dziewczyny, czy którąś z was też bolą plecy w na wysokości piersi,żeber???bo wszędzie jest wspominane tylko o bólu krzyża w ciąży...ja już nie mogę wytrzymać momentami.od 3 tygodni kaszlę i zastanawiam się czy to nie od tego...piersi aż tak bardzo mi nie urosły...:-)
reklama
aga002
Fanka BB :)
cześć
ja na chwile , chć napisanie tego posta zajmie mi chwile Mam zrąbany internet tzn. modem chodzi jak chce a raczej prawie wogóle , przerzucenie strony zajmuje mu 20 min. więc.......a od marca zmieniamy adres i nie mam zamiaru ciągnac ze sobą tego złomu
I tak ja czuje sie w miarę , młody też was jak tylko jestem u znajomych tez pocztuję ale odpisywac nie będę bo nie wiem kiedy znowu , bedzi okazja cos npisać
Więc do marca kochane tzn. mam nadzieję ,że juz od połowy lutego zmienimy "lokal" i będę mogła znowu uczesniczyc na penych prawach ;-) w naszym forum
Buziaki
Tęsknie za wami :-(
ja na chwile , chć napisanie tego posta zajmie mi chwile Mam zrąbany internet tzn. modem chodzi jak chce a raczej prawie wogóle , przerzucenie strony zajmuje mu 20 min. więc.......a od marca zmieniamy adres i nie mam zamiaru ciągnac ze sobą tego złomu
I tak ja czuje sie w miarę , młody też was jak tylko jestem u znajomych tez pocztuję ale odpisywac nie będę bo nie wiem kiedy znowu , bedzi okazja cos npisać
Więc do marca kochane tzn. mam nadzieję ,że juz od połowy lutego zmienimy "lokal" i będę mogła znowu uczesniczyc na penych prawach ;-) w naszym forum
Buziaki
gosienkag76
cześć
Buziaki
My też teskniłyśmy i zastanawiałysmy sie co z tobą.
Witaj kochana super że u ciebie i maleństwa wszystko ok:-)
Miłej przeprowadzki
iza813
mama Szymka i Samuela
aga002 dobrze ze sie w koncu odezwalas,martwilysmy sie o ciebie!! zagladaj do nas kiedy mozesz
sospettosa
Witajcie Kwietniówki
nie mam czasu ostatnio Was nawiedzać , ale do wejścia tu teraz natchnęły mnie kurde mega mocne skurcze!!
Wzięłam właśnie swoją pierwszą nospę tej ciąży i czekam na ciąg dalszy.
Boli mnie jak na okres, tylko mocniej. W przeciągu 15 minut naliczyłam już 3 albo 4 skurcze, zaliczyłam toaletę, a teraz koncentruje się na kopniakach synka.
Ała!! znów boli!!!!!!!!!!!
Powiedzcie mi czy mam zacząć się martwć?? Nie chcę wydzwaniać po lekarzach teraz, bo głupio wyjść na przewrażliwioną ciężarówkę
nie mam czasu ostatnio Was nawiedzać , ale do wejścia tu teraz natchnęły mnie kurde mega mocne skurcze!!
Boli mnie jak na okres, tylko mocniej. W przeciągu 15 minut naliczyłam już 3 albo 4 skurcze, zaliczyłam toaletę, a teraz koncentruje się na kopniakach synka.
Powiedzcie mi czy mam zacząć się martwć?? Nie chcę wydzwaniać po lekarzach teraz, bo głupio wyjść na przewrażliwioną ciężarówkę
gosienkag76
Witajcie Kwietniówki
Jesli nospa nie pomaga ja bym na twoim miejscu zadzwoniła.
sospettosa
brzuch twardy, ale wysoko...co jakiś czas bolesny skurcz.
Zaczekam do rana. Może to przez stres i zmęczenie.
Zaczekam do rana. Może to przez stres i zmęczenie.
sospettosa
Również bym zadzwoniła !!
A ciepłą kąpiel/prysznic testowałaś? Też rozluźnia, relaksuje i może pomoże
Oczywiście nie ma co szaleć z temperaturą, bo mamy zabronione, ale z umiarem to można;-)
no właśnie z tymi kąpielami jest problem u mnie...bo jeśli z prysznica leci woda zimniejsza niż wrzątek to ja marznę .
Uwielbiam gorące kąpiele .
Zobaczymy co będzie jutro
reklama