reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

wiem, zołza ze mne :-D:-D:-D
ale stwierdzilam, ze skoro ja dzis bede doope pizza zapychac to i wam smaka narobie, bym nie tylko ja miala wyrzuty sumienia :-D:-D:-D:-D:-D

za 2 godz. zbiorka na lotnisku, lecimy do Katik na pizze:tak::tak: chciałas to masz Babo jedna:-)

i kto powiedzial, ze w ciazy sie nie da czegos zrobic. ja np w ciagu godz naszykowalam obiadek - barszczyk czerwony, paszteciki i krokiety no i tort na urodzinki - jutrzejsze- mojego kochanego K.

[ barszcz z torebki i instatnt, paszteciki i krokiety z garmazerki, tort mi juz cukiernik piecze:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)] - zziajałam sie i upociłam jak chłop małorolny a w myslach zaczelam o sobie mowic mis baribal:tak::tak: dodam tylko ze wszystkie w/w punkty spozywcze znajduja sie ok 50 m od mojego domu - wiec dystans maratonczyka:-D:-D:-D:-D:-D:-D

hehehe i jak tu sie z siebie nie smiac;-)

reklama
Dagsila jesteś niemożliwa !!
Za mną chodzi ten jogurt na maślance z bananami ale kurcze w pobliżu żadnego sklepu i nikogo chętnego do pojechania po zakupy... dopiero jutro. Dlatego chyba zrobie te pączki w 15 minut... bo mam ochote na cos dobrego :p
Zrobiłam obiadek dla siebie i pierworodnego. Musze się chwycić za kolejne prasowanie dzidziusiowych rzeczy i naszych też... błeeeee

o te dodatkowe dwa tygodnie urlopu macierzyńskiego muszę złożyć na 7 dni przed rozpoczęciem urlopu czy na 7 dni wcześniej gdy chce wykorzystać te dwa dodatkowe??

Dagsila jesteś niemożliwa !!
Za mną chodzi ten jogurt na maślance z bananami ale kurcze w pobliżu żadnego sklepu i nikogo chętnego do pojechania po zakupy... dopiero jutro. Dlatego chyba zrobie te pączki w 15 minut... bo mam ochote na cos dobrego :p
Zrobiłam obiadek dla siebie i pierworodnego. Musze się chwycić za kolejne prasowanie dzidziusiowych rzeczy i naszych też... błeeeee

U mnie to samo -sterta Antosiowych rzeczy zwarta i gotowa do prasowania, kolejna się suszy - jeszcze jedna do wstawienia jutro i chyba wszystko:sorry:
Najadłam się niemiłosiernie- odpiekłam kawałki szynki i zrobiłam sosik grzybowy do tego ziemniaczki i brokułki a na deser kompocik z wiśniami:-Dachh cudowne to było...tyle że teraz doopy nie zwleke z kanapy do 16

A jest większa bo od wypłaty są potrącane wszystkie składki społeczne i zdrowotne, a na zwolnieniu idzie tylko podatek

u nas jest tak ze 6 tyg przed porodem i 8 po porodzie jest 100% platne, a pozniej dostaniesz przez jakis rok 68% tego co wczesniej zarabialas i po roku trzeba wracac do pracy, bo bez tego to ani rusz...
ale mam ochote na ta pizze ze zdjecia!!!!!!!:angry::angry::angry:

reklama
Do góry