reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Nie wiem czy już było takie pytanie odnośnie zaświadczenia od lekarza, że przybywamy od 10 tyg pod opieką lekarską. Załatwiałyście może już? Dopiero teraz wzięłam wniosek i za miesiąc zamierzam dać lekarzowi do wypełnienia
Chodzi Ci o to zaświadczenie do becikowego? Wiem, że znajome kobietki to po urodzeniu załatwiały, tylko wcześniej kserowały sobie kartę ciąży, bo w tym zaświadczeniu trzeba rozpisać daty wizyt na każdy trymestr, przynajmniej trzy wizyty w trymestrze.

Ja coś spać nie mogę, zastanawiam się co z Justyną :-(

reklama
Moja wstała dziś o 6:30 o pół godziny a szynko
i teraz się nią zajmuję a mój męzus sobie śpi, a niech mu będzie w końcu walentynki dzisiaj ;-)

hej dziewczynki widzę że u was mnóstwo rzeczy się dzieje a ja niej jestem w temacie i mam ogromne zaległości jakaś masakra :zawstydzona/y: mam nadzieje że wszystkie jesteście jeszcze w dwupaku. U mnie i Natalki wszystko ok rośniemy sobie już 13kg na +. W przyszłym tygodniu wybieramy się na wizytę do gin więc wtedy będę mogła więcej powiedzieć. Dzisiaj o 10 mam ostatni egzamin jak go zaliczę to sesja będzie zakończona no i nareszcie trochę wytchnienia i może w końcu uda mi się częściej do was pozaglądać. Na zamkniętym wstawiam prawie skończony pokoik Natalki;-)
pozdrawiam was kwietnióweczki :-)

Za mna koszmarna noc. Nie dosc ze wieczorem zaczelo mnie strasznie w podbrzuszu kluc, potem macica sie napinala. Ciepla kapiel niewiele pomogla, i w lozku bralam nospe, potem do napinania dolaczyly cholerne skurcze, sapanie i stekanie...
W nocy budzilam sie niezliczona ilosc razy bo rece dretwialy na maxa, i gdyby ktos zaproponowal mi ze je odetnie zgodzilabym sie bez wahania.
Ogolnie czuje sie dzis fatalnie.................

Witam i ja...

katik chyba coś w powietrzu wisi bo kurcze ja też źle spałam, budziłam się nie wiem ile razy zasnąć nie mogłam... teraz wszystko mnie boli...ehhh

Współczuję ciężkich nocek. Ja od kilku nocy śpię jak zabita gdzieś do 3-4, a potem do rana już przewracam się z boku na bok.

Wczoraj byliśmy cały dzień u rodziców P, a dziś lecimy na obiadek do moich, czyli odpadło mi gotowanie obiadku na weekend:-).

Walentynek jakoś specjalnie nie obchodzimy, P zrobił śniadanko ozdobione na serduszkowo:tak:.

Miłej niedzieli

Nie wiem czy już było takie pytanie odnośnie zaświadczenia od lekarza, że przybywamy od 10 tyg pod opieką lekarską. Załatwiałyście może już? Dopiero teraz wzięłam wniosek i za miesiąc zamierzam dać lekarzowi do wypełnienia

Juz się zmienił przepis kilka dni temu teraz trzeba miec tylko że się było pod opieką nie ważne kiedy:tak:

Miłego dnia

Witajcie kwietnioweczki w niedziele:-)
Ojjjjj cos mi sie wyydaje ze znow sie rozchoruje.Mam katar,zaczynam kaszlec,i jak sie pogorszy to jutro pojde do lekarza.Maly kopie,a mi jest juz coraz trudniej,mimo to jeszcze daje rade sie poruszac;-)

Witam się i ja :tak:
Myślałam, że już Justa się odezwała a tu dalej cisza...kurde...:no: oby to jednak tylko niedopatrzenie...:sorry: Mógłby jej Mąż coś nam napisać...:confused2:

I to ogólnie tyle...czuje się wyprana intelektualnie...:confused2: oby tylko z Justą było dobrze bo to nie daje i mnie spokoju...:-(

Jutro powtarzam po raz kolejny tą glukose wstrętną- 3majcie prosze kciuki żeby była ok, bo na myśl o diecie cukrzycowej mi słabo...:-(

A tak a'propos zaświadczenia o becikowe- macie jakiś aktualny wzór tego pisma???? (podzielcie się pliss:-)) bo co chwilę słyszę inne wersje- a to że trzeba specjalne pismo, potem że niby zmiana i wystarczy odręczne zaświadczenie od gina że sie było pod opieką(?)- jak to właściwie jest bo już nic nie wiem???:confused2::confused2::confused2:

Spokojnego dnia i udanych Walentynek:happy:

reklama
czesc Laski, nie zazdroszcze ciezkich nocek. Ja spalam jak dziecko, chociez oczywiscie wstawalam 2 razy, ale potem szybko do krainy snu wracalam:tak: Dzis u mnie prawie sloneczko widac, wiec jakos tak wiecej energii mam. Maz ugotowal w nocy przepyszna zupke wiec zajadamy sie, juz mam pelny brzuch, ale jest tak dobra, ze nie moge przestac jesc:zawstydzona/y:
mam nadz, ze u Was ok, ja zmykam na zakupy, bo mi znowu biust urosl:eek: i nie mam go w czym trzymac:sorry:

Do góry