AAAAAAAAAA mam 8 kwadracik
8 miesiąc... dżizas JUŻ
w szoku jestem
Tak się z tym ludzikiem w brzuszku zaprzyjaźniłam... a to już niedługo i trzeba wychodzić;-)
Dziewczyny -póki co -przepadłam -jestem rolnikiem -sieję, sadzę, zbieram, robię zagrody, doję krowy.... na facebooku i to nie tylko u siebie ale i u S i u siostry mojej...
Jako ze Ona na studiach do nocy, a S doglądał do 4 te poletka bo oglądał boks i później rano nie omieszkał przy okazji siku kompa odpalić
muszę się odwdzięczyć teraz...
A to co dostała mamusia w piątek -ale nie sama (choć święto moje) żeby Alicji smutno nie było... zdjęcie nr 1
Zdjęcia bukietu nie wstawiam bo S prawie pani w kwiaciarni głowę odgryzł że zamykała i mu malutkiej wersji dla córeczki nie chciała zrobić -powiedział ze jak tak to on więcej tam nie wróci!!!
Powiem Wam jeszcze jedną rzecz... Siostra S ze swoją córeczką pojechała do szpitala... po szczepionce w srodę -wymioty, rozwolnienie, gorączka... i jak tu się nie bać??
Kittek masz rację -jak nie ma wyjścia szpital to lekarstwo na "niecierpliwe nogi (które wszędzie łażą) i niecierpliwe ręce (które wszystko muszą zrobić)"
Katik heheh klucha po tatusiu... jak już po nim ma skłonności do biegania to mam nadzieję ze wagę dostanie po mamusi
Aniez masz rację -już mi przeszło -to był jednodniowy wygłup z mojej strony
S jak wrócił z pracy był w szoku bo jak to powiedział "to co jutro mam wolne od sprzątania??"
Toska miałam... i oszczędzam się... ale ileż można
Ba o madre co tam się dzieje u Ciebie w tym brzuszku
dlamnie ważne że z kruszynką ok -byle tak dalej
Salamandra dobrze ze emocje opadły
choć dobrze rozumiem że się zdenerwowałaś -ot jak to kobieta w ciąży:-)
Marysia868 no ja myślę ze po to naświetlają też te problemy żeby kobieta w histerię nie wpadła -bo to dla malucha duże ryzyko... ważne to być świadomym i wierzyć że bedzie ok
Ella1 pozdrów męża -nich dochodzi do siebie -bo w kwietniu koniec chorowania
filonka i dla Was serdeczne pozdrowienia
Justa24 a moze maluch się przekręca?? ja myślałam ze zdechne jak moja gwiazda postanowiła się obrócić głową w dół
Waniliowa moja kruszka przekręciła się na głókę dokładnie w 30t3d -w nocy przed usg -zapamiętam to do końca życia
Dagsila jak samopoczucie??
Karola322 trzymam kciuki
Zielona a może dla odwrócenia uwagi od bólu porodowego niech Ci dentysta na zywca ósemkę rwie
Aniam no co ja mam powiedzieć??? zachciało się salonów to trzeba było sobie sprzątaczke zatrudnić
ja tam może zweryfikuję swój projelt jednak
Ups musze spadać więc nie doczytam -pozostałe mamuśki pozdrawiam i do jutra:-)