..a mi mąż powiedział, że mój pępek wygląda jak odbyt kury, kaczki czy innego drobiu
hahaha kochany jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
..a mi mąż powiedział, że mój pępek wygląda jak odbyt kury, kaczki czy innego drobiu
Witam Kwietnioweczki w niedzielne popoludnie.
na szczescie obudzilam sie w dosc dobrym humorze i choc to dziwne,wyspana.Jednak nie jestem w pelni sil i podejrzewam,ze tak juz bedzie,cierpliwosci.
Zdjęcia bukietu nie wstawiam bo S prawie pani w kwiaciarni głowę odgryzł że zamykała i mu malutkiej wersji dla córeczki nie chciała zrobić -powiedział ze jak tak to on więcej tam nie wróci!!!
:-)
Zielona a może dla odwrócenia uwagi od bólu porodowego niech Ci dentysta na zywca ósemkę rwie
:-)