reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
no i skończyłam 32 tydzień ciąży :-) zaczynamy 33!!! Już co raz blizej do finału :-):-):-):szok:

cos o tym wiem.....:blink:

ja jutro :tak::tak::tak::tak:
I caly czas powtarzam Corci: w lutym nieee! Ale byle do marca, i niech sie dzieje co chce!!!!!!!

Dzis moja znajoma na 8ma miala isc do szpitala, jest 12 dni po terminie i Dzidziusiowi sie nie spieszy :no:
Tylko, ze ona budowa tak jak nasza 13x13, wiec moze dzidzia czeka by jeszcze w tluszczyk wiecej obrosnac???
No ale dzis juz beda wywolywac, oby poszlo szybko i gladko.

ja dziś znów tylko sie witam, ehhh alez ja zajeta jestem... (z porodem troche jak z sesja, czego sie nie robi zeby o tym zapomniec=D)

miłego dzionka kochaniutkie!!

Laski wygoncie mnie do roboty:tak:...

no dobra sama ide:sorry2::-D, tylko nie piszcie za dużo, bo ja sie na tym głównym już gubie ostatnio:shocked2::cool2:

Wiadomo, ze nasze dzieci jeszcze maja troche zostac w brzuszkach, ale nie moge sie doczekac, az zacznie sie wstawianie zdjec naszych pociech :-):-):-)

Witam:-)
Ja dzisiaj zaczęłam dzień od złej wiadomości - nie zdałam egzaminu!Jestem załamana bo chciałam zaliczyć semestr i wziąśc sobie dziekankę albo całkowicie zrezygnować i potem się reaktywować a teraz dupa. Bo muszę płacić kolejną ratę za studia i do tego za poprawkę!!a jeszcze mi został tylko jeden egzamin i byłoby z głowy ale teraz to dupa!!Wkur....... jestem!(przepraszam za brzydkie słowa)

A mój mężuś dzisiaj na lekkim kacu bo wczoraj się spotkał z kumplem z pracy. A ja jao wstrętna żona wysłałam go do porządków domowych. Właśnie myje mi okna i wiesza firanki:-) Ależ ja go kocham, a przeciesz na kaca najlepsza jest praca:-D:-D:-D:-D

Wróciłam z lumpkowych zakupków (13x13 - latam na rondo wiatraczna i po Targowej), kupiłam tylko jedną bluzę, ale za to bardzo fajna, akurat będzie na wiosenne spacerki. Dużo nie łaziłam, a wróciłam ledwie żywa, na dole mnie tak ciągnęło, że szok, ledwie doszłam do domu. Od razu pozycja horyzontalna. Kurczę, wkurza mnie to, że już taka zniedołężniała jestem, przejdę parę kroków i już nie mam siły.
Do 15 poleżę z książeczką, a potem po córę do przedszkola.

Witam:-)
Ja dzisiaj zaczęłam dzień od złej wiadomości - nie zdałam egzaminu!....

A mój mężuś dzisiaj na lekkim kacu bo wczoraj się spotkał z kumplem z pracy. A ja jao wstrętna żona wysłałam go do porządków domowych. Właśnie myje mi okna i wiesza firanki:-) Ależ ja go kocham, a przeciesz na kaca najlepsza jest praca:-D:-D:-D:-D

Takie rzeczy najlepszym sie zdarzają!! Tak miało być, poprawkę zaliczyć na 6+ :-) grunt to pozytywne nastawienie!
A to, że mąż Ci okna myje..no no..To trzeba mieć talent przekonywania ;-)

reklama
Znam ten ból WESOŁA24
Też musiałam płacic 200zł za reaktywację na uczelnię. Ale mi została tylko obrona. Tych 200zł nie moge przeżyć bo już by było coś dla dzidziusia kupione za to. A ty jeszcze masz płacić za semestr? Dobrze zrozumiałam. A egzamin zdasz następnym razem

Do góry