co by zmienić temat;-)... kurde głodna jestem, zjadłabym pewnie nie zgadniecie co... tą chole.rną PIZZĘ!!! Katik normalnie zamorduje Cię. I tak dumam jaki substytut tu spałaszować bo nie chce mi się robić a zamawiana ostatnio mi nie smakowała... heh
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
akaata a może zapiekanka na chlebie lub bułce?? Można zrobić albo w mikrofalówce albo w piekarniku... marny substytut ale zawsze coś.
My z synkiem właśnie pałaszujemy kanapki
My z synkiem właśnie pałaszujemy kanapki
sospettosa
Fanka BB :)
co by zmienić temat;-)... kurde głodna jestem, zjadłabym pewnie nie zgadniecie co... tą chole.rną PIZZĘ!!! Katik normalnie zamorduje Cię. I tak dumam jaki substytut tu spałaszować bo nie chce mi się robić a zamawiana ostatnio mi nie smakowała... heh
Zrób sobie grzanki
włącz piekarnik, na chleb, albo bułki ( co masz w domu) połóż wędlinę jakiegoś pomidora czy ogórka konserwowego ( coś ostrego najlepiej) na to ser, ketchup, majonez albo i bez majonezu, wrzuć kanapeczki do pieca na 10 minut i włala!! Prawie jak pizza
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
sospettosa widze, że jak zwał tak zwał ale wychodzi na to samo... :-)
sospettosa
Fanka BB :)
sospettosa widze, że jak zwał tak zwał ale wychodzi na to samo... :-)
noooo...niecnie mnie z postem uprzedziłaś
Ba nosek do góry, ty już jesteś na bezpiecznym gruncie z Vaneską. Nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę tego 34 tygodnia. Wiem,że dużo w tej ciąży się nacierpiałaś, ale teraz musi być tylko lepiej:-):-):-) Ja się modlę po pierwsze aby mała była zdrowa a po drugie aby jeszcze troszkę tłuszczyku nabrała i aby w brzuszku chociaż do 34-35 tygodnia posiedziała. Tatuś też ją ładnie prosi i mówi,że jeszcze za zimno,że niech troszeczkę się u mamy w brzuszku wygrzeje.
A tak wogóle to jak czytam co naprodukowałyście to nie wiem jak mam laptopa trzymać. Tak sobie pomyślałam o takim stoliczku na łożko co to do podania śniadanka do łóżka też może służyć, widziałyście gdzieś taki.
Plecki my wysiadają, nie wiem kiedy bardziej bolą czy jak siedzę czy jak leżę. A leniuchowanie powinno być przecież przyjemne.
kittek ja mam cos podobnego do tegoSTOLIK DO LAPTOPA XXL- podstawka pod kubek+GRAWER! (905572709) - Aukcje internetowe Allegro. Zreszta na allegro mnogo tego
a wy znów o jedzeniu... ja chyba muszę się ograniczać, bo już 16 kilo na plusie niestety,głodna jestem cały czas.dziś już były kanapki,jogurty,gibos i naleśniki z bitą śmietaną a ja jeszcze myślę o kolacji
noga boli mnie tak bardzo dziś,że poleciałam do apteki po maści z heparyną i mentolem...za kilka dni muszę znów powtórzyć wyniki i znów konsultacja w szpitalu-zostaję w domu czy wracam na oddział.
idę troszkę poczytać,bo jutro spotkanie z promotorem a ja znów kiepsko przygotowana
noga boli mnie tak bardzo dziś,że poleciałam do apteki po maści z heparyną i mentolem...za kilka dni muszę znów powtórzyć wyniki i znów konsultacja w szpitalu-zostaję w domu czy wracam na oddział.
idę troszkę poczytać,bo jutro spotkanie z promotorem a ja znów kiepsko przygotowana
reklama
hehe no cos w tym musi byc. ostatnio u jestesaniolkiem pogubilam sie w zmianach plci dziecka no ale mialam sie nie wypowiadac w tej drazliwej kwestii;-)
bez komentarza bo bym bana dostała od adminów
Zrób sobie grzanki
włącz piekarnik, na chleb, albo bułki ( co masz w domu) połóż wędlinę jakiegoś pomidora czy ogórka konserwowego ( coś ostrego najlepiej) na to ser, ketchup, majonez albo i bez majonezu, wrzuć kanapeczki do pieca na 10 minut i włala!! Prawie jak pizza
No nie i znowu o jedzeniu !! litości ..
Ale kontynuując kulinaria własnie zjadłam troszke nowego truskawkowego ptasiego mleczka z wedla .. mówie wam pyszne