Bry,
Kittek, rozpieszczasz dzieciaki, taka pani od angielskiego to skarb :-)
Elvie, a może mu ząbki następne idą, albo jakiś skok rozwojowy ? albo chce mamę mieć przy sobie ;-)? A Twoje dzieciaki są o siebie zazdrosne ?
huraaaaaaaaaaaa :-), będziemy jeść pyry, w tyłki nam będą szły i będzie git :-)
H była mega dzielna, grzecznie siedziała u taty na kolanach i pęknie dała sobie przepłukać uszka...laryngolog podejrzewa 3ci midgał, wcale mnie to nie dziwi, bo H wiecznie zakatarzona i kaszląca...na razie leczymy, zobaczymy co z tego wyjdzie...
Gosiu, jak twój M z migdałkiem ? kiedy macie zabieg ? czy namiar na lekarza coś pomógł ?
żelki pająki, czachy, wiedźmy.
Kittek, rozpieszczasz dzieciaki, taka pani od angielskiego to skarb :-)
Maciek kiepsko zmianę czasu przechodzi albo nie wiem co mu jest. Poprzednią noc wył i teraz też dopiero od 20 minut śpi, bo gardło zdzierał. Wchodziłam, tuliłam, przytulałam to była cisza a jak wyszłam to się wydzierał i tak z 10 razy.
Elvie, a może mu ząbki następne idą, albo jakiś skok rozwojowy ? albo chce mamę mieć przy sobie ;-)? A Twoje dzieciaki są o siebie zazdrosne ?
Postanowione PAROWNIK zostanie zakupiony
(...)
Monia jak tam Hania po wizycie ?
huraaaaaaaaaaaa :-), będziemy jeść pyry, w tyłki nam będą szły i będzie git :-)
H była mega dzielna, grzecznie siedziała u taty na kolanach i pęknie dała sobie przepłukać uszka...laryngolog podejrzewa 3ci midgał, wcale mnie to nie dziwi, bo H wiecznie zakatarzona i kaszląca...na razie leczymy, zobaczymy co z tego wyjdzie...
Gosiu, jak twój M z migdałkiem ? kiedy macie zabieg ? czy namiar na lekarza coś pomógł ?