acha a co do coyote to widzialam ze na innych watkach sie udziela, takze lepiej by bylo gdybys to ty sie zgodzila byc nasza moderatorka
Ja to bym jeszcze Wronkę w temat wkopała , taką piękna liste nam zrobiła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
acha a co do coyote to widzialam ze na innych watkach sie udziela, takze lepiej by bylo gdybys to ty sie zgodzila byc nasza moderatorka
Kwiatuszku a pokusze Cię
a co tylko ja będę jeść słodycze, podzielę się ;-)
o Ty Kusicielko jedna!
jakos przetrwalam na szczescie
zzjadlam berliso z cynamonem mniam
a ja dzisaj ubralam spodnie sprzed ciazy i hip hip (hipopotam) hurra nawet mnie nie cisan nigdzie i smigam w nich dzisiaj na nasze rodzicielskie studia
tylko K. sie krzywi ze jego corcia nie grzana pasem takim od ciazowych;-) ale golf z serii mama ubieram, a ten prawi do kolan:-):-):-):-)
alez sie tymi spodniami ucieszylam, ech i zas lepszy dzien
Kochna-te plus 4,5 kg upchasz w spodnie dla normalnych ludzi a ja te moje 10 raczej już nie
Mattko Bosko ja nie wiem jakim cudem ja przytyłam już prawie 10 kg...
Mój Piter dał mi nową ksywkę- od kilku dni jestem smoczycą
Ciekawe czy jak pozostanę nią na zawsze będzie też tak zacieszał