reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Ja dziś też krótko póki co ;-) Witajcie :-)

Ja ciągle się nie daję wirusowi męża:tak:, ale z nim ciągle lipa:baffled:...robimy badania bo lekarze nie wiedzą co to (juz wiemy, że nie grypa A ani B, że nie zapalenie pluc ani cytomegalia) teraz podejrzewają mononukleozę, ale wynik dopiero w pon :no::no::no:
Antybiotyk nie podziałał, wyniki krwi do d. i gorączka od tygodnia ponad 38'C :no::no::no: sama radość :baffled:

Miłego weekendu brzuchatki drogie :blink:

(Widziałam, że Sospettosa i Ilonka wreszcie dały znać że u nich ok- uffff...:tak::tak::tak: cieszę sie bardzo!;-))

reklama
;-)
No i do tego wpadla do nas sasiadka i przyniosla nam cos w stylu "wloskich faworkow"..ale pyszne!Wchlonelam tylko poltora,ale to wystarczajaco by sie nimi zachwycic.Malenkiej tez smakowalo.

Ale ja ci zazdroszczę tych włoskich przysmaków:sorry2::tak::tak::tak: Mieszkałam we Włoszech 2 lata i tak mi tego wszytki ego brakuje:-(

Co do prasowania to ja nie prasuję wcale, tylko to co ewidentnie musi być uprasowane a resztę ładnie rozwieszam na suszarce a potem składam w równiutką kosteczkę i najczęściej w szafie się uleży a jak trzeba to prasuję na bieżąco to co tego wymaga. Wiruję na max 800 obrotów i większości ubrań prasować nie trzeba :-) Mam gdzieś to prasowanie nienawidzę tego i nie będę się umartwiać. Dla dzidziusia poprasuję tylko to co zabiorę do szpitala.

Ostatnia edycja:
hej. Mnie troszkę niebylo bo ostatnio dużo spraw do załatwienia, zaczeliśmy szkole rodzenia. Poza tym ja juz na zwolnieniu, maluch wije się w brzuchu i wypycha nieraz cały dzień, a czasem pare kopniakow i cisza:)

Pani dr powiedziała ze wahania ciśnienia nie są bardzo złe a te niektóre wysokie to emocjonalne, mam sie nie denerwować. Dostałam lek rozkurczowy na brzusio jak boli to mam brać..

hej dziewczynki dzisiaj obchodzimy z M 6 rocznicę poznania ;-) i z tej okazji rozpoczęliśmy remont pełną parą M właśnie maluje pokoik Natalki na żółto-zielono no i jak farba dobrze wyschnie czyli mniej więcej za tydzień zabiorę się za przyklejanie naklejek safari :-) już nie mogę się doczekać aż skończymy i będę mogła wszystko ładnie poukładać.
A tak poza tym czujemy się dobrze tylko nogi mi zaczynają puchnąc, w nocy łapią skurcze i troszkę bolą ale kupiłam już magnez może coś pomoże :tak:

Witam was kwietnióweczki

Ja tylko na chwię żeby zameldować, że jestem w domu... w czwartek po południu miałam ostrą jazde z pierworodnym doszpitala... jakieś paskudztwo na żołądek mu siadło no i mi sie dziecie odwodniło ... także przeleżeliśmy do dzisiaj i zurlopowali nas...
Pewnie nie uda mi się wszystkiego nadrobić bo płodne jesteście że szok

Witajcie dziewczynki ja tylko na chwilkę bo chcę wam życzyć miłego wekendu:-):-)
i mam pytanie nie wiecie czy mogę iść na basen jak mam założony szewek?? Bo chciałabym iść ale nie wiem czy można.

energia mi sie skonczyla:-( wiec siedze sobie i czytam rozne dziwne rzeczy na necie.
Zeby nie bylo tak rozowo u mnie, to powiem Wam, ze od 4 nocy spac nie moge - boli mnie zab:-( mialam go "robionego" przed nowym rokiem, ale do tej pory bylo ok. nie wiem co sie teraz dzieje. a najdziwniejsze jest to, ze boli mnie tylko w nocy, w dzien jest spokoj. Jak sie obudze na siu siu to potem zasnac z godz nie moge, bo mnie boli. Dzisiaj juz paracetamol bralam(pol tabletki), bo nie wytrzymalam. pomoglo, ale obawiam sie, ze dzis w nocy bedzie to samo. macie moze pomysl dlaczego tak dziwnie mam z tym zebem? bo ja nie mam pojecia. czy dlatego, ze leze, czy co...

energia mi sie skonczyla:-( wiec siedze sobie i czytam rozne dziwne rzeczy na necie.
Zeby nie bylo tak rozowo u mnie, to powiem wam, ze od 4 nocy spac nie moge - boli mnie zab:-( mialam go "robionego" przed nowym rokiem, ale do tej pory bylo ok. Nie wiem co sie teraz dzieje. A najdziwniejsze jest to, ze boli mnie tylko w nocy, w dzien jest spokoj. Jak sie obudze na siu siu to potem zasnac z godz nie moge, bo mnie boli. Dzisiaj juz paracetamol bralam(pol tabletki), bo nie wytrzymalam. Pomoglo, ale obawiam sie, ze dzis w nocy bedzie to samo. Macie moze pomysl dlaczego tak dziwnie mam z tym zebem? Bo ja nie mam pojecia. Czy dlatego, ze leze, czy co...

aga mi sie wydaje że dlatego cię boli bo jak leżysz to jest ciepło, jesteś przykryta i ciało się nagrzewa i to jest chyba powód. A w dzień jak chodzisz to nie boli mi się tak wydaje.

u nas dzisiaj nie najlepiej
gaz wysadził wieżowiec obok, bo gaz się ulatniał pod ziemią bo przez mróz skurczyła się rura gazowa i wystrzelilo, potem odkryli że to sie ulatnia na wiekszym obszarze czyli my tez na bombie siedzielismy dwa bloki ewakuowano nas niby nie ale windy nam do jutra wylaczyli na wypadek gdyby wystrzelilo to zeby nikt nie siedzial w srodku
bo w tym bloku tak te windy wysadzilo ze strazacy by mieli problem kogos wyjac
no i my sobie z zakupami wracamy z reala z Hania a tu na pieszo na piate pietro....
w ogole maskra jakas kobieta razem z łózkiem wyleciala przez okno a ja to przez okno widzialam

Matejki. Wybuch gazu. Fotorelacja - Wieści - MM Moje Miasto
Szczecin: wybuch gazu w wieżowcu - TVP.INFO

reklama
u nas dzisiaj nie najlepiej
gaz wysadził wieżowiec obok, bo gaz się ulatniał pod ziemią bo przez mróz skurczyła się rura gazowa i wystrzelilo, potem odkryli że to sie ulatnia na wiekszym obszarze czyli my tez na bombie siedzielismy dwa bloki ewakuowano nas niby nie ale windy nam do jutra wylaczyli na wypadek gdyby wystrzelilo to zeby nikt nie siedzial w srodku
bo w tym bloku tak te windy wysadzilo ze strazacy by mieli problem kogos wyjac
no i my sobie z zakupami wracamy z reala z Hania a tu na pieszo na piate pietro....
w ogole maskra jakas kobieta razem z łózkiem wyleciala przez okno a ja to przez okno widzialam

Matejki. Wybuch gazu. Fotorelacja - Wieści - MM Moje Miasto
Szczecin: wybuch gazu w wieżowcu - TVP.INFO
O kurcze, ale tragedia:-( Współczuję serdecznie!

Do góry