reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Cześć mamusie;-)witamy się w mroźny syberyjny niemal poranek:wściekła/y:
wrr....zima aż się nie chce nosa wynurzać- i chyba nie wynurzę bo padł mi akumulator i auto nie chce odpalić:-(
Wczoraj zaliczyliśmy 126 km wycieczkę do mojej babci i chrzestnej i wróciliśmy z wózkiem dla Antosia:-)kilkoma ubrankami, ręczniczkiem i poszewką na podusie do wózka:-)Ale wymęczyła mnie ta podróż strasznie- dooopa mnie bolała od siedzenia w aucie.
Wesoła- świetnie wyglądasz
Trzymajcie się kochane, śle Wam po kubeczku gorącej herbatki z pomarańczą i goździkami:cool2:albo jak kto woli po drinku bezalkoholowym z parasolką- tak ciepło i egzotycznie oo!

reklama
wesola - slicznie wygladasz, ladna mamcia z ciebie:tak:
u nas tez zimno jak .... chyba -10, nigdzie dzis nie wychodze, mam gosci na 15 i upieklam wczoraj ciasto:szok: znowu:szok::-D z migdalam....
milej niedzieli:-) zycze wszystkim

do wózka:-)Ale wymęczyła mnie ta podróż strasznie- dooopa mnie bolała od siedzenia w aucie.
!

Mnie boli jak nie prowadze , a jak ja jade to wtedy mogę siedziec w aucie przez ostatni tydzień ponad tysiaka sama zrobiłam , bo jak wsiadł mój mąż to od razu zarobił 300 i 8pkt:wściekła/y: tak więc został wyproszony zza kierownicy

Witam was kwietnióweczki w ten mroźny poranek.
No młody dalej mi kaszle ale po dzisiejszej nocy doszłam do wniosku że to raczej wina spływającego śluzu z noska i tego że musi oddychać przez usta. Nie jest to jakiś głęboki kaszel tylko taki płytki, że się tak wyrażę. Więc inhalacje wykrztuśne by go tylko zmęczyły. Dlatego pytanie. A jakieś inhalacje ulatwiające oddychanie? Coś na rozrzedzenie wydzieliny w nosie? Wiem że można sterimarem ale to mu nie pomaga bo zamiast działać w nosku spływa mu do gardła...

O skończyłam 30 tygodni :-)

Właśnie jak mu to spływa to musi to wykrztusić , póki się dziecko nie nauczy dobrze smarkać nosa to tak jest:-( Frida odciągaj ten katar .

Witam piękne:-)

Dziewczynki mąż porobił mi wczoraj zdjęcia na ten mój 30 tc:-D:-D:-D Więc załączam.
]

Piękne fotki:tak:

gosienkag76 to ja mam tak samo uwielbiam gorące kompiele, tyle ze juz od poczatku ciązy stosuje ciepłe prysznice i własnie przy nich to marzne, heh nie moge sie doczekać kiedy znów wskocze w taki wrzątek:-) mój K mówi że jakby on wszedł do wanny w taki ukrop to "jajka" od razu na twardo :-D:-D:szok:

Ja tez lubie taki ukrop:tak:

Coś mnie gardło boli i troszkę głowa . :-( Oby szybko przeszło

DzieńDobry Mamy :-)

Ja znów średnio wyspana i jeszcze jakieś niskie ciśnienie mam więc bedę zaraz pić kawke- któras chce się przyłączyć do towarzystwa? :-D zapraszam :-)

Mała kopie i chyba jej dobrze:cool2:, gorzej, że od wczoraj chyba mi coś uciska w prawym boku w talii (albo raczej, gdzie talia była parę miesięcy temu :-D) i kurcze boli jka nie wiem :szok: ale chyba nic "groźnego" tam nie ma, nie?:confused: Ból jak przy "kolce" np.przy biegach no i przewracam się z boku na bok jak robot obolały :sorry2:

Sospettosa
- no i jak tam dzisiaj???:confused: Bo objawy, które opisałaś nie wyglądały zaciekawie :confused: mam nadzieję, że jednak no-spa pomogła i wszystko przeszło??? Odezwij się do nas bo się martwimy! :confused::confused::confused:

Miłego dnia kochane :tak:

Sorpettosa, jak się czujesz?

Wesoła - ślicznie Ci z brzuszkiem:tak:

Nam dziś Lenka spać nie dała, do 3.00 kopała jak szalona a ja od tych kopniaków co chwilę biegałam siusiu.
Nawet opowiadanie bajek przez tatusia nie pomagało. Uparciuch z tej naszej dziewuszki:tak:
Obudziłam się o 9.00 i zasnęłam jeszcze na 1,5h. A co, przecież niedziela;-)

Witam was kwietnióweczki w ten mroźny poranek.
No młody dalej mi kaszle ale po dzisiejszej nocy doszłam do wniosku że to raczej wina spływającego śluzu z noska i tego że musi oddychać przez usta. Nie jest to jakiś głęboki kaszel tylko taki płytki, że się tak wyrażę. Więc inhalacje wykrztuśne by go tylko zmęczyły. Dlatego pytanie. A jakieś inhalacje ulatwiające oddychanie? Coś na rozrzedzenie wydzieliny w nosie? Wiem że można sterimarem ale to mu nie pomaga bo zamiast działać w nosku spływa mu do gardła...

O skończyłam 30 tygodni :-)

Wczoraj napisałam ci dwa rodzaje inhalacji:tak::tak::tak: może przoczyłaś tego posta.Mój młodszy synuś ma tak samo całą noc oddycha przez usta a potem rano mocno kaszle:no: Osłuchowo jest czysty:tak:

gosienkag76 możliwe bo miałam trochę do nadrobienia i mogłam coś przeoczyć ale zaraz poszukam uważniej :-)

Edit
Faktycznie przeoczyłam. Kurcze nie mam nic z tego co pisałaś w domku... bedę musiała i tak z inhalacjami poczekać do jutra popoludnia... ktoś musi to kupić bo ja już się za kierownicą nie mieszcze...

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny:-):-):-) u nas tylko -15:-D
Mężuś trochę wkurzony bo autko rano musiał pchać:wściekła/y: bidulek.

Sospetossa odezwij sie kochana jak się dzisiaj czujesz bo od wczoraj martwie się o ciebie:-(

Waniliowa teraz pewnie odsypiasz nocne dolegliwości;-) bidulko mam nadzieję że dzisiaj bedziesz się czuła lepiej;-)

Wesoła niezła sesja zdjeciowa no i sukienka sliczna:tak:

Filonka -24:szok::szok::szok:.
Miłej podrózy do rodzinki:tak:

Kamisia to ja poproszę herbatkę:-)

Justa udanej imprezki:tak::tak::tak:

Ella ja własnie piję kawkę bo też jakaś senna jestem i cisnienie słabiutkie:tak:

Elvi nasza mała tez w nocy dokazuje:tak: dzisiaj miała taką czkawkę że:szok:

Ba trzymaj się kochana będzie dobrze:tak: odpoczywaj sobie i pogłaskaj brzuszek odemnie:-)

Pozostałe kobietki pozdrawiam gorąco i życze miłej niedzieli:-):-):-)

reklama
Do góry