az sama sie pofatygowalam poszukac tego watku. no porazilo mnieczytalam wlasnie ostatnie posty jestesaniolkiem z galerii brzuszkow... też nie komentuje
Sukces! Udalo mi sie przespac cala noc. Nawet obudzilam sie w trakiej samej pozycji, jak zasnelam
w zyciu mi sie to nie udalo. no chyba, ze byla to dzemka w samolocie
Nerwy mi troche opadly. A wsciekla jestem na Ukochanego, za jego idiotyczne pomysly. Ale to zbyt dluga historia. On czuje sie fatalnie, a ja dzieki temu lepiej , choc ciagle jestem wsciekla. Zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie...
i niech mi ktos powie, ze baby nie sa wredne
gratulujeDziewczyny ja już po egzaminie z postępowania sądowo-administracyjnego, poszło super, napisałam praktycznie wszystko, aż sama jestem zdziwiona
ja siedze i szukam na necie, jakby tu odzyskac chociaz czesc kasy jaka na dent wybulilam ostatnio i chyba da sie 20% chociaz dostalabym je dopiero za rok, bo po zakonczeniu roku kalendarzowego, ale jeszcze musze sie w czw przejsc do urzedu i dopytac dokladnie. dobre i 20% za rok, nie?
Moj syn pierworodny chyba sie czegos nawdychal, czy napalil czy nie wiem co, bo skakal dzis jak szalony na szczescie obrywalam po brzuchu, a nie wnetrznosciach, wiec nie bylo najgorzej, ale powiem Wam, ze juz nie wiedzialam, czy smiac sie, czy plakac. Teraz chyba spi wiec chodze na paluszkach, coby go nie zbudzic