reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Cześć dziewuszki ja tylko dziś na chwilkę... chyba ze zmęczy mnie sprzątanie i padnę -mam takiego powera że szok:szok: tak tak wiem -nic nie dźwigać, nic nie podnosić... pościel już zmieniłam, pranie się pierze, śniadanko jem....

Wczoraj S mnie rozczulił na maxa (jako że płaczliwa jestem ostatnio wydawałoby się to nietrudne) położył się wczoraj ze słowami "daj mi poprzytulać mój brzuszek"-jak tu się nie zgodzić?? i mówił do Alicji że ją kocha i czeka i nie może się doczekać aż będzie Ją przytulał... że dla Niej zrobiłby wszystko (zazdrość trochę) i że jest taka nasza kochana i oczy mu się zaszkliły -no to mi też.... na koniec powiedział "o tu ma główkę i rączki i właśnie dała tacie piątkę":-p

Lubię te ich rozmowy:-D tzn monolog i podskoki

Zielona -no tak tak -tylko wiesz -ja sobie ciągle powtarzam ze muszę odkupić ból mojej mamy z 25 sierpnia:baffled: jak to ja się na świat pchałam:-p

Dagsila dobrze ze dziś lepiej -więc głowa do góry bo Margolcia potrzebuje uśmiechniętej i szczęśliwej mamy a nie przewijaka:tak:

Magda.... super a gdzie Ty latasz po tych lumpkach??

Agnieszka no moje dziecię też dziś łaskawe -pełnia się skończyła i od razu śpi:tak:

Kwiatuszku
taaaa ja słyszałam że na cmentarz nie moge chodzić -jak mam do dziecka nie pójść?? serce by mi pękło -olałam gadanie bo to dla mnie chore jakieś

Justa24 ja wiem!!!! Aneczka77 (była z nami pamiętasz?? niestety odszedł jej aniołek ale szcześliwie jest w 10tc:tak:) powiedziała ze u nich jest dzień świstaka:-D u USA -jak świstak wyjdzie z nory i nie zobaczy cienia -zima się skończy, jak cień będzie i światak ucieknie do norki to jeszcze 60 dni zimy:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: bleeee no ale ponoć ta zima ma być długa i nie tylko świstak tak mówi:tak:

uciekam

reklama
13x13 - kobieto, chociaż Ty nie wierz w świstaka, fakt fajne zwierzątko ale co ono może wiedzieć o pogodzie??:-D:-D po raz kolejny Amerykanie pokazują jaka wspaniała jest ich "kultura"..

wczoraj Margolcia z tata dobrze sia bawila - tatus pokal a Margolka koniaczkami go przeedzala i radosci bylo co nie miara,
Dagmarko: z polskiego na nasze: tatus robil puk puk, Margolcia go przedrzezniala kopniaczkami?
Bo 3 razy czytalam i dochodzilam do tego :-D:-p:-p:-p:-p
Katik
jak dzisiaj nocka
A dziekuje za zaintereswoanie...
To juz jakas zmora doslownie, bo znow spac nie moglam, wiem ze bylo po 24 i jeszcze sie krecilam. Potem sie obudzilam (nawet nie wiem ktora godzina byla) bo pradu na ulicy nie bylo, i we wszystkich domkach alarmy sie powlaczaly!!!!!!! I niektore tak dobre pol godziny wyly, a ja mialam ochote wyc w lozku ze juz dluzej nie dam rady...
Ale potem chyba zasnelam, i obudzil mnie budzik Ł przed 8ma, i nawet nawet wyspana jestem.

czesc piekne,
zjadlam pyszne sniadanko i napilam sie kawki i chyba zaraz rusze na jakies zakupki... choc nie chce mi sie zbytnio wychodzic w taka pogode, kiedy ta zima sie w koncu skonczy? wie ktoras?:sorry2:
ja wiem, ja wiem:
wiosna zaczyna się 21 marca
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ktore mamuski jeszcze niezlomnie pracuja???
Wspolczuje serdecznie, ale pocieszenie Kochane: dzis piateczek!!!
Ja popoludniu szoruje tez do pracy na rozmowe w sprawie mojej niemozliwej dalszej wspolpracy:sorry2: .... No zobaczymy co oni na to:baffled:

hehehehehehehehehehhehehehehehehehehhehehehehehehhehehehehhehehehehehehhe heheheheh no faktycznie cos mi nie wyszlo w tym poscie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

1 - mam problem z klawiszami 4, p oraz backspace - bo mi sie wypatrzyly:-D
2 - pisze na lezaco
3 - pisze i nie patrze na klawiature, a czasami nawet nie patrze w ekran tylko w tv i wychodza jakies wypowiedzi w esperanto:-):-):-):-):-)

no i mama Margolki nie moze byc za bardzo zrownowazona, no bo jakos tak nie przystoi:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a najwazniejsze, ze pomimo zawilosci zostalam zrozumiana:tak::tak::-D:-D:-D

Witajcie Mamusie :-)

no i skończyłam 32 tydzień ciąży :-) zaczynamy 33!!! Już co raz blizej do finału :-):-):-):szok:

Zdrowia i miłego dnia dziewczynki:tak:...ja nie umiem się skupić jakoś bo się ciągle o męża martwię...dziś ma go wreszcie obejrzeć neurolog...świetnie- po 3 dobach w szpitalu :baffled:

Sospettosa- ja miałam takie obolałe wszystko w jamie brzusznej 2 tyg temu jak zrobiły mi się straszne wzdęcia i zaparcia :baffled::sorry2: Ppomogły śliwki suszone zalene wrzatkiem wypite na czczo...poza tym tona espumisanu, błonnnika, wody, activi....a tak naprawde to działa syrop lactulosum- bezpieczny dla ciezarnych- polecam. Tylko ja wiedziałam że mój ból prawdopodobnie powoduje niedrożność jakaś w jelitach, bo mała na coś uciskała i blokowała:baffled: ale jesli boli cie i masz skurcze macicy to lepiej do gina, bo ja lekarzem nie jestem :sorry2: (chociaż co raz częściej w ciąży wydaje mi się, że wiem już lepiej co i jak bo to ja im mówię co mają mi zlecić do badania:sorry2::baffled:)

reklama
witam wszystkie kwietnióweczki mam nadzieję że od wczoraj nic się złego nikomu nie przytrafiło niestety nie mam siły na czytanie jakaś bardzo słaba jestem nie mam siły na nic miałam zamiar wziąć prysznic ale boję się że upadnę więc idę z powrotem do łóżeczka (może wieczorem ssię lepiej poczuję to nadrobię).
Miłego dzionka dziewczyny zmykam.

Do góry