reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

i teraz bedzie to samo, hania do obslugi, mąż i do tego moj wlasny katar i duuuuuuuuuuuzy brzuch
a tak bys ie chcialo po prostu po ciężarnemu poleżec :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kwiatuszku weź Hanię do łóżka i poczytaj jej bajeczki na zmianę z mężem no i taki pidżama day sobie zróbcie... a resztę sobie odpuść;-) I głowa do góry :)

reklama
Witam was kochane:-)
Co do kawy to ja przed ciążą piłam 3 dziennie (rozpuszczalne) a teraz zeszłam do jednej dziennie. Zawsze z M, koło 17 sobie kawkujemy i podjadamy ciasteczka (bo z niego też taki "ciasteczkowy potworek":-) On już też siedzi od 2 listopada w domu na L4 po tej operacji i ostatnio pojechał do pracy coś załatwić i koledzy powiedzieli mu że przytył, wyobraźcie sobie, że przyjechał podłamany tym faktem:-) Ja też to widzę ale mi wogóle to nie przeszadza, tym bardziej, że on nie jest gruby. Cóż, jednak nie tylko kobiety przejmują się swoją wagą i wyglądem:-)

Wczoraj była też znajoma mojej mamy u nas i widząc mnie powiedziała, że wyglądam na dziewczynkę, że poszło mi na boki i dup.. i wogóle jestem okrągła po twarzy, i że się bardzo zmieniłam:wściekła/y:Byłam na nią wściekła, pewnie tak jest w rzeczywistości ale uważam, że nie powinno się tego mówic kobiecie w ciąży!!!!

A dzisiaj najgorsza była noc, przez te moje bóle "w środku" coraz ciężej jest mi przekręcac się z boku na bok a na plecach już źle mi się spi. A do tego rodzice obudzili mnie o 6.30 (gdzie ja normalnie wstaję o 8.30!) a potem było małe ...trzęsienie ziemi!!!Naprawdę, poczułam normalnie jak nam się łóżko zatrzęsło i jakby coś spadło. Ja myślam że nam śnieg spadł z dachu i tak słychac a potem siostra mi dzwoni, że mówili na RMF, że w małoplsce i na śląsku było lekkie trzęsienie!!!!

Dobra czas kończyc bo muszę iśc sobie jeszcze powtórzyc material na dzisiejszy egzamin, jestem przerażona!!!TRZYMAJCIE KCIUKI!!:-)

ja nigdy picia kawy nie traktowałam jako nałóg - od dziecka lubiłam zapach kawy, smak jak się okazywało też - podpijałam kawę rodzicom, więc nie można było jej zostawić w zasięgu moich rączek.
A dzisiaj chciałam zobaczyć czy nadal będę miała rewolucję żołądkową po kawie i okazało się że nie :)

Ja pije ze dwie dzinnie bo inaczej bym padła:-D

aa poza tym mój tesc tak jak wam mowilam nie mogl byc na urodzinach Hani bo pojechal do szpitala na endoskopie kolana i dzis rano do tesciowej dzwonili ze go ratowali na oiomie, bo doastal cisnienia 30/60 po jakims zastrzyku czy cos :szok::szok::szok:
czlowiek idzie z kolanem a na OIOMIE laduje
no i moj maz pojechal tam te 120 km z gorączka zobaczyc co i jak, pogadac z lekarzem
bo tesciowa sprzedaje w sklepie swoim wlasnym

Zdrowia dla teścia , to się porobiło:no:

koniecznie pochwal sie potem co nabylas, uwielbiam ogladac Wasze zakupki :-)

a ja pije dwie dziennie
jedna rozpuszczalna z mlekeim z jednej lyzeczki
i jedna ricore z mlekiem z dwóch lyzeczek
bez tego bym chyba zeszla na niedocisnienie

Dokładnie:tak: moje normalne to 90 na 60 po dwóch kawach:-D

Kto pytał o torbe próżniowa Justa .. ? bo ja mam kurde skleroze
tu jest link
WORKI PRÓŻNIOWE NA POŚCIEL ODZIEŻ 60 x 50 2szt (901410251) - Aukcje internetowe Allegro
mnogo tego na allegro

Hej Babeczki!!!

Poczytalam, ale skleroza gora i juz nawet nie wiem komu i co mialam napisac :baffled:

Kwiatuszku - biedny ten Twoj tesc, pozdrowka dla niego

Kamisia - ja tez zarywam noce z powodu mojego Ł, ale nawet nie ze chrapie, tylko zgrzyta zebami! Matko to jest chyba jeszcze gorsze niz chrapanie, koszmar normalnie!

Wstalam dzis rano razem z Ł, wypilam kawusie-a jakze by inaczej z rana- i podjechalam z nim przed praca do centrum, zrobilam male zakupki, treaz wrocilam do domu, wrzucilam kolejne pranie i mam luz blus...
Tylko co by tu robic? Bo za sprzatanie brac mi sie nie chce :-D

kwiatuszku zdrowia dla teścia... i zobacz jak to chłop jak chce to i z gorączką może duuuuuuuużo zrobić ;-)
Katik ja sobie otwieram worda i tam pisze co komu odpisać...

Błogosławione konto internetowe w banku... właśnie spędziłam w nim 1,5 h ...

Katik, mogłaś chociaż oszczędzić nam tej smakowitej fotki
dostałam ślinotoku:wściekła/y:zrobię sobie pizzę na sobote- a włąśnie jeśli któraś z Was ma sprawdzony przepis na ciasto do pizzy poproszę na kulinarnym:-)

reklama
Ja pije ze dwie dzinnie bo inaczej bym padła:-D
Dokładnie:tak: moje normalne to 90 na 60 po dwóch kawach:-D

Kto pytał o torbe próżniowa Justa .. ? bo ja mam kurde skleroze
tu jest link
WORKI PRÓŻNIOWE NA POŚCIEL ODZIEŻ 60 x 50 2szt (901410251) - Aukcje internetowe Allegro
mnogo tego na allegro
ja tez dwie kawki spokojnie wypijam... cisnienie mi sie wyrownalo ostatnio mam ciagle tak 110 na 70, albo 120 na 80
a co do workow to nie ja o nie pytalam, ale fajne to nawet, kupowalas to? rzeczywiscie jest tak jak pisza? calkiem ciekawe:happy:

Hej Babeczki!!!
Kamisia - ja tez zarywam noce z powodu mojego Ł, ale nawet nie ze chrapie, tylko zgrzyta zebami! Matko to jest chyba jeszcze gorsze niz chrapanie, koszmar normalnie!
hehe znam to, moj tez zgrzytal... ale u dentysty zrobili mu taka nakladke cieniutka przezroczysta tylko na dol, zeby na noc zakladal i polepszylo sie, nie zgrzyta juz, choc nie zawsze ja zaklada i zeby sie nie scieraja
katik ty juz na macierzynskim jestes? nie wracasz juz do pracy? bo jakos nie doczytalam chyba

Do góry