reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Katik sie odezwała.

Polunia ulozona gólwka pod zebrami i jesli skurczeni nie ustapia czeka ja cc.

ech ech ech....

kurdę a coś z Katik bylo źle, lece na wątek lekarski czytać, może się do wiem.

mnie dzisiaj gardło boli jak cholera, wypiłam juz mleko z miodem i nic... bosz tylko nie choroba..........:no:

reklama
Dagsila pozdrów Katikową jak będziesz do niej coś pisać. Powiedz że trzymamy kciuki i przesyłamy same dobre i pozytywne myśli by było dobrze.

mamusiu87 super ze choc od Ciebie dobre wiadomości!! gratuluje egzaminu!!

ba super ze sie odzywasz, przynajmniej wiemy co u Ciebie i Vanesski!!

jak tak czytam co niektorym dziewczynom dolega, jak sie zle czują, to doceniam ze ja mam jedyny "problem" z 17 kg na plusie, ktore zejdzie tak samo szybko jak sie pojawilo, a te problemy które bede miala przy porodzie to juz są takie malo wazne

mam nadzieje ze jak tu wejde nastepny raz to bedzie juz tylko lepiej!!

Dagsila dzięki za wiadomości od Katik. Mam nadzieję że zdołają jej wyciszyć te skurcze... również dołączamy do pozdrowień i pozytywnych fluidów dla niej i dla Poli

Ba dzięki że meldujesz...zawsze to trochę mniejszy stres dla nas...

Musze odpocząć ... wizyty towarzyskie mnie wykańczają...

Witajcie dziewczynki ja wieczorową porą zdałam ostatni egzamin i już mam po sesji staram się cieszyć ale martwię się dziewczynkami naszymi
katik. Ba. Justa trzymajcie się skarby, musi być dobrze nie ma innej opcji.

ja tez się nie najlepiej czuje ale przeraża mnie to co się z nami dzieje powoli bo to jeszcze troszkę za wcześnie.
waniliowa , maonka jak drętwieją wam ręce albo masz skurcze nóg to chyba macie za mało magnezu bo ja musiałam odstawić magnez odkąd byłam w szpitalu i od paru nocy mam skurcze łydek ale takie silne że od razu jestem obudzona i znowu zaczęłam go brać bo wtedy przeszło.
Dziewczynki musimy jeszcze troszkę przetrwać moja zuzia szaleje od dwóch dni tak długo i mocno kopie że się zastanawiam czy wszystko dobrze u niej i kiedy to nasze dziecko śpi wczoraj były harce do 2.30 i zauważyłam że często mam twardy brzuch ale nie umiem rozróżnić czy jak brzuch staję dęba to czy to skurcz czy ona się tam stawia.więc wtedy staram się leżeć plackiem.
Dziewczynki czy wy też macie może płytki oddech, tzn czy wam się ciężko oddycha????????? Pytam bo ja ostatnio tak mam i nie wiem czy to przez nerki czy mała uciska bo ostatnio też wyczytałam że ona może uciskać.
Ale się rozpisałam.
Buziaczki skarbeczki zajrzę jeszcze dzisiaj

karola322 mam czasami takie napady że porządnego oddechu przez jakiś czas zlapać nie umiem, ale później przechodzi... A no i gratulacje zakończenia sesji...

wiecie co... ja tak sie uzalalam nad soba, ze musze podtrzymywac, ze lezec, ze mi zle.... a u Justy, Ba czy Katik sytuacja dopiero jest nieciekawa... nasza dzidzia jest juz praktycznie gotowa do wyjscia... wazy ok 2,5 kg..jestesmy w 34 tygodniu... i nie zostalo nam zbyt duzo, wiec ostaram sie juz nie marudzic..

jakos od tych kilku problemowych dni nic mnie nie cieszy... a wrecz drazni wbyt wiele......

mam nadzieje, nawet jesli dzieci koniecznie chca przyjsc na swiat w lutym, ze urodza sie zdrowe i szybko razem ze szczeliwymi mamami pojada do swoich slicznych, specjalnie dla niech uszykowanych domków...

3majcie sie cieplo i w dwuakach

buziaki

Katik sie odezwała.

Polunia ulozona gólwka pod zebrami i jesli skurczeni nie ustapia czeka ja cc.

ech ech ech....

Widzę że piszemy to samo na dwóch różnych wątkach , ale dobrze że się Katik odzywa i mamy info:tak:

Ja dziś w ramach walentynek byłam na ... basenie:-D ale była promocja na walentynki i zapłaciliśmy tylko za jeden bilet . Przydał mi się basenik i mały też sie wyszalał a on tak kocha wode . Córcia też napewno będzie z nami chodziła jak tylko skończy trzy miechy .

reklama
Też mi się marzy basen... może w tym tygodniu wyciągnę męża i synka..

A w ramach przygotowań do wielkiej chwili wpisałam sobie w telefon dwa nr kontaktowe do was dziewczyny ... mam wpisaną Wronkę i Aniam jako że modkami są. Jakby co to jeszcze mężowi na lapku zapamiętałam hasło na BB więc zabezpieczenie informacyjne mam...oby przydało się dopiero 1 kwietnia :-D

Do góry