Ale jak byłam w piątek w opiece, pytałam czy się coś zmieniło z becikowym, to powiedziały mi że nie i dały mi ten druk właśnie z tym zaświadczeniem. To już nie rozumiem. Dam i tak lekarzowi to zaświadczenie do wypełnienia.
reklama
agnieszka, wesoła nie smućcie się!!!!!
dziewczyny,drętwieją wam dłonie???czy tylko ja tak mam???mam już swoje ''dawne''zastrzyki-wczoraj cały wieczór z mężem po łodzi jeździliśmy i w 11 aptekach nie było tego leku w takiej dawce.masakra jakaś...na szczęście znaleźliśmy.ale 5 ostatnich ampułek...o resztę muszę się starać od jutra,chyba trza będzie zamawiać bezpośrednio w hurtowni.cieńsza igła-mniej bólu!!!!!!!!!!!!!!to jest to;-)
miłego dzionka!!!!!!!!!!!!!!!:-)
dziewczyny,drętwieją wam dłonie???czy tylko ja tak mam???mam już swoje ''dawne''zastrzyki-wczoraj cały wieczór z mężem po łodzi jeździliśmy i w 11 aptekach nie było tego leku w takiej dawce.masakra jakaś...na szczęście znaleźliśmy.ale 5 ostatnich ampułek...o resztę muszę się starać od jutra,chyba trza będzie zamawiać bezpośrednio w hurtowni.cieńsza igła-mniej bólu!!!!!!!!!!!!!!to jest to;-)
miłego dzionka!!!!!!!!!!!!!!!:-)
aniez
Fanka BB :)
Ale jak byłam w piątek w opiece, pytałam czy się coś zmieniło z becikowym, to powiedziały mi że nie i dały mi ten druk właśnie z tym zaświadczeniem. To już nie rozumiem. Dam i tak lekarzowi to zaświadczenie do wypełnienia.
Bo być może nowelizacja ustawy jeszcze nie została przyjęta, ale ma być- do kweitnia zdąrzą :-) albo (co też możliwe urzędniczki wiedzą lepiej): Szykują się kolejne zmiany w becikowym - 4 lutego 2010
Lekarz ma obowiązek wydać Wam zaświadczenie i wcale nie musicie mu dostarczać druku (tak jak nie dostarczacie druku zwolnienia lekarskiego)- oni naprawdę wiedzą, co mają wypełnić, tylko trzeba im o tym przypomnieć.
hej dziewczynki wpadłam się tylko pochwalić że zaliczyłam dzisiejszy egzamin na 5 :-) no i uciekam bo M zaprosił mnie do węgierskiej restauracji na walentynkowy obiad mniam papa ;-)
udanych walentynek mamusie !!!
Gratulacje i smacznego obiadku;-)hej dziewczynki wpadłam się tylko pochwalić że zaliczyłam dzisiejszy egzamin na 5 :-) no i uciekam bo M zaprosił mnie do węgierskiej restauracji na walentynkowy obiad mniam papa ;-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Kittek faktycznie brrrrr... my się wybieramy nad morze na wakacje... kilka wsi dalej...do Sarbinowa :-)
mamuśka gratulacje!
mamuśka gratulacje!
Mamusia87 gratuluję piąteczki!
Kittek ale nalot morsów mieliście aż mi zimno jak sobie pomyślę o takiej zimnej kąpieli.. brrr
Ja dziś (i zresztą już od jakiś kilku dni) staram się złagodzić zgagę piję mleko, jem migdałki ale mało pomagają :-( za to Malutki buszuje mi po brzuchu i kopie po pęcherzu, czyli cały czas jest dupką na dół.
Kittek ale nalot morsów mieliście aż mi zimno jak sobie pomyślę o takiej zimnej kąpieli.. brrr
Ja dziś (i zresztą już od jakiś kilku dni) staram się złagodzić zgagę piję mleko, jem migdałki ale mało pomagają :-( za to Malutki buszuje mi po brzuchu i kopie po pęcherzu, czyli cały czas jest dupką na dół.
reklama
waniliowa też drętwieją mi palce. Głównie w nocy, ale teraz często w ciągu dnia. To jest takie denerwujące
aniez Dzięki za wyjaśnienie tematu
mamusia87 gratulacje i udanych walentynek
kittek chyba Cię widzę na tym zdjęciu ;-);-);-);-);-);-) Masiakra jakaś. Za żadne skarby bym nie weszła do tej zimnej wody
aniez Dzięki za wyjaśnienie tematu
mamusia87 gratulacje i udanych walentynek
kittek chyba Cię widzę na tym zdjęciu ;-);-);-);-);-);-) Masiakra jakaś. Za żadne skarby bym nie weszła do tej zimnej wody