przy dwójce niestety co dzien mam to samo, a pranie znienawidziłam na maxa.
Wczoraj wieczorem jak K, wrócił po pracy dał mi po tych chorobach dzieciaków wytchnąć i gdziekolwiek sie ruszyć, wiec wybyłam na 2 godz do galeri i polatałam na wyprzedarzach, kupiłam se 2 bluzeczki w h&m przecenione 70 % i spudniczkę. polatałabym dłuzej ale dzieci i ta okropna droga, bo do domu jechałam 40 min.

U nas juz po obiedzie, Dawid śpi, bo wstał dziś o 5 rano z usmiechem, o 9, padł teraz znow padł.A Kacper oglada bajki.
Dobra musze nadrobic.......

Napiszę tylko dzień dobry i idę sobie, bo zła jak osa jestem, poszłam do fryzjerki miał być orzechowy brąz, wyszedł rudy ..... grr... :wściekła/y::wściekła/y:

Miłego dnia Wam kobiety

nata - no będę, będę, chociaż się wściekam że taki kawał drogi, mogli bliższy hotel wybrać. isabela - czekamy na foty, rudy to fajny kolor, ale ciężko go później zlikwidować, bo przebija i przebija.. marta - ja tam za śnieg dziękuję, rowery miejskie właśnie oglądam :)

Elvie- na temat siusiaków mi pediatra powiedział ze mu nic tam nie majstrowac ze natura jest od tego, dopiero jak Kacper miał 3 lata to powiedział by dopiero teraz co jakis czas profilaktycznie podczas kompieli odciagac delikatnie.

Mamiusia- gratki dla Natali , to Cie duma z córki rozpiera :)
cdn

Annaojj- zdrówka dla Alicji
Aniam- genetyka, dieta, dbałość o zeby ma wielkie znaczenia i tak jak piszesz, smoczki i nocne karmienie nie pomagaja w tym wcale by miec piekny uśmiech i zdrowy.. Juz Ci kiedys mówiłam ze Twój chłop to skarb nie tylko w kuchni.

MamaPaulinki- ha bo ja w innej czesci Polski mieszkam tej bardziej syberyjnej i u mnie mróz i śnieg po pas. wiec pośrednio sie ciesze., zdrówka dla Pauli,

Kittek- dobrze ze Maja juz lepiej sie czuje.\
Elvie- i jak tam po kontroli u dentysty przed załozeniem aparatu? byłaś juz?
Marta- to niedorzeczne co piszesz. ale wiem o czym mówisz bo u mojej znajomej której dziecjko chodzi do specjalistycznego przedszkola to jak nie napiszesz w zeszyciku bo taki maja miedzy rodzicem a opiekunem co i jak "jak krowie na rowie" to nic sami sie nie domyslą, potrafia dziecko w samej koszulce i kurtce do domu wysłac bo sie zalało choc mieli ubiór zastepczy w razie czego.

Co do dania Babci i dziadka- u nas wypadają urodzinki Dawidka wiec musimy to jakos zorganizowac w jednym. zobaczymy jueszcze nie rozmawiałam z K.

Gosienka- Ty to masz sie z tymi księżmi... i dziwic sie ze ludzie odsuwaja sie od uczeszczania do koscioła,

Laski a macie coś sprawdzonego na przeziębienie? Kurde nie mam siły z łóżka wstać nawet, dobre 2tygodnie się bujam już z tym paskudztwem...najbardziej mi dokucza pełny nos na przemian z katarem, ból gardła i głowy i ogólnie brak sił... Próbowałam już fervex, vicks, ibuprom zatoki, hot grip i nadal mnie trzyma...do tego od dwóch dni coś na ucho mi schodzi, najpierw był ból a teraz takie jakby zatkane jest... Nie mam już pomysłu na siebie

Marta ja stawiam sie na nogi tabletkami Tabcin (dwka to dwie tabletki) - mnie stawia momentalnie na nogi

A może przejdz sie do lekarza bo to już cyba nie ejst zwykłe przeziebienie tym bardziej z tą baterią leków które juz brałas

reklama
Do góry