zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Oj spryciula z Ciebie, tak sobie wykombinowac...
Przeczucie ciagle siedzi mi na ramieniu, ale pewnie znow sie myli...
Przeczucie ciagle siedzi mi na ramieniu, ale pewnie znow sie myli...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
masz racje nie jesteś samaHej Kobitki :-)
Ja się nie wypłacę na te rzeczy dla dzidzi normalnie heh tak to odłożyłam na ostatnią chwilę ze szok,ale dobrze że sama nie jestem;-) .
filonka ja miałam podobnie, żeby zwlec się z łóżka musiałam mieć niezłą strategię Tam, gdzie siadłam miałam punkt dowodzenia Komórka, laptop, piloty od tv, jedzenie, picie wszystko na wyciągnięcie ręki, żeby tylko nie używać pleców
Gin zakazała maści, ale przepisała mi magnez i póki co ból pleców poszedł w niepamięć
Może Tobie też by pomógł
czesc piekne,
zjadlam pyszne sniadanko i napilam sie kawki i chyba zaraz rusze na jakies zakupki... choc nie chce mi sie zbytnio wychodzic w taka pogode, kiedy ta zima sie w koncu skonczy? wie ktoras?
czesc piekne,
zjadlam pyszne sniadanko i napilam sie kawki i chyba zaraz rusze na jakies zakupki... choc nie chce mi sie zbytnio wychodzic w taka pogode, kiedy ta zima sie w koncu skonczy? wie ktoras?