Już nawet w necie doczytałam można podać dwie , można i cztery . itp różnie dają , dwa leki są . Po 7-10 dniach nie raz podają jeszcze raz .
a widzisz :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już nawet w necie doczytałam można podać dwie , można i cztery . itp różnie dają , dwa leki są . Po 7-10 dniach nie raz podają jeszcze raz .
Wlasnie napisała do mnie Ba - z powodu skurczow jest w szitalu. szyjka krótka ale zamknieta. Dostały zastrzyk na rozwój płuc u Vanesski w razie "w". jakos sie trzymaja i ma sie odzywac co z nimi na bierzaco. jak bede wiedziala cos wiecej dam znac.
Raty, nieciekawie! Oby noc przyniosla polepszenie!!!!Ja tylko na chwilkę dobranoc powiedzieć
Dawno nie miałam tak beznadziejnego dnia. Totalnie mnie dziś unieruchomiło, ten ból w karku i ramieniu trzyma mnie cały czas. Prawie cały dzień przesiedziałam nieruchomo w fotelu, najmniejsza próba zmiany pozycji kończyła się prawie płaczem z bólu.Teraz odrobinkę lepiej, ale momentami jak mnie zakłuje to aż mi tchu brak.
Spadam do wyrka, bo już nie mam siły. Oby jutro było lepiej
To sie nazywa pracowity dzienDzień minął w miarę sympatycznie, bo wybrałam się na małe zakupki (ale o tym na innym wątku), potem na obiadzik przyrządziłam PIZZĘ a potem jak mnie sen zmożył tak uderzyłam na drzemkę . Potem dokończyłam porządki poremontowe w kuchni, bo wczoraj wieczorem zaczęłam ale nie miałam siły już tego wszystkiego ogarniać, no a teraz wieczorny relaksik z BB :-)
Buuuu, niedobrze!!!!!!!!!Wlasnie napisała do mnie Ba - z powodu skurczow jest w szitalu. szyjka krótka ale zamknieta. Dostały zastrzyk na rozwój płuc u Vanesski w razie "w". jakos sie trzymaja i ma sie odzywac co z nimi na bierzaco. jak bede wiedziala cos wiecej dam znac.
Nie znam recepty. Ale jak znajdziesz to daj znac - bo ja tez z tego powodu cierpie :-(Dziewuchy, poradzcie cos na ból pleców bo ja wieczorami wysiadam:-(