reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

zielona - a ja bym tego synkowi nie zrobiła, skoro się taki urodził to taki ma zostać przy czym ja z tych, co to nawet uszu przebitych nie mają
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif
Dlatego tez nie stwierdzam autorytarnie, ze nalezy obrzezywac ;-). Ja bym tak zrobila bazujac przede wszystkim na badaniach naukowych, ktore ewidentnie wykazuja iz obrzezani mezczyzni rzadziej zapadaja na wszelkie schorzenia niz ci, ktorzy obrzezani nie sa.

reklama
zielona - badań nie czytałam, ale i tak bym nie zrobiła hehehe
aniam - ja też cały dzień dzisiaj ziewam, nawet kawę wypiłam i nie pomogła.
Kurcze jutro piątek, czyli idę do dentysty. Nie lubię tego. Brr.. No, ale przymierzam się do tego aparatu już tak długo, że wypadałoby wreszcie postanowienie zrealizować.
gosienko - kciuki za Emilowy sprawdzian!

uffff zrobiłam swój przydział i spokojnie mogę wcześniej spać pójść. Jutro się za nic nie zabieram więc ponadrabiam Was :)

Aniez pytałaś ostatnio co czytam. Ostatnio padłam w sidła Zaffona. Zaffon tworzy mroczne, bardzo zaskakujące i niesamowicie wciągające historie. Wczoraj wpadła mi w ręce jeszcze jedna książka Musso, którą musiałam przeoczyć. Książki tego autora uwielbiam. Jego powieści mają w sobie coś magicznego, sprawiają, że nie potrafię się od nich oderwać (ryzykiem jest zaczynanie lektury wieczorem ;) Zauważyłam, że T. sobie podczytuje Musso, mimo, że on raczej czyta autorów takich jak King czy Brown.

Zielona w weekend się do ciebie uśmiechnę w sprawie elektronicznych wersji kilku książek. Może coś będziesz miała. Zastanawiam się nad tym Crossem, mam mieszane odczucia czytając recenzje, ale chyba się skuszę.

Dobrej nocy :)

Zmykam do lektury

Ostatnia edycja:
Kittek, Crossa nie mam w wersji elektronicznej. Kupilam pierwszy tom na lotnisku jak do Kanady lecialam... Mi sie ksiazka nie podoba bo jest wulgarna, mimo iz lepiej od Greya napisana. Przez chwile nawet ciekawilo mnie co to w nastepnych tomach dzieje sie z bohaterami, ale jakos nie mialam "goraczki" i nawet nie zadalam sobie trudu by nastepne tomy w sieci odszukac.

zielona - badań nie czytałam, ale i tak bym nie zrobiła hehehe
hehehe, nie bo nie. Nie lubie takiej postawy ;-) Widzisz, moze gdybys poczytala, zmienilabys zdanie. No ale nie czytalas, nie wiesz, wiec nie ma o czym dyskutowac :-p

Hej
A ja sobie dzisiaj uciełam 2 h drzemkę:-) starszaki wystawiałm na autobus,wskoczyłam do wyrka i nawet nie wiem kiedy zasnęłam, dwie nocki miałam zarwane więc należało mi się:tak:
Marysia po długiej przerwie świątecznej i dodatkowej 3-dniowej nieobecności coś nie chętnie to przedszkola śmiga, dopiero dzisiaj szła zadowolona bo stwierdziła ze musi swoich chłopaków pilnować bo bez niej to oni są niegrzeczni:-D Marysia już jakich czas temu mnie uświadomiła że z dziewczynami to ona się bawić nie zamierza bo maja głupie, nudne zabawy, stwierdziła ze tylko z wózkami chodzą albo placki smażą a z chłopakami to i w spidermana się pobawi albo w smoka i dziewczyny ganiają:rofl2: Cudak mój kochany

Sernik :happy: aż się głodna zrobiłam, więc żeby nie wylądować w kuchni spadam do łóżka

Monia - ja tam nie mam nic przeciwko pracy w biurze, ale jak przez połowę miesiąca mogłam pracowac zdalnie, a drugą miałam urlop - to ciężko się przestawić. Jak wejdę już w rytm to luz.

Witam się - ja od dwóch godzin w firmie - nie wiem w co mam ręce włożyć.

Miłego dnia

Nata- ja mam dzisiaj plan pracy zdalnej, ale co z planu wyniknie... może być tak, że na sygnale będę lecieć do biura :/ i to może duuuużoooo skomplikować :(

Hehehehehe Zielona, no też nie lubię "nie lubię, bo nie" :p

Karpatka dotarła, pycha, Rafał obrobił prawie całą :p na śniadanie wykończył.

Dobra, idę stonkę wypchnąć z domu, bo nic nie zrobię...

Witam się :-)
Oj ciężko dzisiaj było nam wstać :tak: bo wieczorem miałam pogadankę z J. wypłakał mi się, wyrzucił z siebie wszytko (taką mam nadzieję). I teraz mądrzejsza o jego odczucia będę po wywiadówce radzić z wychowawcą jak mu pomóc. Bo obawiam się, że zupełnie sam to on sobie z tym nie da rady, ale zobaczymy co powie wychowawca :tak:

M. dzisiaj w domu, kaszle jak gruźlik, ale wiem że to zasługa leku :tak: bo w końcu odkaszluje :tak: no i katar wreszcie wychodzi nosem a nie do gardła i żołądka. Ufff także mam nadzieję że będzie lepiej :tak:

Gosieńka widzę obłaskawiła panią Marysię :tak: i szaleje z pieczeniem :-D
Zdrówka dla chorujących!

Idę zjeść śniadanie bo na 10 muszę być w US na przesłuchaniu... trzepią firmę co nam ocieplenie robiła ... mam nadzieję, że nie zajmie to dużo czasu bo fv mam i rzeczywiście ludzie robili :tak:

Miłego dnia!

reklama
Dzieńdoberek

Też miała problem z dzisiejszym wstanie i nie pokażę palcem przez kogo, ale wieczór był bardzo przyjemny więc wybaczam ;-)
Dodatkowo chłopaki nam rano podnieśli ciśnienie i nawet kawy nie potrzebuje , muszę się chyba codziennie wieczorem podpiąć do kroplówki z melisą albo nerwosolem :rofl2:

Agnieszka zdrówka dla chłopaków. Dobrze że J wyrzucił wszystko z siebie .

Aniez czyli nawet kiepski pijar nie był aż taki kiepski;-) powiedz R że teraz już będzie moim królikiem doświadczalnym jeśli chodzi o ciasta :-D

Nata &&& za jak najszybsze ogarnięcie nowych projektów :tak:

Sonia Helenka też w przedszkolu z chłopakami woli się bawić :tak:

Zielona zgadzam się z tobą w sprawie obrzezania , na studiach mieliśmy doktoranta który super nam to wyjaśnił, śmiechu było przy tym co nie miara zwłaszcza jak przedstawiał nam jaki to ma wpływ na życie seksualne ;-) Tylko jak to w naszym tolerancyjnym kraju bywa, obrzezanie kojarzy się tylko z żydami :no: Nie bo nie ulubione stwierdzenie moich dzieci ;-)

Elvie czemu nie idziesz od razu do ortodonty ? Zwykły dentysta i tak cię do niego wyśle:tak: Zdjęcia uzębienia masz już porobione ?
My po maskę i aparat we wtorek jedziemy dla Mateuszka .

Aniam przepis na sernik poproszę;-) chociaż chyba do Asi muszę się zgłosić bo ona na wyjeździe zrobiła taki pyszny :tak::-)

Monia nad plecami intensywnie pracuję i chyba tak szybko z Wrocka nie zrezygnuję więc możesz się niedługo mnie na kawie spodziewać :tak: He He my to możemy być ekspertkami w sprawie nastolatków ;-) jak nic szybciej siwe będziemy i razem do jakiegoś SPA musimy wyjechać coby się odstresować :tak: A o sobie to nic waćpanna nie napisała ;-)

Anna super że Alicja ma się lepiej :tak: Moja babcia tak faworyzowała swojego pierwszego syna , że ja jak byłam w pierwszej ciąży to nie chciałam mieć chłopca bo bałam się że ja zrobię tak samo :no: urodził się Emil i ona generalnie zawsze uważała go za najważniejszego wnuka, niby nie dawała Mateuszkowi tego odczuć, ale ja w niektórych momentach to widziałam :-( Też muszę S do pionu stawiać jeśli chodzi o Helenkę bo to oczko w głowie tatusia i na tą głowę mu wchodzi regularnie a on bezsilny :zawstydzona/y:
To ja ci karpatkę wyślę a ty mi szarlotkę:-)

Basia może ten chłopiec dokucza Wiktorowi? Chociaż czasami tak jest ze dziecko sobie kogoś upatrzy i sympatią do tej osoby nie pała.Musicie tłumaczyć do skutku , wiem że to męczące .

Ella zdrówka dla dziewczynek

Kittek miłej lektury:tak:

Proszę o jakiś pomysł na dzisiejszy obiad :tak: bo w mojej głowie pusto ;-)

Do góry