filonka
Fanka BB :)
witam sie i jaaa;-) wstałam dopiero o 9.noc spokojna. sniadanko z mezem .a teraz sie nudze. troche tylko dziwnie sie czuje bo glowa jakos pobolewa,jakaś ciezka sie robi, wogole jakos mi ciezko dzis, zgaga też nie odpuszcza:-( zawsze robiłam porzadki-dzis mi sie nic nie chce......co do moich wymiarów to mierze 164, przed ciaza wazyłam 55,5 ( na dzien dzisiejszy 62kg) wiec 6 kg na plus ostatnie usg miałam 2mies temu..... teraz bede mieć 18 lutego, wiec tez sie dowiem jak mój bobo rośnie-nareszcie go zobacze znów:-)
wanilka popieram zuch z Ciebie co do tych zastrzyków, co do kregosłupa juz lepiej nie wspominaj u mnie też masakra jakas-boli jak chol......ostatnio staram sie przez całą noc spać na lewym boku, to jakos mi na dzien lżej jest i już tak te bóle zanikaja
ba1983 musi być dobrze i będzie. 3 maj się cieplutko;-)
ja już też tylko się modle oby było wszystko oki i czas szybciej leciał do kwietnia.
pozdrawiam wszystkie kwietniówki - miłego dnia życze, bez żadnych zbędnych przykrości
wanilka popieram zuch z Ciebie co do tych zastrzyków, co do kregosłupa juz lepiej nie wspominaj u mnie też masakra jakas-boli jak chol......ostatnio staram sie przez całą noc spać na lewym boku, to jakos mi na dzien lżej jest i już tak te bóle zanikaja
ba1983 musi być dobrze i będzie. 3 maj się cieplutko;-)
ja już też tylko się modle oby było wszystko oki i czas szybciej leciał do kwietnia.
pozdrawiam wszystkie kwietniówki - miłego dnia życze, bez żadnych zbędnych przykrości