iza813
mama Szymka i Samuela
Dziewczyny ja wam powiem ze ciesze sie ze nie mam terminu na jakis miesiac letni,bo nie wyobrazam sobie chodzenie z brzuchem w upaly,tym bardziej ze w Hiszpanii temperatura latem czasami siega nawet 40 stopni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez bije sie z myslami, czy zaczac juz pranie, ale nie wiem czy to nie za wczesnie, potem bedzie lezalo jeszcze 2,5 miesiaca, to znowu nie bedzie swierze
A powiedzcie mi dziewczyny, pierzecie w takim zwyklym proszku, czy specjalnym dla dzieci? bo ja z tych niezorientowanych
ja tez bije sie z myslami, czy zaczac juz pranie, ale nie wiem czy to nie za wczesnie, potem bedzie lezalo jeszcze 2,5 miesiaca, to znowu nie bedzie swierze
A powiedzcie mi dziewczyny, pierzecie w takim zwyklym proszku, czy specjalnym dla dzieci? bo ja z tych niezorientowanych
właśnie też tak sie zastanawiam , bo to chyba bez sensu teraz prac te zakupione ciuszki, bo jak piszesz długo bedą jeszcze leżeć w szafie. co do proszku to zamierzam prać w specjalnym proszku dla dzieci , gdyż te zwykłe mogą uczulać zwłasza te o intensywnym zapachu. a jak się ostatnio rozglądałam jest duży wybór wsród proszków i płynów do płukania ciuszków dla niemowląt.ja tez bije sie z myslami, czy zaczac juz pranie, ale nie wiem czy to nie za wczesnie, potem bedzie lezalo jeszcze 2,5 miesiaca, to znowu nie bedzie swierze
Dziewczynki tak mi się wydaje że trzeba wyprać w proszku dla dzidziusiów żeby nie dostały wysypki.
Więc w tym naszym proszku to raczej nie. Takie jest moje zdanie