Umowa podpisana -i oby tak dalej!!!! trochę rzeczy musimy kupić ale to sama radość będzie
Wczoraj byłam z siostrą na lodach (he
) i zaciągnęła mnie do sklepu z odzieżą dla brzuchatych i kupiła mi bluzkę! od drugiej się wymigałam... dżizas... ubrałam jedną bluzkę i wyskoczyłam z przebieralni z tekstem "a teraz do Bawarii piwo roznosić"!!! (taka falbaniasta) na co pan "w Niemczech nie mają takich ładnych Helg"
pojechał z koksem BO jego żona nie znała polskiego
odważniś co?
Dziś za sobą dentystę -Pani powiedziała ze widać ze biorę witaminy bo zęby -fakt są słabsze ale i tak w niezłym stanie
A poza tym
ja jestem mleczna jak krowa!!!!! S wczoraj leży koło mnie i gada jakie to mam wielkie cyce (w końcu z a na c) i jak mała będzie miała co jeść i zaczął mlaskać i OD TEGO MLASKANIA zaczęło mi lecieć
masakra jakaś!!!
Dagsila dziś już lepiej???
bidulko skąd u Ciebie taki nastrój??
Gosienkag76 ja sie już nie mogę doczekać ale co tam -czas tak szybko leci -nim się obejrzę już będziemy mieszkać na nowym
Magda czy mi się wydaje czy ktoś Cię ciągle czymś zaraża
?
Forget to ja jestem z tych co flaczki, móżdżki i wątróbki w każdej ilości za to owoce morza to dla mnie bleeeeeeeee
Ella1 to ja mogę znieść zapachy kuchenne i perfumy ale jest jeden płyn chyba Lenor fioletowy -jak go poczuję paw murowany
Aniez znam ból zgagi... ja wieczorem piję szklankę mleka i zazwyczaj pomaga -ale jak mam nie mieć zgagi jak moja tancerka 20h na dobę daje czadu po wszystkich wnętrznościach
Aniam a właśnie powiedz mi jak tam jest z korkami??? bo teraz z domu do pracy S ma 9km -tam mamy 16
ALE wiadomo że w Wawie nie odległość się liczy a czas dojazdu. Teraz S rano jedzie 10 minut ale wraca 1h10
a tam pojechalismy wczoraj po jego pracy i przemknęliśmy w 20 min... nie wiem jak rano jest i czy wczoraj po prostu farta mieliśmy??
Paulka nie znam się -co do drgań zapytaj lekarza...
Karola322 ale poliki
Kwiatuszku skazuję Cię na wygnanie póki nie dostarczysz mi tych kopytek z sosem
Martyna33 ja mam usg jutro i już nie mogę usiedzieć
Kamisia to dzień super
a ta szarlotka mmmmmm
Ba ja czytałam ze woda jest normalna i te wachania wagi też -ważne tylko żeby nie było opuchnięcia twarzy -dlaczego? nie wiem
Aga2010 ja chyba najpierw spróbuję z dzieciowym proszkiem a później będę powoli próbowała normalny...
Iza są plusy i minusy. W lecie warzywa i owoce, w zimie chłodno i nie tak ciężko... ale na okres karmienia ominie mnie tyle grili i smakołyków...
Martucha28 trzymam kciuki za wytrwałość...
Mamusia87 fajny ten zestaw...
Wesoła!!! Ty kobieto uważaj na siebie... Zgadzam sie z Karolą...
Aniash czekam na zdjecia
Zielona a Ciebie nie mało coś ostatnio??? wprawdzie sama nie byłam przodowniczką
czekam na zdjęcia córuni -swoją drogą miałaś mi zdradzić co z tymi imionami -tzn literami na które się zaczynają...
Pozostałe mamuśki pozdrawiam!!!!
Spice... ja miałam to szczęście że S zawsze chciał dzieci -za to jestem w stanie zrozumieć Twojego męża bo to ja miałam "czas" -zawsze była praca, zawsze coś sie miało do zdobycia... ale nie mozesz doprowadzić do "wpadki" bo On poczuje się oszukany...
Katik Kinguunia miłej pracy
A ja wczoraj w supermarkecie bezczelnie skorzystałam ze SWOJEJ kasy dla ciężarnych... jako ze każdy udawał że mnie nie widzi i bezczelnie wszyscy odwrócili głowę złapałam wózek z rąk S i po prostu wlazłam w kolejkę. Przecież nie kradnę tylko korzystam ze swoich przywilejów a jak wszyscy nagle stają sie ślepi to ok.