reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Katik, swietnie Cie z tym niespaniem rozumiem. Mi sie nigdy jednak nie chce gadac, ja najchetniej bym czytala, a ze zwykle zbyt leniwa jestem by sie z lozka zwlec - to krece sie jak ten bak i mecze...
Witajcie
Jeden dzien mnie nie było i już wymieklam z czytaniem
Wczoraj caly dzien spedzilam intensywnie, skonczylismy wreszcie remontowac pokój dzieci, wiec w domu juz nie mam bialo na podlogach uffff. Teraz zostały tylko wykończenia : powiesic półki, popakowac w pudla gry, wyp[rac i poukladac pluszaki. Bylismy tez na zakupach Boryskowych, ale o tym na odpowiednim watku;-). No i przywiezlismy łóżeczko, bo kupilismy meisąc temu ale zawieżliśmy na stare mieszkanko, coby tu nie gracic. Mąż wczoraj zmontowal i tak jakos fajnie juz
Co do spania - wspołczuje tym co spac nie moga, bo wiem co to znaczy. Jednak dzisiejsza noc zaliczam do udanych, spało mi sie super i na siku tylko raz wstałam i to juz o 6.33, wiec rewelacja
Jeden dzien mnie nie było i już wymieklam z czytaniem
Wczoraj caly dzien spedzilam intensywnie, skonczylismy wreszcie remontowac pokój dzieci, wiec w domu juz nie mam bialo na podlogach uffff. Teraz zostały tylko wykończenia : powiesic półki, popakowac w pudla gry, wyp[rac i poukladac pluszaki. Bylismy tez na zakupach Boryskowych, ale o tym na odpowiednim watku;-). No i przywiezlismy łóżeczko, bo kupilismy meisąc temu ale zawieżliśmy na stare mieszkanko, coby tu nie gracic. Mąż wczoraj zmontowal i tak jakos fajnie juz
Co do spania - wspołczuje tym co spac nie moga, bo wiem co to znaczy. Jednak dzisiejsza noc zaliczam do udanych, spało mi sie super i na siku tylko raz wstałam i to juz o 6.33, wiec rewelacja
Witam Brzuszki i ich właścicielki
My dziś nie wyspane, Mała bryka jak najęta a poza tym pachwiny i krocze mnie tak boli (chyba się rozciąga) że każdy ruch to katorga, Zaraz trzeba wstawać popracować troszkę ale wczoraj podjęłam decyzję że pracuję do 12 marca więc już nie długo i potem już remoncik malutki-już doczekać się nie mogę właśnie mi słoneczko przez okno zagląda-najwyższy czas wstać.
Miłego dnia i dobrego humoru dla dzieciaczków żeby podokazywały mamusiom :
)
My dziś nie wyspane, Mała bryka jak najęta a poza tym pachwiny i krocze mnie tak boli (chyba się rozciąga) że każdy ruch to katorga, Zaraz trzeba wstawać popracować troszkę ale wczoraj podjęłam decyzję że pracuję do 12 marca więc już nie długo i potem już remoncik malutki-już doczekać się nie mogę właśnie mi słoneczko przez okno zagląda-najwyższy czas wstać.
Miłego dnia i dobrego humoru dla dzieciaczków żeby podokazywały mamusiom :
)
e.salamandra
Mama pełną parą
DzieńDoberek! Pogoda świetna aż przyjemnie się wstawało Nocą chwila grozy. Jakoś przez sen nieświadomie obróciłam się na brzuch. Nie wiem ile tak spałam, ale obudziły mnie przerażliwe kopniaki. W mgnieniu oka byłam na nogach. Mam znajomą ,dla której taka pozycja do spania w ciąży jest naturalna, ale ja jakoś nie mogę tego strawić. Zaraz mam czarne myśli. Dobrze, że Synuś ma trochę mamę pod kontrolą
Ostatnia edycja:
A dzisiaj wam powiem że się uśmiałam . Dzwoniła do mnie kuzynka ze ślaska. Mają synka który ma 6lat. I mówiła że do 37tygodnia w brzuszku była dziewczynka a na ostatnim usg okazało się że w brzuszku jest chłopczyk i wszystko musieli pozmieniać pokoik i inne rzeczy i się śmiała że dobrze ze zobaczył ginekolog że jest chłopczyk bo ona miała cc pod pełną narkozą i jak by jej przynieśli chłopczyka to by pomyślała że zamienili jej dziecko. I teraz maja ubaw jak wspominają że dawidek miał być dziewczynką:-):-).a mały mówi że ma siusiaka i ze dziewczynką nie jest:-):-).
Wez nie strasz
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja zasnąć nie mogłam bo się wieczorem objadłam zapiekankami... za to z rańca wiadomość że wujek zmarł...:-(
W planach na dzisiaj kuchnia do wysprzątania - prawie gotowa już
odkurzenie i umycie podłóg. I pewnie potem bede leżec plackiem ;-)
miłego dnia kwietniówki
W planach na dzisiaj kuchnia do wysprzątania - prawie gotowa już
odkurzenie i umycie podłóg. I pewnie potem bede leżec plackiem ;-)
miłego dnia kwietniówki
M
Mka10
Gość
hej dzieweczki!!
mojemu synalkowi sie calkie poprzestawialo i znow pobodka o 6:-( a wczoraj jakos tak nie moglam zasnąć, ehhh
u mnie 250 zł/dobe i masz jedynke z kanapa dla osoby towarzyszącej
tez tak sie zastanawiam kiedy to kurcze zlecialo?? nawet jeszcze nie zdazylam sobie odpoczac, zachcianek nie mam kiedy wymyslac:-) pierwszą ciażą się delektowałam, a teraz skończy mi sie zanim się dobrze zorientuje ze w niej jestem
wronka super ze juz sie odrobiliscie i zostaly Ci same przyjemne rzeczy
miłego dnia kochaniutkie, uciekam poczytac bajeczki:-)
mojemu synalkowi sie calkie poprzestawialo i znow pobodka o 6:-( a wczoraj jakos tak nie moglam zasnąć, ehhh
Zgadzam sie i bardzo chcialabym zeby moj Sz mogl ze mna w szpitalu byc, ale wtedy chyba kazda z nas musialaby miec prywatny pokoj, a to ciezki warunek niestety:-(
u mnie 250 zł/dobe i masz jedynke z kanapa dla osoby towarzyszącej
Kurcze, jak sobie pomysle, ze jeszcze tylko 9 planowanych tygodni, to jakos mi to za szybko przelecialo... tak mi dobrze w tej ciazy (mimo tych wszystkich niedogobnosci - w moim przypadku jak na razie nie jakichs strasznych, na szczescie) ze chcialabym jeszcze w pobyc ciazarna chociaz kolejne 30tyg, a nie juz tylko 9
tez tak sie zastanawiam kiedy to kurcze zlecialo?? nawet jeszcze nie zdazylam sobie odpoczac, zachcianek nie mam kiedy wymyslac:-) pierwszą ciażą się delektowałam, a teraz skończy mi sie zanim się dobrze zorientuje ze w niej jestem
wronka super ze juz sie odrobiliscie i zostaly Ci same przyjemne rzeczy
miłego dnia kochaniutkie, uciekam poczytac bajeczki:-)
reklama
Oj jak ja tęsknię do spania na brzuszku.. wysypiam się raz na tydzień, może czasem dwa. Dziewczyny jak Wy macie ze spaniem.. faktycznie jest tak, że powinno się na lewym boku, bo wtedy dzidzia jest dobrze dotleniona, ja generalnie się strasznie przekręcam i później mam wyrzuty sumienia, że małej może niewygodnie. Dziś miałam wrażenie, że spałam z mrówkami faraonkami, które buszowały mi po rekach i nogach, to drętwienie jest cholernie niemiłe...
A tak w ogóle to witajcie w ten przecudny słoneczny dzień :-):-):-)
A tak w ogóle to witajcie w ten przecudny słoneczny dzień :-):-):-)