reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam w niedzielne popołudnie :)
My dziś leniu****emy i leżymy do góry brzuszkiem :))) Po wczorajszym pichceniu na wieczorną impreze do kuchni nawet nie wchodzę. Protestuję, niech mąż się dziś wykaże.
Słoneczka i dobrego humoru wszystkim kwietnóweczkom:-)

..a mi mąż powiedział, że mój pępek wygląda jak odbyt kury, kaczki czy innego drobiu :baffled::baffled::sorry2::sorry2::sorry2::blink::blink::confused::confused:

Dzisis co on taki zaznajomiony z anatomią ptactwa domowego??? :baffled::baffled::baffled:
Mój pępuszek jakiś niezdecydowany, trochę go wypchało,ale jeszcze się opiera:-)

Witam Kwietnioweczki w niedzielne popoludnie.
na szczescie obudzilam sie w dosc dobrym humorze i choc to dziwne,wyspana.Jednak nie jestem w pelni sil i podejrzewam,ze tak juz bedzie,cierpliwosci.

I tak trzymaj Ba najważniejsze to być dobrej myśli.

Zdjęcia bukietu nie wstawiam bo S prawie pani w kwiaciarni głowę odgryzł że zamykała i mu malutkiej wersji dla córeczki nie chciała zrobić -powiedział ze jak tak to on więcej tam nie wróci!!!:-D

:-)

13x13 Jaki kochany tatuś! Malutka jeszcze w brzuszku a on nawet o kwiatkach dla niej pamięta:-D Wogóle to rozczulają mnie te opowieści o tych jego rozmowach z malutką. Mój T. też czasami mnie rozwala jak z brzuszkiem rozmawia i na przykład skarży się,że mamusia na niego nakrzyczała i że tylko ona go rozumie. Słodkie są takie brzuszkowe rozmowy:-)

Zielona a może dla odwrócenia uwagi od bólu porodowego niech Ci dentysta na zywca ósemkę rwie:-D :-D :-D

:-)

Dobre:-) myślę,że Zielona powinna to rozważyć

Kittek witaj -koszalin?? 2 lata tam spędziłam:biggrin2: ufff co za miasto -męża tam poznałam:-D

Apropos :) Mówisz,że męża tu poznałaś. A on z Koszalina jest? Czy przypadkiem na Polibudzie się edukowaliście? Mam przyjaciółkę, teraz mieszka w W-wie,ale jest z Płońska i też tu męża swojego poznała. Ja tu mojego aż z prawie z Zielonej Góry przyciągnęłam, tzn. jego przywiało z tego lubuskiego.
Tylko myśmy się troszkę po Polsce "tułali". Przez 5 lat mieszkałam zdaje się koło kwiatuszka w Szczecinie bo widziałam, jak pisałaś o wybuchu, że na Matejki mieszkasz. Ja mieszkałam na Malczewskiego.
Do Dagsili też miałam prawie rzut beretem bo mąż ze Szprotawy jest.
Do Filonki też kiedyś miałam chyba blisko jak mój T. w Białymstoku i w Wysokim Mazowiecku przez 2,5 roku grał.
Ale ten świat mały :-D

witajcie dziewczynki,
ja obudziłam się godzinę temu i od razu kłótnia z Pio...nogę mam dziś znów siną i opuchniętą...:-:)-:)-( miałam prasować ciuszki dla idki,ale z taką nóżką wolę nie stać za dużo...w szpitalu kazali leżeć z nogą wyżej.

kawkę sobie dziś odpuszczę,bo aż mi się cofa z nerwów...nawet na masaż plecków w tym domu nie mogę liczyć...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aniam nie chcę dyskutować o mądrości lekarzy i tym co oni zalecają -każdy jest mądry bez względu czy to czy jest ordynatorem czy nie (akurat o o jego mądrości nie świadczy niestety) -jeśli chodzi o cudze dzieci. Kiedy przychodzi co do czego słyszy się tylko "przykro mi" albo "to jeden przypadek na 100 tak reaguje". Powikłania sa po chorobach i dzieci są roslinami, powikłania sa po szczepieniach i dzieci sa roślinami, powikłania sa po chorobach nawet jak dzieci były szczepione więc żadne fora mnie nie uspokoją -bo można przeczytać o matkach z kazdej z tych grup.

Ba ja dzięki laskawości mojej córki śpię jak dziecko:tak:

Kittek -tak skarżenie na mamusię jest popularnym tematem rozmów:-D a przecież ogólnie wiadomo ze i tak małą przeorskiej -polibuda?? nieeeeee

A to my dziś czyli 8 miesiąc:-D
Stwierdziłam własnie ze niebieski pogrubia:baffled::-D

Załączniki

• 31tc przód.jpg
    31tc przód.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 32
  • 31 tc bok.jpg
    31 tc bok.jpg
    54,8 KB · Wyświetleń: 32
ba1983 weź nospę i połóż się, powinno pomóc, będzie dobrze.

Witam Kwietnióweczki! :-D Ja mam termin na 24 kwietnia.
To jest nasz pierwszy Maluch, bardzo wyczekiwany.
Trochę się wystraszyliśmy, bo tydzień temu dostałam skurcze co 5/6 minut, a to jeszcze za wcześnie na poród i musiałam leżeć ale na szczęście wszystko się uspokoiło i już jest dobrze.

Miłej niedzieli Wszystkim! :-D

AsiaBB witaj.
13x13 to nie niebieski pogrubia a te paski :-D. Poza tym Ciebie nic nie jest w stanie pogrubić. Ślicznie wyglądasz i kurcze dałabym ci 19 lat...rewelacja normalnie

My już po obiadku ugotowanym przez A. pychotka. Rosołek, gulasz wieprzowy z ryżykiem i surówką z kiszonej kapuchy...mmmmmmmmmmmmmmm

hej dziewczynki dawno do was nie zaglądałam ale spróbuję szybko nadrobić zaległości :-)
U nas cały czas coś się dzieje popołudnia mamy zajęte przez wykłady w szkole rodzenia (apropo wykładów to są super wiele ciekawych rzeczy się dowiedziałam i ubaw przy tym po pachy)
na uczelni też mam gorący okres bo sesja w pełmi wczoraj dwa egzaminy dzisiaj jeden no i już coraz bliżej końca bo tylko dwa mi zostały jeden 13 lutego a drugi w walentynki :baffled:.
A wczoraj bawiliśmy się z M na balu karnawałowym od niego z pracy wytańcowałam się aż mnie łydki bolą i tak zauważyłam po żonach kolegów mojego M że ten rok będzie obfity w dzieciaczki czyba 4 ciężarne oprócz mnie bawiły się na balu czego nie było w poprzednich latach :-) . I ogólnie w śród znajomych i rodzinki 2010 rok pełen maluszków ale to dobrze Natalka będzie miała dużo rówieśników;-)

Witam was dziewczynki:-)
Wczoraj się nie odzywałam bo miałam zabiegany dzień. Rano na zakupach chyba z 3 godz, potem chwila odpoczynku i imieniny u teściowej. Powiem wam, że impreza do bani, średnia wieku rodzinki to ciotki 60 letnie, nudne i wiecznie narzekające na wszystko, ale JEDZONKO PRZEPYSZNE :-D:-D:-D Placuszki, sałatki, ryby na kwaśno, OJ POJADŁAM, POJADŁAM:-) A Nikolka tylko w brzuszku buszowała:-)
A se spraw do narzekania to powiem wam, że bardzo bolą mnie łydki, nie cały czas ale jak już zaczną to tak z 2,3 godz takiego bólu. Ogólnie nogi mi nie puchną, z tym jest ok ale te łydki...okropne! I do tego czuję się już jak słoń, jak siedzę dłużej i potem mam wstac to na pięc razy:-D Ciężko!

A mnie czeka nauka, bo po oblaniu jednego egz we wtorek czeka mnie następny. Ten już muszę zdac a lenia mam takiego, że szok:-D

13x13 wyglądasz świetnie!!!!!!!

reklama
czesc Laski:-D
ja dzis w swietnym humorku, bo mezus wrocil z Pl (nie bylo go od srody wieczorem). Co prawda wrocil bardzo pozno, bo dopieto o 24 byl w domku, ale za to pospalismy dzis do 10 - a co, niedziela jest w koncu:tak:
bylismy na zakupach (znowu kilka ciuszkow dla synka znalezlismy po 1euro:-)) i wydalismy duzo pieniedzy, chociaz malo do domu przynieslismy. nie wiem, gdzie to sie rozeszlo... no ale trudno. najwazniejsze, ze obiadek bylo mi komu ugotowac, bo od czwartku przewazaly kanapki:zawstydzona/y: jakas leniwa jestem, czy co:baffled:
Trzymajcie sie cieplo, zwlaszcza te lazace:-)

Do góry