reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Cześć Dziewczyny,
ja po północy weszłam do sypialni a u nas serduszkowo, świeczkowo i kadzidełkowo - cudnie!! Świece stały wszędzie i M. zapalił chyba wszystkie jakie w domu były:-D
Reszta scenariusza równie filmowa;-) W każdym razie tak pobudziliśmy Lenkę, że mi potem do 4:30 spać nie dała:no: Kopała, wierciła się, siusiać latałam, pić mi się chciało itd. itp.

M. stwierdził, że wszystko przez to, że Lenka wg kalendarza chińskiego będzie Tygrysem:tak: A wczoraj się zaczął Rok Tygrysa, więc może tak balowała, bo Sylwestra obchodziła:-D Mam nadzieję, że dzisiaj będzie choć odrobinę spokojniejsza;-)

reklama
:-)Witam się walentynkowo!
Słyszałyście o ty,że tak naprawdę św Walenty był patronem chorych umysłowo?:eek:
U mnie dziś słodkie lenistwo :-)
Po południu jedziemy na grecki obiadek a później do kina.

Przesyłam pozytywne myśli dla Justyny, oby brak wiadomości od niej oznaczał dobrą wiadomość:-)

Jutro powtarzam po raz kolejny tą glukose wstrętną- 3majcie prosze kciuki żeby była ok, bo na myśl o diecie cukrzycowej mi słabo...:-(

Ella biedna jesteś z tą glukozą, chyba będziesz miała dość słodkiego na jakiś czas. Oby tym razem wyniki były dobre:-)

Udanych walentynek wszystkim kwietniowym mamusiom:-):-)

M. stwierdził, że wszystko przez to, że Lenka wg kalendarza chińskiego będzie Tygrysem:tak: A wczoraj się zaczął Rok Tygrysa, więc może tak balowała, bo Sylwestra obchodziła:-D Mam nadzieję, że dzisiaj będzie choć odrobinę spokojniejsza;-)

Dobre z tym Sylwestrem:-D To masz w brzuszku mała tancereczkę:-)

Wypadałoby.. mama do czasu zanim zaszła w ciążę była asystentką instruktora salsy więc Lena tańczyć już w brzuszku powinna;-)

Kobietki proponuje przypiąć ten link... żeby sie nie zgubił nam w natłoku rozmów...zapisać każda też może na kompie ale nigdy nie wiadomo kiedy się komu jeszcze przyda

Moje dziecię dało mi nieźle popalić przez ostatnie 2 godziny. aż się popłakałam z bólu... cały bok mam totalnie obolały i czuje się wypluta. A wieczorem mamy jechać do chrześnicy męża... jakoś to przeżyjemy ...
Zmęczona jestem, spać mi się chce... lenia mam... snieg za oknem znowu sypie ...ohyda :-(

co do becikowego- niedawno znow zmienily sie zasady, tak jak aniam pisala- potrzeba tylko zaswiadczenie ze sie bylo przynajmniej raz w ciazy, a nie takie jak macie w tych linkach o terminach wizyt...

elvie super ze walentynki udane i ze Lenka tak rozrabia:-)

ella powodzenia na glukozie, mam nadzieje ze teraz wyjdzie w normie i juz Ci dadza spokoj!!

Witam walentynkowo:-)

Ja mam od wczoraj jakiś kryzys psychiczny, zaczęło się od małej sprzeczki z mężem i tak jakoś cały czas bym siedziała i ryczała. Chyba hormony buzują bo się sama nie poznaje. Tak w ogóle to już się obawiam jak ja sobie poradzę jak będzie dziecko, już mi się włączyły obawy i troski:no:

Życzę udanego święta zakochanych

reklama
Do góry