reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam wszystkie brzuszki i ich właścicielki!
Oby dziś wszystkie w dobrym humorze wstały:-)
U nas słoneczko zakrada się do okienek, cudnie wiosną pachnie, ale za oknem ciągle tony śniegu... Wybieramy się dziś na spacer po plaży i rybkę :)
Później wieczór w towarzystwie brzuchatych i ich mężów (tak fajnie wyszło, że moje 2 koleżanki też mają termin na kwiecień). Idę pałaszować śniadanko bo ładnie z kuchni pachnie, mąż coś dobrego szykuje:-)
Dagsila będę do ciebie pytanko na kulinarnym miała.

Pozdrawiam cieplutko:-):-):-)

Nata polecam MAGNATA, sami mamy go prawie w całym domu. W jednym pokoju zaszaleliśmy ze zwycięskim Aleksandrytem, to prawie taki kolor jak logo BB, tylko trochę jaśniejszy. Wyszedł super... tylko malowaliśmy rok temu jak się wprowadzaliśmy i.... teraz to ma być pokoik Mai, a nie wiem czy dla dzidzi nie będzie za ostry, choć do naklejek jakie sobie upatrzyłam z serii zoo safari super by pasował.
Powodzenia, ja osobiście uwielbiam wybierać kolorki :)

Nata polecam MAGNATA, sami mamy go prawie w całym domu. W jednym pokoju zaszaleliśmy ze zwycięskim Aleksandrytem, to prawie taki kolor jak logo BB, tylko trochę jaśniejszy. Wyszedł super... tylko malowaliśmy rok temu jak się wprowadzaliśmy i.... teraz to ma być pokoik Mai, a nie wiem czy dla dzidzi nie będzie za ostry, choć do naklejek jakie sobie upatrzyłam z serii zoo safari super by pasował.
Powodzenia, ja osobiście uwielbiam wybierać kolorki :)
ja też lubię, ale co chwila zmieniam zdanie - miałam w styczniu akcję odwoływania zamówionego gresu, bo mi się już kolor nie podobał - wolałabym nie przemalowywać za tydzień ścian od nowa.

Dzieńdobry Mamusiom! Jestem wyspana i chyba wstałam dziś prawą nogą.
Weekend! Więc przypuszczam, że większość Was spędzi go w centrach handlowych. Poprawiajcie tym humorek sobie i nam na zakupowym :-)

równiez sobotnie dzień dobry :-)
u nas nocka jak nigdy spokojna....spałam jak zabita-ledwo rano stoczyłam sie z łuzka na sniad.:-) dzień zapowiada się pracowicie - juz wstawiłam pranie, potem sprzatanie, odkurzanie, pisanie pracu c.d., no i nauka bo jutro o 8 egz:tak:ale nie bedzie chyba tak źle....siły mam teraz tylko checi zbieram:-)
wszystkim mamusiom i ich dzieciaczkom, co biegaja po szpitalach i lekarzach duzo zdrówka - bedzie dobrze!
miłego dzionka życze i pomału stąd uciekam .....zapewne i tak nie wytrzymam i w ciagu dnia jeszcze zajrze:-D

Dzień Dobry Brzusio-Mamusie :-)

ja się witam i uciekam do sobotnich posządków, gotowania i nadrabiania nieobecności Męzusia- nagadać się nie mogę :-D

Miłego dnia dziewczynki!:-)

a witam was dziewczyny:)

ja jakos czasu nie mam an wchodzenie na BB...mam remont domku aco za tym idzie...wszytsko jest porozwalane....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i kurzu wszedzie.......
ale zrobi sie i bedzie,..oki.....

Moje dzidzi mnie kopie ze szok....ma niezle nogi....bo daje mi po brzuszku.,....

reklama
Witajcie dziewczyny,
Filonka trzymam kciuki za Ciebie na jutrzejszym egzaminie,
co do niezdecydowania w ciąży to ja też tak mam, remont robiliśmy we wrześniu i wybieranie farb, podłóg, łazienkowych akcesoriów to było wyzwanie, ale udało się :-) tylko ciuszki dla malutkiej wybieram raz - dwa, z tym nie mam problemów.
Sobota zaczęła mi się bardzo smutno, po prawie nieprzespanej nocy, mąż doprowadził mnie jednym zdaniem (najprawdopodobniej nieświadomie ) prawie do łez i teraz siedzę jak ta osowiała sowa przed komputerem.. i jest mi źle.. i szybko mi nie minie..
Poza tym ok.. buziaki!!!

Do góry