reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
cos o tym wiem.....:blink:
ja jutro :tak::tak::tak::tak:
I caly czas powtarzam Corci: w lutym nieee! Ale byle do marca, i niech sie dzieje co chce!!!!!!!

No to się cieszmy razem! :-D Już niedługo...Ja też powtarzam ciągle jak mantre "byle do marca, byle do marca...":sorry2::-D:-D:-D

A tak w ogóle to zadzwonił mój Mężuś kochany że wraca dziś do domu!!!:-D:-D:-D Wyniki mu sie bardzo poprawiły, neurolog wreszcie zbadał głowę i powiedział, że wszystko jest ok, a ból może być powirusowy, bo wirusy to takie france które lubia jeszcze jakiś czas po chorobie dawać np. w ten sposób o sobie znać :baffled: ale cieszę się że wsyzstko ok!:-):-):-):-)

Wesoła- przykro mi z powodu egzaminu :sorry2: wiem jak to wkurza..:baffled: a jak jeszcze trzeba płacić to juz w ogóle :no:

Wesola - no szkoda z tym nieszczesnym egzaminem, ale coz - dasz rade!

Ella - bardzo sie ciesze, ze Mezulo lepiej i idzie do domu. Tobie tez zmartwienie z glowy i o to chodzi!

Ba - najwazniejsze ze z Vanessa jest dobrze, a Ty dasz rade skoro juz tak duzo dalas. Bedzie dobrze!!!!!!!

Nie myślałam, że będę się tu wam żalić ale cały dobry humor w jednej chwili poszedł w diabły...Płakać mi się chce.. Nasz jedyny pracownik właśnie przyniósł zwolnienie z pracy. Ręce opadają. Wie od paru miesięcy, że jestem w ciąży a teraz przed rozwiązaniem mi taki numer wywinął.. Nie wiem jak to mam wszystko ogarnąć. Jeszcze przyjdzie mi szukać kogoś i przyuczać. Tak liczyłam na to, że dzięki tej ciąży po tylu latach pracy nareszczie będę chociaż przez 3 miesiące kurą domową a tu d..a. Jestem załamana... Jak to wszystko teraz pogodzić...

e.salamandra moim zdaniem- lepiej, że złożył wypowiedzenie teraz, niż by miał to zrobić np. dzień po Twoim porodzie. 2 miesiące to jest jednak kupa czasu- ja np. jestem na etapie szukania asystentki i mam zamiar zwinąć się do końca lutego, bo potem chcę już iść na zwolnienie.

ba jesteśmy z Tobą!!!

Melduję się ze szpitala :-(
dostałam pierwszą dawkę sterydu, jeszcze tylko 5 co osiem godzin.
miałam ktg, skurczy na szczęście nie mam.
dali mi jakiś magnez w kroplówce, kręci mi się po tym w głowie:baffled:
wenflon wbijali mi 4 razy:wściekła/y:, 4 różne osoby.

nie wiem jak Wy, ale ja jak jestem w szpitalu od razu gorzej się czuję:confused:
Mam nadzieję, że wyjdę w poniedziałek:tak:

miłego dnia Kwietniówki :-)

reklama
Melduję się ze szpitala :-(
dostałam pierwszą dawkę sterydu, jeszcze tylko 5 co osiem godzin.
miałam ktg, skurczy na szczęście nie mam.
dali mi jakiś magnez w kroplówce, kręci mi się po tym w głowie:baffled:
wenflon wbijali mi 4 razy:wściekła/y:, 4 różne osoby.

nie wiem jak Wy, ale ja jak jestem w szpitalu od razu gorzej się czuję:confused:
Mam nadzieję, że wyjdę w poniedziałek:tak:

miłego dnia Kwietniówki :-)

trzymaj się!! jeśli nawet mają Cię dłużej potrzymac dla dobra dzidziula jakoś dasz rade, a dla malenstwa te chwile w brzuszku są bezcenne!! jestesmy z Tobą!!

Do góry