Witam wieczorkiem
Postanowione PAROWNIK zostanie zakupiony
podobno nawet grochówkę będzie można w nim zrobić
W czwartek jadę do Leszna na cmentarz do babci i po drodze po niego podjadę tak więc
Aniez,Aniam będziecie ziemniaki próbować zamiast tortu urodzinowego ;-)
Rozmawiałam z doktorkiem , postara mi się pomóc, w przyszły poniedziałek będzie już wiedział kiedy mnie do siebie zaprosi, jedno jest pewne bólu ma dość i dam się nawet pokroić aby choć trochę odpuściło
Dzisiaj odkryłam super rzecz w naszym aucie, podgrzewane siedzenia , och jak przyjemnie bo plecy przestają boleć od ciepełka :-)
MamoPaulinki wiesz jak szwankuje kręgosłup to zaczynasz inaczej chodzić i przez to zaczynają nawalać stawy
u mnie dodatkowo do kompletu są bóle reumatyczne, które mam od dziecka i jak teraz jest zmiana pogody to masakra
Trzeba list do świętego Mikołaja napisać i może Paulince łóżko przyśle;-) Na temat waszych wizyt i lekarzy się nie wypowiem bo mam nerwa
dobrze że ty masz do tego dystans, podziwiam , silna babka jesteś .
Isabela Helka też ma tyyyyyle energii że pułk by mogła obdarować i uparta ostatnio jak stado mułów ;-)
Monia jak tam Hania po wizycie ? Naszą trampolinę całą rozłożyliśmy, sprężyny powyciągane, wszystko ładnie w stodole leży
Ella ja Helence od razu ściągnęłam pieluchę i na noc i na dzień, ale różnie to z dziećmi bywa więc może mała jeszcze wszystkiego nie kontroluje.
Zielona zabieraj te szpile albo kalosze co tam chcesz i na pyry przyjeżdżaj
a kogutem się nie przejmuj bo on rasy Zielonanóżka więc może na twoją Zieloną nóżkę się nie skusi ;-)
Mamusia gzik to biały ser , doprawiony solą, pieprzem , dodajesz pokrojoną na drobno cebulę , wszystko mieszasz i dodajesz kwaśną, albo słodką śmietanę jak kto woli . Najlepiej smakuje z ziemniakami w mundurkach czyli w łupinach
mój dziadek jeszcze jak jadł do na ziemniaka nakładał trochę prawdziwego masła pycha :-)
Anna i jak spotkanie i spacer udany ?
Kici pewnie że duży chłopak a ty mama nie zapomnij chusteczek bo na ban się wzruszysz jak go zobaczysz . Już się mojego S boję i nogi zaciskam ;-)
Aniez ja tam mogę R podpowiedzieć jak córeczkę trzeba chować a S mu da szkolenie kiedy ma się zabierać do roboty , wiesz on dobry z genetyki jest i te wszystkie prawdopodobieństwa kiedy ma sie X zX połączyć zna
Już nic więcej nie napiszę bo za chwilę mi się dostanie
Aniam szklaneczki z biedy powiadasz ;-)
Kittek dobrze że Maja ma się lepiej
Idę się naszprycować przeciwbólowymi bo jutro muszę być zwarta i gotowa na to święto pieczonego ziemniaka i ciągle wszystko koło tych ziemniaków się kręci