reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

hip hip hurrra!!! wstałam dziś w bardzo złym humorze, bo mała mnie wołała w nocy i musiałam iść z nią poleżeć i usnęłam tam i było bardzo niewygodnie,
o 4 wróciłam do swojego łóżka, gdzie mam cały zestaw poduszek pod nogi, rece itp :-D
a o 7 już mnie mąż budził
bo Hania wstała i trzeba robić sniadanie bo on sie szykuje do pracy itp...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tak mi sie nie chcialo...
teraz pije kawkę i zobaczyłam swój suwaczek na baby gaga a tam wyskoczył
ÓSMY MIESIĄC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak: :szok::cool2:
tak się cieszę, że to już

reklama
hip hip hurrra!!! wstałam dziś w bardzo złym humorze, bo mała mnie wołała w nocy i musiałam iść z nią poleżeć i usnęłam tam i było bardzo niewygodnie,
o 4 wróciłam do swojego łóżka, gdzie mam cały zestaw poduszek pod nogi, rece itp :-D

no to teraz z gorki:-)

13x13 - tylko z tym myciem wanny - robie dokladnie tak jak ty bo tez mam ta durnowata wielka narozna wanne - jak ja jej nie cierpie....:wściekła/y:

A chociaz wygodna ta wanna jest?
:-D

Witam:tak::tak:
Czy mogę sie dołaczyc?
Mam na imie Paulina no i mam termin porodu na kwietnia.Wstepnie bylo na 16 a ze bede miala cięcie to jest uzgodnione na 6.ale kto wie moze czasem marzec...
poki co chce goscic u was:tak::tak::tak:

Witaj
:tak:

Czy mogę sie dołaczyc?
Mam na imie Paulina no i mam termin porodu na kwietnia.Wstepnie bylo na 16 a ze bede miala cięcie to jest uzgodnione na 6.ale kto wie moze czasem marzec...

witamy gorąco

Mnie wczoraj moja mama nastraszyła w kwestii porodu... powiedziała, że jeśli wdałam się w rodzinę mojego ojca to tam kobiety w większości rodziły w 7, najpóźniej 8 miesiącu ciąży... :eek: bo u niej to zawsze w terminie alb dwa-trzy tyg wcześniej. No i jeszcze uznała, że mam brzuch wielki jak jej siostra kiedy była w bliźniaczej ciąży :eek: i że albo urodze giganta, albo jak mi wody odejdą to zaleję pół domu... heh... te nasze matki... zawsze wiedzą jak nas pocieszyć :-)

Kici widzę, że Twoja mama ma takie gadki jak moja :tak::wściekła/y:

Katik dobrze że jeszcze możesz pospać, to kiedy wracasz do tej pracy?

Gratuluje 8 miesiaca :-D:-D:-D Co do pobudki, to powiem Ci, ze u mnie punkt 7 sasiedzi zaczynaja wiercic i tluc mlotkiem.... wiec sama rozkosz....
:sorry2:

Witajcie na chwilkę.

Naprodukowałyscie,że ho ho, szybciorem przeczytałam ale juz polowy nie pamietam:zawstydzona/y:

U mnie remontu pokoju corci ciag dalszy, w zwiazku z tym syf wszedzie, co doprowadza mnie do szału, ale udalo mi się malża namowic na jeden dzien urlopu jutro, wiec mam nadzieje,że uda sie to juz zakończyc:tak:. Poza tym cos mnie bierze, kicham, prycham i ogólnie czuje sie bleeeee:nerd:. No i podobnie jak wiekszosc z was, problemy ze snem mnie dopadaja no i ta co nocna gimnastyka aby znalezc wygodną pozycje do spania mnie wykancza:sorry2:

Tyle u mnie spadam do wyrka sie wygrzewac.

Aaaaa kwiatuszek....8 misiąc wwwooowww, gratulacje

ech te mamy... ciekawe czy my tez takie bedziemy... moja to mi ciagla mowi "jak dziecko sie urodzi to dopiero wam sie zacznie"... a we mnie juz sie gotuje... bo dla nas zacznie sie najfajniejszy okres w zyciu i pewnie nie raz bede wyc z bezsilnosci, ale to juz jest wpisane w koszty, apoki co czekamy z utesknieniem na nasza dzidzie. i wczoraj jak chlopk na szkole rodzenia opowiadal o swoim synku to my z zazdroscia taka troche ze oni juz maja bąbelka. ja sie czuje coraz kiepsciej, boli mnie wszystko i tak jak Katik wiem juz co to skurcz....( tylko ze u nas nie ma zzo:baffled:). zeby jeszcze chociaz miesiac Margolke przetrzymac, to juz bedzie 36 tydzien i moze sie rodzic i nawet wczoraj o tym rozmawialismy z K. tylko nie wiem do ktorego tygodnia bierze sie fenoterol i isoptin:baffled:
no i tak naprawde to dla nas teraz jest taki be okres, bo jak dzidzia bedzie juz znami to jakos damy rade, a dzisiaj nie wiemy czy sie urodzi, a jak sie urodzi to czy bedzie na tyle samodzielna zeby ominac okres inkubatora itd.

no a najlepsze jest jak mama mowi mi o cc... ze moze bym sobie zalatwila.. a mnie szlag trafia, bo co - bo ja nie dam rady dziecka urodzic??!!?? oczywiscie ze dam rade, nie ja pierwsza rodze i nie ostatnia a jak trzeba bedzie cc zrobic to mi i tak zrobia dla dobra dziecka czy mojego. poki co zadnych wskazan nie mam i nie mam zamiaru kombinowac z zalatwianiem lewych zaswiadczen. fizjologia baby jest przystosowana do urodzenia dziecka, wiec co ja bede w nature pod tym wzgledem ingerowac...

no to sie pozalilam odrobine:sorry2:

a tak mnie wszystko od lezenia boli, ze masakra... jak czlowiek nie musi to by caly dzien lezal a jak trzeba to juz odlezyny po 5 minutach sie robia......

:dry:

Gratuluje 8 miesiaca :-D:-D:-D Co do pobudki, to powiem Ci, ze u mnie punkt 7 sasiedzi zaczynaja wiercic i tluc mlotkiem.... wiec sama rozkosz....:sorry2:

Oszaleli :szok::szok::szok: Znając siebie to polazłabym do nich z groźbami karalnymi na ustach :tak:

no a najlepsze jest jak mama mowi mi o cc... ze moze bym sobie zalatwila.. a mnie szlag trafia, bo co - bo ja nie dam rady dziecka urodzic??!!?? oczywiscie ze dam rade, nie ja pierwsza rodze i nie ostatnia a jak trzeba bedzie cc zrobic to mi i tak zrobia dla dobra dziecka czy mojego. poki co zadnych wskazan nie mam i nie mam zamiaru kombinowac z zalatwianiem lewych zaswiadczen. fizjologia baby jest przystosowana do urodzenia dziecka, wiec co ja bede w nature pod tym wzgledem ingerowac...

Dagsila jak Ty nie dasz rady, to nie wiem kto da :-D Najlepiej zamknij sie wewnętrznie na takie gadki- szkoda nerwów. Chociaż mama to pewnie chce dobrze, a wychodzi jak zwykle...

reklama
Czy mogę sie dołaczyc?

witam:-)

heh... te nasze matki... zawsze wiedzą jak nas pocieszyć :-)

samo zycie:-) bedzie dobrze, innej opcji nie ma, tylko smutne ze mamuski w nas nie wierza, moja tez nie raz jak dagsilowa zebym sobie cc zalatwiala, i takie tam glupoty, ehhhh

gratuluję, u mnie mija 8 miesiecy od OM:-)

Gratuluje 8 miesiaca :-D:-D:-D Co do pobudki, to powiem Ci, ze u mnie punkt 7 sasiedzi zaczynaja wiercic i tluc mlotkiem.... wiec sama rozkosz....
:sorry2:

jaaa, zabic to mało... u mnie ostatnio wiercili po 8 wieczorem jak usypialam jerza, tez miło

wczoraj wieczorkiem udalam sie na spacerek, zimno ale przyjemnie, a pozniej tak suuper mi sie spalo ze dzis humorek dopisuje, juz nawet zdazylam pol chaty wysprzatać:)

miłego dzionka

Do góry