reklama
Ja w carrefourze tez zawsze ide do tej kasy, no chyba, ze akurat w innych sa male kolejki. Szkoda, ze w zwyklych sklepach nie ma takiej kultury (nawet kasjerzy nie sa przeszkoleni zeby wypatrzywac czy gdzies na koncu nie stoi ciezarna) i czasem trzeba stac 15 minut lub dluzej
A ja Ci powiem jak to jest bo sama pracowałam jako kierownik sporego sklepu z ciuchami . Nie kazda cieżarna chce być obsłuzona poza kolejką , kilka razy mi się tak trafiło że poprosiłam i usłyszałam dzięki postoje . I przestałam prosić uważam ze kazdy ma buzie i moze podejść . ostatnio miałam nawet przypadek że byłam w HM a że przeceny były to kolejka 50m i podeszłam i pytam czy mogę bez kolejki , na to jakas baba że tam też jedna jest w ciązy i jakoś stoji , to powiedziałam grzecznie że jak chce stac to jej sprawa , a dwa że jakby pani była kulturalna to by tą panią przepuściła
Znowu sypie śnieg .. no kurde ile można
Laska z Szymkowego watku z Irlandii właśnie pojechała rodzić trzecie dziecie normalnie mam stresa jakbym sama już miała rodzić Pewnie będzie ekspresem
O kg się nie wypowiadam bo ja tylko jem i siedze na dupie
Ella1
Fanka BB :)
Cześć Moje Piękne Brzuchatki!
Nadrobić Was nie sposób! Przejrzałam więc mniej więcej co jest "na tapecie" ;-)
Wszystkim "Problemowym Mamusiom" zdrówka życzę!
Co do wagi to u mnie przed ciążą było za dużo więc teraz niby mi wolno przytyć max 11-12kg. Narazie jest +7,5 zobaczymy co będzie dalej...
Nie udzielałąm się ostatnio bo robiliśmy mały rekonesans po sklepach wyprawkowych z M a wieczorem wsiąkałam w internet, żeby czytać opinie o danych rzeczach gdzie się da. Kupiliśmy już parę drobiazgów, a na rzeczy większe mamy już typy, trzeba podjąć tylko ostateczną decyzję i zamówić :-)
U mnie ogólnie ok- trochę walczyłam z przeziębieniem bo M był solidnie chory w poprzednim tyg. ale chyba się udało ;-) Mała kopie co jakiś czas, a brzuszek twardnieje pare razy dziennie... spacery odpadają bo boli jek diabli (ta jakby kolka) ale na krótkie dystanse typu z auta do sklepu i po sklepie to jest ok
Pozdrawaim wszystkie mamusie i uciekam robić obiadek :-)
Nadrobić Was nie sposób! Przejrzałam więc mniej więcej co jest "na tapecie" ;-)
Wszystkim "Problemowym Mamusiom" zdrówka życzę!
Co do wagi to u mnie przed ciążą było za dużo więc teraz niby mi wolno przytyć max 11-12kg. Narazie jest +7,5 zobaczymy co będzie dalej...
Nie udzielałąm się ostatnio bo robiliśmy mały rekonesans po sklepach wyprawkowych z M a wieczorem wsiąkałam w internet, żeby czytać opinie o danych rzeczach gdzie się da. Kupiliśmy już parę drobiazgów, a na rzeczy większe mamy już typy, trzeba podjąć tylko ostateczną decyzję i zamówić :-)
U mnie ogólnie ok- trochę walczyłam z przeziębieniem bo M był solidnie chory w poprzednim tyg. ale chyba się udało ;-) Mała kopie co jakiś czas, a brzuszek twardnieje pare razy dziennie... spacery odpadają bo boli jek diabli (ta jakby kolka) ale na krótkie dystanse typu z auta do sklepu i po sklepie to jest ok
Pozdrawaim wszystkie mamusie i uciekam robić obiadek :-)
Katik
...jestem mamą...
Mnie wlasnie cos glowa rozbolala, od 4dni kawki nie pilam (moj zyciowy rekord) wiec chyba musze dzis sobie ja zafundowac.hejcka
jak sie macie;???
ja dzsaj cos nie w sosie jestem wydardlam sie z rana na M.i jest mi smutno i zle....
buzka milego dnia
Posiedzialam przed telewizorem, ale juz mnie nadwyrezony brzuchol boli od zginania. Zawijam sie do gory do cieplego lozeczka, poczytam sobie i pewnie pospie :-)
Katik
...jestem mamą...
ja podgladam styczniowki, bo kibicuje tam znajoimej ;-)i tez jak czytam o tych czopach, skurczach i innych to robie sie zielona ze strachuLaska z Szymkowego watku z Irlandii właśnie pojechała rodzić trzecie dziecie normalnie mam stresa jakbym sama już miała rodzić Pewnie będzie ekspresem
Ale ostatnio tam byla laska z rekordem chyba czasowym na BB...
O 7.37 chyba jeszcze pisala na BB ze sie zbiera do szpitala, a 8.10 dziecko bylo na swiecie! To sie nazywa ekspresowy porod
Ale ostatnio tam byla laska z rekordem chyba czasowym na BB...
O 7.37 chyba jeszcze pisala na BB ze sie zbiera do szpitala, a 8.10 dziecko bylo na swiecie! To sie nazywa ekspresowy porod
Ja tez tak chce
Witam się
A ja dziś w tej śnieżycy o 9 rano ZDAŁAM PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powinno być z urzędu ważne na Grenlandii i obydwu biegunach bo hardcore był niezły;-) a jak powiedziałam S że zdałam to oznajmił "pewnie kruszynka pomagała mamusi"
Oj jak ja wczoraj wieczorem cierpiałam mała waliła w brzuch aż podskakiwał
BMI w ciąży się nie liczy -to fakt
Katik tak to czkawka takie podskoki w brzuniu
Czy Wasze maluchy też tak naparzają rączkami po brzuchu ja czuję bicie z dwóch stron -tam gdzie mocniej wnioskuję że od nóżek -po drugiej stronie od rączek
Aaaa i od 2 nocy śpię na plecach bo ten mały nerwus nie daje mi na boku poleżeć
A ja dziś w tej śnieżycy o 9 rano ZDAŁAM PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powinno być z urzędu ważne na Grenlandii i obydwu biegunach bo hardcore był niezły;-) a jak powiedziałam S że zdałam to oznajmił "pewnie kruszynka pomagała mamusi"
Oj jak ja wczoraj wieczorem cierpiałam mała waliła w brzuch aż podskakiwał
BMI w ciąży się nie liczy -to fakt
Katik tak to czkawka takie podskoki w brzuniu
Czy Wasze maluchy też tak naparzają rączkami po brzuchu ja czuję bicie z dwóch stron -tam gdzie mocniej wnioskuję że od nóżek -po drugiej stronie od rączek
Aaaa i od 2 nocy śpię na plecach bo ten mały nerwus nie daje mi na boku poleżeć
cześć kobitki!!!
jadę właśnie z mężusiem po łóżeczko i komodę z przewijakiem...ale się cieszę...aż sobie oczka pomalowałam ładnie;-) pomijam fakt,że jestem przeziębiona(mam nadzieję,że tylko przeziębiona),jak tylko wrócę-wskakuje do wyrka!!!
chwaliłam się już,że pojawiają mi się rozstępy na brzuszku?w pasie na pępku już prawie 105 cm cellulit też wyjątkowo okazały.....mniammm...niezłe ciacho ze mnie...hihihihihi....i po każdym kwadransie spaceru -stękam i dyszę nooo i chodzę jak ''raper z bronxu'' już od jakiś 3 tygodni!!! sam sex,hihihihihi..............
jadę właśnie z mężusiem po łóżeczko i komodę z przewijakiem...ale się cieszę...aż sobie oczka pomalowałam ładnie;-) pomijam fakt,że jestem przeziębiona(mam nadzieję,że tylko przeziębiona),jak tylko wrócę-wskakuje do wyrka!!!
chwaliłam się już,że pojawiają mi się rozstępy na brzuszku?w pasie na pępku już prawie 105 cm cellulit też wyjątkowo okazały.....mniammm...niezłe ciacho ze mnie...hihihihihi....i po każdym kwadransie spaceru -stękam i dyszę nooo i chodzę jak ''raper z bronxu'' już od jakiś 3 tygodni!!! sam sex,hihihihihi..............
reklama
Witam się
Gratulacje , to gdzie mnie zabierasz ?