wazne ze sie rusza. Moj Krecik tez ma tak czasami. W pon prawie sie nie odzywal, wiec ja juz myslalam, ze cos nie halo i liczylam uparci jego ruchy. Kilka bylo w ciagu dnia, ale bardzo malo jak na niego. za to wczoraj myslalam, ze mnie cos trafi, bo takie sobie wedrowki urzadzam z prawej na lewa i spowrotem (a ja w pracy siedzialam i tylko co chwila podsakakiwalam na krzeselku), wiec jesli sie rusza te 10 razy to mysle, ze nie masz co sie zadreczac. Sprobuj sztuczki z zimna woda, na mojego Kreta dziala. Ale jesli naprawde czujesz ze cos jest nie halo, to moim zdaniej jedz do lekarza/szpitala na ktg, niech spr czy z Mala wszystko ok. A nerki wspolczuje z calego serca, mialam kiedys "przyjemnosc" borykania sie z problemem jednaj z moich nich, wiec chyba wiem co czuejsz, albo przynajmniej tak mi sie wydaje. Tak czy inaczej juz naprawde niedaleko, a jak widzisz, Tobie wlasnie 1 tydz gratisem wskoczyl, wiec masz jeszcze blizej:-);-)AGA MAM NADZIEJĘ ŻE PRZETRWAM BO NAPRAWDĘ STRASZNIE MNIE MĘCZY JAK NIE MOGĘ PORZĄDNIE ODDECHU ZŁAPAĆ.NERECZKI DAJĄ CZADU I TAK MYŚLĘ O MAŁEJ BO OD WCZORAJ JAKOŚ MAŁO SIĘ RUSZA:-( I SIĘ MARTWIE
reklama
wazne ze sie rusza. Moj Krecik tez ma tak czasami. W pon prawie sie nie odzywal, wiec ja juz myslalam, ze cos nie halo i liczylam uparci jego ruchy. Kilka bylo w ciagu dnia, ale bardzo malo jak na niego. za to wczoraj myslalam, ze mnie cos trafi, bo takie sobie wedrowki urzadzam z prawej na lewa i spowrotem (a ja w pracy siedzialam i tylko co chwila podsakakiwalam na krzeselku), wiec jesli sie rusza te 10 razy to mysle, ze nie masz co sie zadreczac. Sprobuj sztuczki z zimna woda, na mojego Kreta dziala. Ale jesli naprawde czujesz ze cos jest nie halo, to moim zdaniej jedz do lekarza/szpitala na ktg, niech spr czy z Mala wszystko ok. A nerki wspolczuje z calego serca, mialam kiedys "przyjemnosc" borykania sie z problemem jednaj z moich nich, wiec chyba wiem co czuejsz, albo przynajmniej tak mi sie wydaje. Tak czy inaczej juz naprawde niedaleko, a jak widzisz, Tobie wlasnie 1 tydz gratisem wskoczyl, wiec masz jeszcze blizej:-);-)
SŁONCE MI NERKI OGÓLNIE DOKUCZAJĄ ALE JEST TAK ŻE BOLĄ 3 DNI A PÓŹNIEJ PARE DNI MAM WOLNEGO I ZNOWU NAJGORSZE JEST TO ZE NIE MOGĄ ZŁAPAĆ ODDECHU TAK JAK BYM CHCIAŁA I TO MNIE STRASZNIE IRYTUJE. TAK SIĘ ZASTANAWIAM JAKA JEST REGUŁA ŻE DZIECI OBKRĘCAJĄ SIĘ PĘPOWINĄ I TEGO SIĘ TROCHĘ OBAWIAM ALE WIEM ŻE MUSI BYĆ DOBRZE I NIE MA INNEJ OPCJI:-):-):-).
ja polecam masaż albo samo masowanie mi pomaga i nóżki kłade wtedy na poduszce żeby były wyżej i jest trochę lżej.ale też zaczyna mi dokuczać niestetydziewuchy, poradzcie cos na ból pleców bo ja wieczorami wysiadam:-(
A i mam pytanie jak serduszko bjie 140 uderzeń to jest norma prawidłowa bo ginka mówi że tak ale zawsze było powyżej 150 i teraz mam jakieś głupie myśli. Chyba mi wali na dekiel:-):-)
Karola oczywiście,że prawidłowo i nie wbijaj sobie nic do główki (pisze ta co non stop coś sobie wbija):-)
magda1978
Fanka BB :)
Ja tylko na chwilkę dobranoc powiedzieć
Dawno nie miałam tak beznadziejnego dnia. Totalnie mnie dziś unieruchomiło, ten ból w karku i ramieniu trzyma mnie cały czas. Prawie cały dzień przesiedziałam nieruchomo w fotelu, najmniejsza próba zmiany pozycji kończyła się prawie płaczem z bólu.Teraz odrobinkę lepiej, ale momentami jak mnie zakłuje to aż mi tchu brak.
Spadam do wyrka, bo już nie mam siły. Oby jutro było lepiej
Dawno nie miałam tak beznadziejnego dnia. Totalnie mnie dziś unieruchomiło, ten ból w karku i ramieniu trzyma mnie cały czas. Prawie cały dzień przesiedziałam nieruchomo w fotelu, najmniejsza próba zmiany pozycji kończyła się prawie płaczem z bólu.Teraz odrobinkę lepiej, ale momentami jak mnie zakłuje to aż mi tchu brak.
Spadam do wyrka, bo już nie mam siły. Oby jutro było lepiej
A i mam pytanie jak serduszko bjie 140 uderzeń to jest norma prawidłowa bo ginka mówi że tak ale zawsze było powyżej 150 i teraz mam jakieś głupie myśli. Chyba mi wali na dekiel:-):-)
Karola mojej małej też ostatnio biło serduszko 140/min więc myślę że źle nie jest, że to norma bo moja pani dr powiedziała że wszystko dobrze. Mojej ostatnio często tak bije, pewnie po mamusi odziedziczy niskie bo ja to ledwie 100/60 wyciągam.
A u mnie dzisiaj nocka była okropna. Najpierw nie mogłam zasnąć, o 3 pobudka na siusiu, no i pewnie z 1,5 godz, z boku na bok, to na plecy, to na bok i jak juz czułam, że odpływam to T. zaczynał chrapać albo zgrzytać zębami... MASAKRA! Jeju mam nadzieję, że dziś będzie lepiej.
Dzień minął w miarę sympatycznie, bo wybrałam się na małe zakupki (ale o tym na innym wątku), potem na obiadzik przyrządziłam PIZZĘ a potem jak mnie sen zmożył tak uderzyłam na drzemkę . Potem dokończyłam porządki poremontowe w kuchni, bo wczoraj wieczorem zaczęłam ale nie miałam siły już tego wszystkiego ogarniać, no a teraz wieczorny relaksik z BB :-)
Wlasnie napisała do mnie Ba - z powodu skurczow jest w szitalu. szyjka krótka ale zamknieta. Dostały zastrzyk na rozwój płuc u Vanesski w razie "w". jakos sie trzymaja i ma sie odzywac co z nimi na bierzaco. jak bede wiedziala cos wiecej dam znac.
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Dagsila kurcze... pozdrów od nas ba... i z niecierpliwością czekamy na dalsze informacje