Dzieńdoberek
Też miała problem z dzisiejszym wstanie i nie pokażę palcem przez kogo, ale wieczór był bardzo przyjemny więc wybaczam ;-)
Dodatkowo chłopaki nam rano podnieśli ciśnienie i nawet kawy nie potrzebuje , muszę się chyba codziennie wieczorem podpiąć do kroplówki z melisą albo nerwosolem
Agnieszka zdrówka dla chłopaków. Dobrze że J wyrzucił wszystko z siebie .
Aniez czyli nawet kiepski pijar nie był aż taki kiepski;-) powiedz R że teraz już będzie moim królikiem doświadczalnym jeśli chodzi o ciasta
Nata &&& za jak najszybsze ogarnięcie nowych projektów
Sonia Helenka też w przedszkolu z chłopakami woli się bawić
Zielona zgadzam się z tobą w sprawie obrzezania , na studiach mieliśmy doktoranta który super nam to wyjaśnił, śmiechu było przy tym co nie miara zwłaszcza jak przedstawiał nam jaki to ma wpływ na życie seksualne ;-) Tylko jak to w naszym tolerancyjnym kraju bywa, obrzezanie kojarzy się tylko z żydami
Nie bo nie ulubione stwierdzenie moich dzieci ;-)
Elvie czemu nie idziesz od razu do ortodonty ? Zwykły dentysta i tak cię do niego wyśle
Zdjęcia uzębienia masz już porobione ?
My po maskę i aparat we wtorek jedziemy dla Mateuszka .
Aniam przepis na sernik poproszę;-) chociaż chyba do Asi muszę się zgłosić bo ona na wyjeździe zrobiła taki pyszny
:-)
Monia nad plecami intensywnie pracuję i chyba tak szybko z Wrocka nie zrezygnuję więc możesz się niedługo mnie na kawie spodziewać
He He my to możemy być ekspertkami w sprawie nastolatków ;-) jak nic szybciej siwe będziemy i razem do jakiegoś SPA musimy wyjechać coby się odstresować
A o sobie to nic waćpanna nie napisała ;-)
Anna super że Alicja ma się lepiej
Moja babcia tak faworyzowała swojego pierwszego syna , że ja jak byłam w pierwszej ciąży to nie chciałam mieć chłopca bo bałam się że ja zrobię tak samo
urodził się Emil i ona generalnie zawsze uważała go za najważniejszego wnuka, niby nie dawała Mateuszkowi tego odczuć, ale ja w niektórych momentach to widziałam :-( Też muszę S do pionu stawiać jeśli chodzi o Helenkę bo to oczko w głowie tatusia i na tą głowę mu wchodzi regularnie a on bezsilny
To ja ci karpatkę wyślę a ty mi szarlotkę:-)
Basia może ten chłopiec dokucza Wiktorowi? Chociaż czasami tak jest ze dziecko sobie kogoś upatrzy i sympatią do tej osoby nie pała.Musicie tłumaczyć do skutku , wiem że to męczące .
Ella zdrówka dla dziewczynek
Kittek miłej lektury
Proszę o jakiś pomysł na dzisiejszy obiad
bo w mojej głowie pusto ;-)