reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ale jak byłam w piątek w opiece, pytałam czy się coś zmieniło z becikowym, to powiedziały mi że nie i dały mi ten druk właśnie z tym zaświadczeniem. :eek: To już nie rozumiem. Dam i tak lekarzowi to zaświadczenie do wypełnienia.

reklama
agnieszka, wesoła nie smućcie się!!!!!

dziewczyny,drętwieją wam dłonie???czy tylko ja tak mam???mam już swoje ''dawne''zastrzyki-wczoraj cały wieczór z mężem po łodzi jeździliśmy i w 11 aptekach nie było tego leku w takiej dawce.masakra jakaś...na szczęście znaleźliśmy.ale 5 ostatnich ampułek...o resztę muszę się starać od jutra,chyba trza będzie zamawiać bezpośrednio w hurtowni.cieńsza igła-mniej bólu!!!!!!!!!!!!!!to jest to;-)

miłego dzionka!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Ale jak byłam w piątek w opiece, pytałam czy się coś zmieniło z becikowym, to powiedziały mi że nie i dały mi ten druk właśnie z tym zaświadczeniem. :eek: To już nie rozumiem. Dam i tak lekarzowi to zaświadczenie do wypełnienia.

Bo być może nowelizacja ustawy jeszcze nie została przyjęta, ale ma być- do kweitnia zdąrzą :-) albo (co też możliwe urzędniczki wiedzą lepiej): Szykują się kolejne zmiany w becikowym - 4 lutego 2010
Lekarz ma obowiązek wydać Wam zaświadczenie i wcale nie musicie mu dostarczać druku (tak jak nie dostarczacie druku zwolnienia lekarskiego)- oni naprawdę wiedzą, co mają wypełnić, tylko trzeba im o tym przypomnieć.

hej dziewczynki wpadłam się tylko pochwalić że zaliczyłam dzisiejszy egzamin na 5 :-) no i uciekam bo M zaprosił mnie do węgierskiej restauracji na walentynkowy obiad mniam papa ;-)
udanych walentynek mamusie !!!

U nas nad morzem dziś można było sobie zafundować taką oto przyjemność. Brr:eek:

Miłego popołudnia kobietki:-)

Załączniki

• bilde.jpg
    bilde.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 37
Mamusia87 gratuluję piąteczki! :-D
Kittek ale nalot morsów mieliście :-p aż mi zimno jak sobie pomyślę o takiej zimnej kąpieli.. brrr

Ja dziś (i zresztą już od jakiś kilku dni) staram się złagodzić zgagę :eek: piję mleko, jem migdałki ale mało pomagają :-( za to Malutki buszuje mi po brzuchu i kopie po pęcherzu, czyli cały czas jest dupką na dół.

Katik sie odezwała.

Polunia ulozona gólwka pod zebrami i jesli skurczeni nie ustapia czeka ja cc.

ech ech ech....

reklama
waniliowa też drętwieją mi palce. Głównie w nocy, ale teraz często w ciągu dnia. To jest takie denerwujące :crazy::crazy::crazy::crazy:
aniez Dzięki za wyjaśnienie tematu
mamusia87 gratulacje i udanych walentynek
kittek chyba Cię widzę na tym zdjęciu ;-);-);-);-);-);-) Masiakra jakaś. Za żadne skarby bym nie weszła do tej zimnej wody

Do góry