reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

:baffled::baffled::baffled:
Chyba coś mi jest... ręce mi się lekko trzęsą... puls mam 102, do tego jakoś mi niedobrze się zrobiło... myślałam że to z głodu, ale zjadłam i mi nie jest wcale lepiej... w dodatku tak jakoś mi słabo... :-:)-:)-:)confused::confused::confused:

reklama
13x13 super, gratulacje. To pierwsze podejście było?
Położyłam się na chwilkę i mi się przysnęło na 40 minutek, tak mi się błogo pod kołderką zrobiło. W tym czasie mężuś odwalił prasowanie i zrobił mi kakao. Żyć nie umierać:-):-)

:baffled::baffled::baffled:
Chyba coś mi jest... ręce mi się lekko trzęsą... puls mam 102, do tego jakoś mi niedobrze się zrobiło... myślałam że to z głodu, ale zjadłam i mi nie jest wcale lepiej... w dodatku tak jakoś mi słabo... :-:)-:)-:)confused::confused::confused:

moze bąbel gdzies uciska... poloz sie

13x13 gratulejszyn:-D

Witam się:-D:-D:-D

A ja dziś w tej śnieżycy o 9 rano ZDAŁAM PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

super!!!! a nadal nie mam
ale czuję sę trochę sierota komunikacyjna i chyba nie mam do prawka talentu

ja podgladam styczniowki, bo kibicuje tam znajoimej ;-)i tez jak czytam o tych czopach, skurczach i innych to robie sie zielona ze strachu :-D:-D:-D
Ale ostatnio tam byla laska z rekordem chyba czasowym na BB...
O 7.37 chyba jeszcze pisala na BB ze sie zbiera do szpitala, a 8.10 dziecko bylo na swiecie! To sie nazywa ekspresowy porod :-D

a ja jakoś w to nie wierzę...

moze bąbel gdzies uciska... poloz sie

13x13 gratulejszyn:-D

jestem w pracy :eek: nie mam gdzie się położyć...
skoczę do automatu po coś słodkiego może... bo czytałam, że niski poziom cukru może wywołać kołatanie serca, drżenie rąk a nawet omdlenia... no a jakby nie było to ja mam wszystko poza omdleniami...

a mały od kilkunastu minut rusza się co nie miara... :confused:

jestem w pracy :eek: nie mam gdzie się położyć...
skoczę do automatu po coś słodkiego może... bo czytałam, że niski poziom cukru może wywołać kołatanie serca, drżenie rąk a nawet omdlenia... no a jakby nie było to ja mam wszystko poza omdleniami...

a mały od kilkunastu minut rusza się co nie miara... :confused:

uwazaj na siebie.. a jak cos to moze zwolnij sie i idz do domku.. moja koleznak z pracy w ciazy czesto tak miala, a synek naciskal i cisnienie momentalnie w gore - robila sie na przemian czerwona - biala - zilona. wszyscy bylismy wystraszeni i dostala nakaz pojscia do domu a pozniej L4. dlatego uwazaj Kochana na siebie

i dawaj znac jak sie czujesz

no ja nie wiem jakie mam ciśnienie, bo ciśnieniomierz mam w domu... zmierzyłam sobie jedynie puls, bo czuje jak mi serce świruje... :eek:
całą ciążę czułam się wspaniale i teraz jestem zaniepokojona... i jeszcze czytałam, że to mogą być wczesne obiawy cukrzycy... no tak jeszcze tego mi tylko brakuje... dobrze, że jutro mam to badanie glukozy... a póki co siedzę i piję wodę :eek: może uspokoję serduszko

13x13- gratulacje :-D
Kici- Ty się może lepiej zwolnij z pracy, idź do domu i się połóż, bo nie ma co szarżować.

Ze zgagą już był trochę spokój, a dzisiaj znowu mnie dopadło i od rańca humorek mam raczej kiepski. Nic to- kiedyś przejdzie.

reklama
Kici- Ty nas tu nie strasz....:-(mam nadzieję że zaraz Ci minie i poczujesz się lepiej. A może czas pomyśleć o odpoczynku?
13x13 gratuluje zdanego prawka:-)ja też zdawałam w styczniu ale dwa lata temu!
Zjadłam obiad i mnie jakoś zmuliło....pospałabym z godzinkę-ale muszę iść na zakupy :dry:

Do góry