kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Hania miała w brzuszku bardzo często czkawke, naczytalam sie ze moze byc owinieta pepowina i wykrakalam, pojechalam do szpitala bo nie czulam ruchow (ale juz po terminie) robili mi usg spytalam sie o pepowine to powiedzieli ze nie jest owinieta i ok, a potem wywolywanie i urodzila sie owinieta... :-( chyba mnie oklamali bo nie mozliwe zeby takie duze dziecko az tak sie obrocilo w ten sam dzien zeby sie nagle dwa razy wokol tulowia i raz wokol szyi poowijac, bo przeciez miejsca ma malo
dlatego jestem przewrazliwiona na tym punkcie, synek jak dotad nei mial czkawki i jestem spokojniejsza, ale z drugiej strony to przeciez te czkawki sa normalne, dziekco cwiczy sobei przeopone, tylko wszystko w odpowiednich proporcjach
daj znać co Ci powie lekarz
dlatego jestem przewrazliwiona na tym punkcie, synek jak dotad nei mial czkawki i jestem spokojniejsza, ale z drugiej strony to przeciez te czkawki sa normalne, dziekco cwiczy sobei przeopone, tylko wszystko w odpowiednich proporcjach
hej dziewczyny.
zaraz chyba jakiegoś świra dostane mała nie kopie już od wczoraj wogóle przez weekend była taka ospała i mało ruchliwa no ale wczorajszy dzień to już mnie zestresował na maxa po 9 zadzwonie do gin bo coś chyba jest nie tak i do tego znowu dopadła mnie alergia cholerna wnocy jak wstałąm na siusiu to wyglądałam jak monstum cała spuchnięta na twarzy. Boję się okropnie
daj znać co Ci powie lekarz