reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

A i mam pytanie jak serduszko bjie 140 uderzeń to jest norma prawidłowa bo ginka mówi że tak ale zawsze było powyżej 150 i teraz mam jakieś głupie myśli. Chyba mi wali na dekiel:-):-)

karola norma zaczyna się od 110 na min nie masz się co martwić mój mały ma 129 na min (rytmicznie co jest ważne) i też jest to w porządku.:-)

Dagsila przekaż ba gorące uściski nich się trzyma

a ja wreszcie skończyłam dzisiaj prasowanie rzeczy małego a było tego 6 pralek:tak::rofl2:

reklama
Wlasnie napisała do mnie Ba - z powodu skurczow jest w szitalu. szyjka krótka ale zamknieta. Dostały zastrzyk na rozwój płuc u Vanesski w razie "w". jakos sie trzymaja i ma sie odzywac co z nimi na bierzaco. jak bede wiedziala cos wiecej dam znac.

O kurde dawaj znać co z nią jak coś będziesz wiedziała . I oby nic się nie rozkręciło ten lek powinna dostać 5 razy co 8 h z tego co pamiętam - o ten steryd na płuca mi chodzi . Niech zaciska nogi i trzyma się dzielnie:tak:

O kurde dawaj znać co z nią jak coś będziesz wiedziała . I oby nic się nie rozkręciło ten lek powinna dostać 5 razy co 8 h z tego co pamiętam - o ten steryd na płuca mi chodzi . Niech zaciska nogi i trzyma się dzielnie:tak:

ja jak leżałam na patologii to dziewczyny dostawały tylko dwa dni po kolei jedną dawkę.

ja jak leżałam na patologii to dziewczyny dostawały tylko dwa dni po kolei jedną dawkę.

To ciekawe może sa różne te leki bo kolezanka jak dostawała to własnie 5 dawek co 8h. co w sumie daje dwie doby:-D:-D czyli tak samo niby tylko dawek inna ilość . ciekawe . spytam kiedyś tej kolezanki z ciekawości

reklama
Do góry