M
Mka10
Gość
u mnie dziś nastrój nienajlepszy
mam katar od kilku dni, w dzień daje rade, ale w nocy czuje doslownie (przepraszam z góry za wyrazenie) kluche ktora przemeiszcza sie z nosa do gardla i co chwila sie dusze
w dzien mi to splywa a w nocy nei daje rady...
do tego moj maz ktory jest alergikiem i raz na miesiac ma zapalenie gardla na ktore bierze zaraz antybiotyk bo inaczej nei przechodzi, wczoraj tez sie rozlozyl mial 38, 3 goraczki a do tego zaraz go miesnie bola i on to z tych ze od razu lekarza, antybiotyk zwolnienie, do tego ja zawsze wychodze na nie czula zone, bo ja nigdy na zwolnienia nie chodzilam i zawsze do pracy chora
on uwaza ze ja tak nie choruje jak on, ze on to ma zawsze dreszcze, bole miesni itp i jak "cos" nie wezmie to koniec
nie wnikam
w kazdym badz razie ostatnio bylo to samo miesiac temu, lezal ja kolo niego chodzilam i kolo hani
i teraz bedzie to samo, hania do obslugi, mąż i do tego moj wlasny katar i duuuuuuuuuuuzy brzuch
a tak bys ie chcialo po prostu po ciężarnemu poleżec
Kwiatuszku weź Hanię do łóżka i poczytaj jej bajeczki na zmianę z mężem no i taki pidżama day sobie zróbcie... a resztę sobie odpuść;-) I głowa do góry
kwiatuszku trzymaj się!! bardzo podoba mi sie rada kittek- olej wszystko, a zajmij sie tylko Hanią, wystarczająco się przy tym natrudzisz, mąż sobie poradzi, a porządki, obiad i inne takie tam nie zające- nie uciekną, ja sie ostatnio zaczynam buntować, bajzel mi sie w domq zrobil, ale mam to gdzies
A dzisiaj najgorsza była noc, przez te moje bóle "w środku" coraz ciężej jest mi przekręcac się z boku na bok a na plecach już źle mi się spi. A do tego rodzice obudzili mnie o 6.30 (gdzie ja normalnie wstaję o 8.30!) a potem było małe ...trzęsienie ziemi!!!Naprawdę, poczułam normalnie jak nam się łóżko zatrzęsło i jakby coś spadło. Ja myślam że nam śnieg spadł z dachu i tak słychac a potem siostra mi dzwoni, że mówili na RMF, że w małoplsce i na śląsku było lekkie trzęsienie!!!!
Dobra czas kończyc bo muszę iśc sobie jeszcze powtórzyc material na dzisiejszy egzamin, jestem przerażona!!!TRZYMAJCIE KCIUKI!!:-)
Powodzenia na egzaminie!! napewno dasz rade!! a trzesien u nas coraz wiecej, no ale jak sie cos wybiera z ziemi i robi na dole dziure to nic dziwnego ze wczesniej czy pozniej bedzie bum...
u nas jest dzien bezpiecznego internetu normalnie jakas masakra z tymi dniami czegoś... ale pizza to bardzo dobry pomysl:-) nie przejmuj sie teraz ile zjadasz, bedziesz sie martwic w kwietniu i pozniej, na razie mozemy sie beztrosko objadać:-):-):-)